Catre toti pleyeri!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Catre toti pleyeri! Empty Catre toti pleyeri!

Mesaj Scris de Cristina Vin Noi 04, 2011 8:53 am

Dupa cum spune titlul as dori sa va spun ceva.
Mam saturat sa vad cum clampaniti aiurea zi de zi si tot se aduna si se aduna . De ce? Pentru ca majoritatea sunteti copii.. sa spun si de ce am ajuns la aceasta concluzie :
-din cauza rosiilor care vin pe blue si bat pleyeri primesc 30-40 de mesaje cu reclamatii "crissa de ce ne bat aia " "crissa zile sa ne lase in pace " crissaaa vino si batei pe aia ". WTF? Mam saturat sa vad asta . Sper ca Gigi si Cristi sa rezolve problema ..
-Problema cu " crissaaa vreau sa ma duc in v99 MA DUCI????" "crisssssssa imi dai un otel " " crisssssa din ce se face armura de pe tine" bun poate ultima nu ma deranjeaza asa de tare dar restul ma omoara
-faza cu jignitul de unde pana unde a ajuns o nemernica sa spuna ca nu ma suporta nimeni ? Si sa fie asa CUI Ii PASA? categoric mie deloc nu trebuie sa ma suport nimeni am cateva persoane care stiu ca vor fi alaturi de mine mereu si asta e tot ce conteaza

si problema ar fi ca nu toti rosii sunt 1-2 din care unu este sigur IceCube si ar mai fi unu dar nu iam memorat numele....
cu icecube nu a fost prb doar de omorat pleyeri .. al doilea motiv incerc sa nu il spun :-J pentru ca l-ar face pe el de ras ci nu pe mine in concluzie prefer sa tac
( imi cer scuze daca vor fi unele greseli)
Astept comentariile lui Gigi
Cristina

Cristina
Membru
Membru

Sex Sex : feminin
Postări Postări : 35
Puncte Puncte : 4832
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 4
Înregistrat la Înregistrat la : 25/09/2011
Ani Ani : 31

Sus In jos