propuneri !
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
propuneri !
am niste propuneri pt inbunatatirea serverului:
1.scaderea putin a ratelor(a tuturor)
2.scaderea putin a sansei la fierar
3.in loc de new map sa se bage devil's catacomb(daca se poate)si cu ratele putin mai scazute o sa fie mult mai fun,deoarece va trebuii sa muncesti.
4.evolutii noi ale armelor si armurilor
5.popularea serverului(mam uitat putin pe 4metin.ro si am vazut k au un serviciu de populare a serverelor in decurs de 7 zile cu bani(nu cine stie ce),si ei va asigura reclama si popularea serverului).
va asigur ca toate acestea vor face serverul mult mai fun
DECI CINE E PRO SI CINE CONTRA???
3.in loc de new map sa se bage devil's catacomb(daca se poate)si cu ratele putin mai scazute o sa fie mult mai fun,deoarece va trebuii sa muncesti.
5.popularea serverului(mam uitat putin pe 4metin.ro si am vazut k au un serviciu de populare a serverelor in decurs de 7 zile cu bani(nu cine stie ce),si ei va asigura reclama si popularea serverului).
- bestboy35
- Membru
- Sex :
Postări : 35
Puncte : 4801
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 24/11/2011
Ani : 27
Re: propuneri !
vad k nimeni nu se oboseste macar sa raspunda..........
- bestboy35
- Membru
- Sex :
Nu ştiu ce să zic o să mă mai gândesc dar până atunci mai aştept şi părerile voastre
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
ce pareri ma gigica,k nu prea viziteaza nimeni forumu............
- bestboy35
- Membru
- Sex :
bestboy35 a scris:am niste propuneri pt inbunatatirea serverului:
1. Sunt ok ratele , asa cum sunt ele
2. Contra!!! M-a disperat fierarul la +8 , +9 acum , dar sa ii mai scada sansa
3. Ar fi bine daca s-ar implementa Ascaria , cu toate nivelele...ar fi si mai ceva decat catacombele (PRO)
4. E deja in discutie pentru armura , armele mi se par bine asa cum sunt (sunt in item-shop arme noi)
5. Depinde doar de GIGI !!!
Ultima editare efectuata de catre radu12 in Mier Ian 04, 2012 6:44 pm, editata de 1 ori
- radu12
- Membru
- Sex :
Postări : 199
Puncte : 5083
Mulţumiri primite : 62
Înregistrat la : 05/10/2011
Ani : 33
Localizare : Teleorman
nu prea sunt pro la fel cum a spus shi radu ratele sunt bine asha cum sunt ele la fel shi la fierare deoarece perlele roshii nu cad ushor sa mai scada shi rata?
Eu as propune mai degraba sa scoata bonusurile 6/7 de tot
- xPforce
- Membru
- Sex :
Postări : 37
Puncte : 4760
Mulţumiri primite : -2
Înregistrat la : 17/12/2011
Ani : 30
re fratele meu xp
ce sa faca ma sa se scoata 7bs pai eu din ce mai traiesc?nu asta sa nu o faci gigi
aia cu catacombele sunt de acord sau macar un dragon cv cum e pe ro sa mergem noi la el nu sa nil dea avast sau razvan
ratele de exp nuj ce sa zik nu mi se pare ok multi o sa se lase pt ca nu pot creste asa cum e pe ro sper ca ratele sa ramana asa cum sunt
evolutia armelor si armurilor asta nu mi se pare ok asa o sa ajunga toti cu arme de 95 si alte chesti si o sa fie sv aiurea sunt in intemshop cumparale de acolo pt 25 lei care i dai nu cred ca e chiar asa mult plus kingu2 si alte chesti nu depasesc 50 md ceea ce inseamna 15 sau 10 lei nuj cat sigur oriqm CONTRA cu armele sa evolueze asa la tyrax mai bine se cumpara nu cred ca e o avere 25 lei....dar la unii 25 lei e o avere renunta la tigari pt metin sa fim seriosi asta cu armele nui buna CONTRAAAAA!!!!!!!nu ca am eu sau chesti dastea dar o sa ajunga sv aiurea raw care mai de care cu arme de 95 si king 2 asta mai e sv mai frumos e sa il cumperi nu asa moca GIGI sper sa te gandesti bine la ce faci cu armele si ratele daca le scazi e posibil multi sa caute alte sv private si cu armele tiam zis nu mi se pare ok pt 25 lei renunti 1 zi la tigarii bine nu e cazu meu ca nu fumez si iti iei arma de 95 si gata:D
aia cu catacombele sunt de acord sau macar un dragon cv cum e pe ro sa mergem noi la el nu sa nil dea avast sau razvan
ratele de exp nuj ce sa zik nu mi se pare ok multi o sa se lase pt ca nu pot creste asa cum e pe ro sper ca ratele sa ramana asa cum sunt
evolutia armelor si armurilor asta nu mi se pare ok asa o sa ajunga toti cu arme de 95 si alte chesti si o sa fie sv aiurea sunt in intemshop cumparale de acolo pt 25 lei care i dai nu cred ca e chiar asa mult plus kingu2 si alte chesti nu depasesc 50 md ceea ce inseamna 15 sau 10 lei nuj cat sigur oriqm CONTRA cu armele sa evolueze asa la tyrax mai bine se cumpara nu cred ca e o avere 25 lei....dar la unii 25 lei e o avere renunta la tigari pt metin sa fim seriosi asta cu armele nui buna CONTRAAAAA!!!!!!!nu ca am eu sau chesti dastea dar o sa ajunga sv aiurea raw care mai de care cu arme de 95 si king 2 asta mai e sv mai frumos e sa il cumperi nu asa moca GIGI sper sa te gandesti bine la ce faci cu armele si ratele daca le scazi e posibil multi sa caute alte sv private si cu armele tiam zis nu mi se pare ok pt 25 lei renunti 1 zi la tigarii bine nu e cazu meu ca nu fumez si iti iei arma de 95 si gata:D
- SilverSoft
- Membru
- Sex :
Postări : 27
Puncte : 4789
Mulţumiri primite : 1
Înregistrat la : 19/11/2011
Ani : 26
Localizare : Langa Tine
Topic Inchis!
Din moment ce Gigi nu a raspuns in topic , iti poti da seama ca propunerile nu au fost luate in considerare.
Toate cele bune
Din moment ce Gigi nu a raspuns in topic , iti poti da seama ca propunerile nu au fost luate in considerare.
Toate cele bune
- radu12
- Membru
- Sex :
Postări : 199
Puncte : 5083
Mulţumiri primite : 62
Înregistrat la : 05/10/2011
Ani : 33
Localizare : Teleorman
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1