O rugaminte catre [GA]Gigi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

O rugaminte catre [GA]Gigi Empty O rugaminte catre [GA]Gigi

Mesaj Scris de DownLove Mar Mai 06, 2014 11:58 pm

As dori si eu ca domnu [GA]Gigi sa verifice baza de date sau nu stiu arhiva ceva deoarece in mapa de 100 nu prea gasesti. "Ingerul cu coasa" deoarece acei playeri de lvl 100 il bat .cred ca de peste 100 de ori pentru ca nu iti arata cand il omori^^pe chat.Valabil si pentru ceilalti mobi deoarece nu cred ca toti de pe server stau sa-l bata.
P.s.:Pe cine ai vazut [GA]Gigi ca l-a omorat de mai multe ori in 2 zile(termenul valabil),sa ia banul meritat deoarece nu gasesti un boss^^si am impresia ca-l bat tot aceleasi persoane doar ca-si fac aceleasi conturi.
DownLove

DownLove
Membru Fidel
Membru Fidel

Sex Sex : masculin
Postări Postări : 570
Puncte Puncte : 4952
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 12
Înregistrat la Înregistrat la : 30/03/2013
Ani Ani : 26
Localizare Localizare : U.S.A

Sus In jos

O rugaminte catre [GA]Gigi Empty Re: O rugaminte catre [GA]Gigi

Mesaj Scris de °º•Gígíz•º° Mier Mai 07, 2014 12:39 am

Din păcate nu am cum să văd , dar şi dacă stau pe invizibil când am timp...
Permanent scrie pe contu lor.
°º•Gígíz•º°

°º•Gígíz•º°
Fondator
Fondator

Postări Postări : 7473
Puncte Puncte : 14773
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la Înregistrat la : 17/08/2011
Ani Ani : 30
Localizare Localizare : GJ

Sus In jos

Mesaj Scris de Hellsing Nation Mier Mai 07, 2014 1:58 am

Faceţi gălăgie când vine vorba de restart .
Cine bate jucătorii noi până în lvl 90 , primeşte ban între 2 şi 7 zile.
Dacă ai omorât un boss de dropează materiale de upgrade, nu mai ai voie să-l omori timp de 2 zile , cine îl omoară zilnic, primeşte ban 2 zile.
În Deşert este interzis PVP-ul , cine omoară jucătorii , primeşte ban 1 zi.

Nu inteleg un lucru. Modificarea asta in regulament nu era doar in caz ca nu se datea restart? A ramas permanenta? Si buksen a.k.a downlove...care e faza cu raperii? In primul rand tu ai 99. Eu unul stau toata ziua in map 100 cu inca un player. Daca apare un raper ce vrei, sa-i fac cu mana? Daca suntem doar noi acolo? Acum 2 zile cineva vroia sa bata dragonul. Erau playeri pana in level 90. Eu batusem dragonii cu 3 ore in urma. Stateam si ma uitam la ei. Mureau pe capete. Venisera la mine sa-i ajut. Am dmg mare, full diavol. E logic sa-i omor tot eu. Nu iau chiar tot dropul dar .. chiar sunt curios. E ca si cum ai sta intr-o camera cu 5 azraeli 10 dragoni si 20 reaperi si nu ai da in ei.
Hellsing Nation

Hellsing Nation
Membru
Membru

Postări Postări : 86
Puncte Puncte : 3972
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 2
Înregistrat la Înregistrat la : 03/04/2014
Ani Ani : 31

Sus In jos

Mesaj Scris de Supernova2 Mier Mai 07, 2014 8:23 am

Este o prostie asta HellSing Nation.Orice player are voie sa bata reaperul sau alt boss de cate ori vrea el..De ce sa fie restrictie pt asa ceva ???Tu daca ai omorat dragonul intr-o zi de 2 ori nu mai ai voie sa il omori si a treia oara sau cum ??? Gandestete inainte sa zici ceva..Daca vrei sa bati reaperu dute in map 100 si stai cu ochi pe el pana apare.Si in plus Gigi a pus reaperul o data la 1h sa apara .Deci ?...Ai timp sa il bati de cate orii vrei tu . O rugaminte catre [GA]Gigi 82415508
Supernova2

Supernova2
Membru
Membru

Postări Postări : 328
Puncte Puncte : 4372
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 49
Înregistrat la Înregistrat la : 27/01/2014
Localizare Localizare : Targu Neamt

http://concurs.metin2remix.eu/vot.php?player=xFuckAzrael

Sus In jos

Mesaj Scris de Alex Mier Mai 07, 2014 9:38 am

De 2 ori? HellsingNation ăla şi Gaav omoară mereu dragonii. Ceilalti care vin la ei nu le fac dmg din cate am auzit.
Alex

Banat
Banat

Postări Postări : 2607
Puncte Puncte : 6998
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la Înregistrat la : 07/08/2013
Localizare Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!

Sus In jos

Mesaj Scris de Hellsing Nation Mier Mai 07, 2014 9:41 am

Da Tezeus, ai dreptate. Dau 15k in dragon, Gaav 18-20. La acel dmg nu ai cum sa nu ii omori.
Hellsing Nation

Hellsing Nation
Membru
Membru

Postări Postări : 86
Puncte Puncte : 3972
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 2
Înregistrat la Înregistrat la : 03/04/2014

Sus In jos

Mesaj Scris de DownLove Mier Mai 07, 2014 10:06 am

Hellsing Nation a scris:

Dacă ai omorât un boss de dropează materiale de upgrade, nu mai ai voie să-l omori timp de 2 zile , cine îl omoară zilnic, primeşte ban 2 zile.

Nu inteleg un lucru. Modificarea asta in regulament nu era doar in caz ca nu se datea restart? A ramas permanenta? Si buksen a.k.a downlove...care e faza cu raperii? In primul rand tu ai 99. Eu unul stau toata ziua in map 100 cu inca un player. Daca apare un raper ce vrei, sa-i fac cu mana? Daca suntem doar noi acolo? Acum 2 zile cineva vroia sa bata dragonul. Erau playeri pana in level 90. Eu batusem dragonii cu 3 ore in urma. Stateam si ma uitam la ei. Mureau pe capete. Venisera la mine sa-i ajut. Am dmg mare, full diavol. E logic sa-i omor tot eu. Nu iau chiar tot dropul dar .. chiar sunt curios. E ca si cum ai sta intr-o camera cu 5 azraeli 10 dragoni si 20 reaperi si nu ai da in ei.
Normal ca nu ai voie sa-i bati ma ,deoarece si din cauza asta se lasasera playeri deoarece va face-ti conturi full cu 6/7 monstrii si alea stateati aceleasi persoane de mai bine de 1 an de zile si bateati ca spartii .Regulamentu este pentru ca toti sa bata nu numai voi.Daca asta e regulamentul respectati-l frate numai face-ti gura!Ti-e ti-ar conveni sa te apuci si sa vezi every day ca mereu aceeleasi persoane bat dragon,azrael?.
DownLove

DownLove
Membru Fidel
Membru Fidel

Sus In jos

Mesaj Scris de Kishin Mier Mai 07, 2014 11:04 am

La dragon ma duc doar cand ma cheama cineva , azraelu l-am batut o singura data ca m-a chemat ianis ca nu stia drumu v4 .
In afara de asta la setu mobi de 90 care il am pot sa imi fac daca vreau 4 war de 90 si sa il bat mereu sau sa dau setu mobi la toata breasla pe rand , dropu de la dragon eu nu il iau cand ma cheama cineva.
In afara de asta sunteti pokemoni si deja ati bugat mapa 100 si apar 2 reaperi in loc de 3 O rugaminte catre [GA]Gigi 3494493907 dar e bine ,va ofticati ca nu gasiti azraelu sa il bateti cand vreti voi.
Kishin

Super Membru
Super Membru

Postări Postări : 1307
Puncte Puncte : 6139
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la Înregistrat la : 09/12/2011
Ani Ani : 33
Localizare Localizare : Everywhere

Sus In jos

Mesaj Scris de daniela1 Mier Mai 07, 2014 4:05 pm

elvis394 a scris:
Hellsing Nation a scris:

Normal ca nu ai voie sa-i bati ma ,deoarece si din cauza asta se lasasera playeri deoarece va face-ti conturi full cu 6/7 monstrii si alea stateati aceleasi persoane de mai bine de 1 an de zile si bateati ca spartii .Regulamentu este pentru ca toti sa bata nu numai voi.Daca asta e regulamentul respectati-l frate numai face-ti gura!Ti-e ti-ar conveni sa te apuci si sa vezi every day ca mereu aceeleasi persoane bat dragon,azrael?.

Draga Buka eu nu iau apararea la nimeni eu ma duc si bat cu ei la dragon si scrie cumva inerzis la playeri sa vina sa vina frate sa dea si ei cine iti tine ce vrei sa faca sa vina jumatate din server sa bata 2 dragoni sa fim seriosi acum care il bate il bate eu ma duc cu ei si ei cu seturi dau cat dau dar imi cade si mie cate ceva la un dmg de 6-7k
daniela1

daniela1
Membru Fidel
Membru Fidel

Postări Postări : 538
Puncte Puncte : 4651
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 7
Înregistrat la Înregistrat la : 02/01/2014

Sus In jos

Mesaj Scris de LeTsGo Joi Mai 08, 2014 5:40 pm

Ce ma ma ? Nu va place ca sunteti voi slabi si doar bunul de Gaav , elevul meu, omoara Azrael si Dragonul albastru ? Si eu cred ca modificarea aia era inainte de restart .
LeTsGo

LeTsGo
Very Important Person
Very Important Person

Postări Postări : 143
Puncte Puncte : 4486
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 9
Înregistrat la Înregistrat la : 09/01/2013
Ani Ani : 27

Sus In jos

Mesaj Scris de DownLove Joi Mai 08, 2014 7:34 pm

LeTsGo a scris:Ce ma ma ? Nu va place ca sunteti voi slabi si doar bunul de Gaav , elevul meu, omoara Azrael si Dragonul albastru ?  Si eu cred ca modificarea aia era inainte de restart .
Mac mac mac doar de gura esti bun:)).
DownLove

DownLove
Membru Fidel
Membru Fidel

Sus In jos

Mesaj Scris de Alex Joi Mai 08, 2014 8:08 pm

elvis394 a scris:
LeTsGo a scris:Ce ma ma ? Nu va place ca sunteti voi slabi si doar bunul de Gaav , elevul meu, omoara Azrael si Dragonul albastru ?  Si eu cred ca modificarea aia era inainte de restart .
Mac mac mac doar de gura esti bun:)).

Cra, cra, cra Topic Închis. Deja o dai în altceva. Ai primit răspuns.
Alex

Banat
Banat

Postări Postări : 2607
Puncte Puncte : 6998
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la Înregistrat la : 07/08/2013
Localizare Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum