Bug-uri si propuneri.....
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Bug-uri si propuneri.....
In primul rand este BUG in V4 .... din cauza ca mobii dau ff puternic pe playeri chiar daca ai diavol 100% si nu exista generalu din capatul v4-ului + intrarea la dragon... si mai este un bug la inel de teleportare nu ezista v4 si bug-ul Demon TURN...
Propunerea mea e ca bonusurile 6/7 si sasa cimbi bonusurile 6/7 ar trebui sa cada la bosii dar in functie de forta bosului... de exemplu la dragon sa aiba rata 90% , la reaper et 9 50% , iar la restu 30% (astea sunt un exemplu)... Si sa cada cel putin 2 bunusuri si unu de schimbat....
Eu am venit cu aceasta propunere pt ca nu toti playeri isi permit sa doneze pt a primi iteme puternice, multi dintre noi joaca de distractie iar mie nu mi se pare frumos sa se faca asa mare diferenta intre cei care doneaza si cei care se streseaza sa incerce sa isi faca itemele la fel de tari ca cei donatori... se face o diferenta imensa asa cred....
Astept pareri..... asta e parearea mea.....
Propunerea mea e ca bonusurile 6/7 si sasa cimbi bonusurile 6/7 ar trebui sa cada la bosii dar in functie de forta bosului... de exemplu la dragon sa aiba rata 90% , la reaper et 9 50% , iar la restu 30% (astea sunt un exemplu)... Si sa cada cel putin 2 bunusuri si unu de schimbat....
Eu am venit cu aceasta propunere pt ca nu toti playeri isi permit sa doneze pt a primi iteme puternice, multi dintre noi joaca de distractie iar mie nu mi se pare frumos sa se faca asa mare diferenta intre cei care doneaza si cei care se streseaza sa incerce sa isi faca itemele la fel de tari ca cei donatori... se face o diferenta imensa asa cred....
- xBoTex
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Postări : 12
Puncte : 4260
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 30/03/2013
Ani : 31
Re: Bug-uri si propuneri.....
xBoTex a scris:In primul rand este BUG in V4 .... din cauza ca mobii dau ff puternic pe playeri chiar daca ai diavol 100% si nu exista generalu din capatul v4-ului + intrarea la dragon... si mai este un bug la inel de teleportare nu ezista v4 si bug-ul Demon TURN...
Propunerea mea e ca bonusurile 6/7 si sa sachimbi bonusurile 6/7 ar trebui sa cada la bosii dar in functie de forta bosului... de exemplu la dragon sa aiba rata 90% , la reaper et 9 50% , iar la restu 30% (astea sunt un exemplu)... Si sa cada cel putin 2 bunusuri si unu de schimbat....
- xBoTex
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Postări : 12
Puncte : 4260
Înregistrat la : 30/03/2013
Ani : 31
e o propunere ff buna vorba ta alti joaca de distractie si nu vor sa doneze asa ca mie mi se pare corect ca 6/7 sa cada la bossi dar as mai adauga si eu o propunere la 6/7 sa se scoata bonusurile: tare inpotriva la rase si sa ramana restu adica critika patrunzatoare ect..
- Steaua211
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 5
Puncte : 4251
Înregistrat la : 24/03/2013
Ani : 27
Localizare : Bucuresti
Steaua211 a scris:e o propunere ff buna vorba ta alti joaca de distractie si nu vor sa doneze asa ca mie mi se pare corect ca 6/7 sa cada la bossi dar as mai adauga si eu o propunere la 6/7 sa se scoata bonusurile: tare inpotriva la rase si sa ramana restu adica critika patrunzatoare ect..
Nu cred ca ar fi de acord nimeni din moment ce toti iau 6/7 pt a se face puternici impotriva oricarei rase+se poate face rost de 6/7 si fara donat prin castigarea eventului de ox, pvp pe rase sau normal sau la dragon:)
Nu iti trebuie numai diavol ca sa rezisti in v4 , îti trebuie si rez sageti , sabie , magieIn primul rand este BUG in V4 .... din cauza ca mobii dau ff puternic pe playeri chiar daca ai diavol 100% si nu exista generalu din capatul v4-ului + intrarea la dragon... si mai este un bug la inel de teleportare nu ezista v4 si bug-ul Demon TURN..
Intrarea la dragon am zis că nu este implementată
Daca nu pun o harta pe inel inseamnă că e bug? INFORMEAZĂ-TE
Bugul cu DT-ul il voi rezolva în curând.
Nu pot să le fac dropabile în joc deoarece cu astea mai fac donatii să întreţin serveru .Propunerea mea e ca bonusurile 6/7 si sasa cimbi bonusurile 6/7 ar trebui sa cada la bosii dar in functie de forta bosului... de exemplu la dragon sa aiba rata 90% , la reaper et 9 50% , iar la restu 30% (astea sunt un exemplu)... Si sa cada cel putin 2 bunusuri si unu de schimbat....
Înţeleg că voi nu vreţi să donaţi dar credeţi-mă că nu ţin sv cu banii meiEu am venit cu aceasta propunere pt ca nu toti playeri isi permit sa doneze pt a primi iteme puternice, multi dintre noi joaca de distractie iar mie nu mi se pare frumos sa se faca asa mare diferenta intre cei care doneaza si cei care se streseaza sa incerce sa isi faca itemele la fel de tari ca cei donatori... se face o diferenta imensa asa cred....
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: