Reclamatie
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi :: Reclamă un GM
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Reclamatie
Numele GM/GA-ului : [GA]Gigi
Motivul : da ban degeaba (si permanent) doar pentru ca i-am reprosat o chestie in mod civilizat fara a utiliza injurii
Dovada : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/546/0325230938.jpg/
Doresc sa mi se aduca la cunostinta ce regula am incalcat pentru aceasta pedeapsa pe care am primit-o.
Motivul : da ban degeaba (si permanent) doar pentru ca i-am reprosat o chestie in mod civilizat fara a utiliza injurii
Dovada : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/546/0325230938.jpg/
Doresc sa mi se aduca la cunostinta ce regula am incalcat pentru aceasta pedeapsa pe care am primit-o.
- mRxx
Banat- Sex :
Postări : 3
Puncte : 4243
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 26/03/2013
Ani : 31
Re: Reclamatie
Mă tu crezi că-ţi dau ban degeabă ?
Voi sunteţi zmei la pc mă luaţi la mişto imi zici tu mie ca cine sunt eu Chuck Norris
Ţi-am arătat nu sunt chuck norris sunt [GA]Gigi tu mă confunzi cu un puşti de 14-15 ani .
Ei bine nu sunt am 19 ani şi nu îţi pot permite sa vb cum vrei tu cu mine măcar puţin respect
Voi sunteţi zmei la pc mă luaţi la mişto imi zici tu mie ca cine sunt eu Chuck Norris
Ţi-am arătat nu sunt chuck norris sunt [GA]Gigi tu mă confunzi cu un puşti de 14-15 ani .
Ei bine nu sunt am 19 ani şi nu îţi pot permite sa vb cum vrei tu cu mine măcar puţin respect
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Bun.Inca tot nu mi-ai raspuns la intrebarea : Ce regula am incalcat ?
Si da, cred ca mi-ai dat ban (permanent pe deasupra) degeaba..spre deosebire de altii care te vorbesc pe la spate si nu patesc nimic.
In primul rand nu am zis eu ca esti Chuck Norris, doar te-am intrebat (in gluma..asta daca stii ce inseamna) nu te-am jignit cu ceva .
In al doilea rand, dupa felul cum gandesti si iei deciziile chiar m-ai facut sa cred ca esti un pusti de 14-15 ani .
Daca vrei sa stii eu nu practic "pupincurismul" si acord respect decat celor care merita .
- mRxx
Banat- Sex :
Ma copile am 19 ani nu iti permit sa faci tu glume cu mine atata timp cat am muncit la serveru asta. Ban rămâne si atata timp cat sunt owner nu am nevoie de reguli sa-ti dau ban
Si totusi una ar fi ca ma luai la misto
Dacă stăteai tu in banca ta si nu faceai pe smecheru cu mine nu luai ban
Si totusi una ar fi ca ma luai la misto
Dacă stăteai tu in banca ta si nu faceai pe smecheru cu mine nu luai ban
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Degeaba ai acei 19 ani, parerea mea si cred ca si a altora.
Atata timp cat esti owner pe acest server e si normal sa te crezi superior si sa iti inchipui propriile tale reguli, dar acum sa fim seriosi : daca erai pe alt server in care sa zicem ca erai un GM/GA simplu, iar eu un player , se mai ajungea la chestiile astea ? Eu nu cred. In fine..stai linistit ca nu doream un-ban, voiam sa vezi ca nu eu am gresit.
Mai mult decat atat, respectul il primeai daca nu faceai cu ou si cu otet orice comentariu la adresa ta.
Omule..in tara asta toti avem drepturi egale..nu este niciunul mai presus, deci nu te mai crede asa de superior doar pentru faptul ca tu ai 19 ani.
Daca nu stii de gluma, asta e ..imi asum consecintele.
Prin aceste comentarii ai dovedit ce fel de persoana esti.
Sa stii ca nu varsta conteaza in astfel de afirmatii, ci ceea ce ai in cap.
Atata timp cat esti owner pe acest server e si normal sa te crezi superior si sa iti inchipui propriile tale reguli, dar acum sa fim seriosi : daca erai pe alt server in care sa zicem ca erai un GM/GA simplu, iar eu un player , se mai ajungea la chestiile astea ? Eu nu cred. In fine..stai linistit ca nu doream un-ban, voiam sa vezi ca nu eu am gresit.
Mai mult decat atat, respectul il primeai daca nu faceai cu ou si cu otet orice comentariu la adresa ta.
Omule..in tara asta toti avem drepturi egale..nu este niciunul mai presus, deci nu te mai crede asa de superior doar pentru faptul ca tu ai 19 ani.
Daca nu stii de gluma, asta e ..imi asum consecintele.
Prin aceste comentarii ai dovedit ce fel de persoana esti.
Sa stii ca nu varsta conteaza in astfel de afirmatii, ci ceea ce ai in cap.
- mRxx
Banat- Sex :
Mă nu am chef de ceartă cu puşti ca tine invaţa altădată să vb cum se vorbeşte că nu eşti tu pe serveru lu taică-to cum am mai zis ban-ul rămâne
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi :: Reclamă un GM
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: