BUG in V3 si teleport
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
BUG in V3 si teleport
Asta din v3 este un bug destul de prost care il gasesti pe multe servere ..
Daca stai la arcasi sau in V4 aia fac Dm pe tine in momentu in care se apropie de tine , asta nu este bine , daca vine toate camera pe tine pana ajunge la tine sa dai in ei tu esti deja mort.. Sa speram ca se rezolva !!!
Mai este o chestie la teleport nu merge sa te duci in ,Padurea rosie , lungsan .
Sa speram ca il baga cineva in sema si rezola problemele astea.
Daca stai la arcasi sau in V4 aia fac Dm pe tine in momentu in care se apropie de tine , asta nu este bine , daca vine toate camera pe tine pana ajunge la tine sa dai in ei tu esti deja mort.. Sa speram ca se rezolva !!!
Mai este o chestie la teleport nu merge sa te duci in ,Padurea rosie , lungsan .
Sa speram ca il baga cineva in sema si rezola problemele astea.
- ciupan3zu
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Postări : 13
Puncte : 4792
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 08/10/2011
Ani : 41
Localizare : Bucuresti
Re: BUG in V3 si teleport
Asta din v3 este un bug destul de prost care il gasesti pe multe servere ..
Din cate am vazut eu si pe oficial acest "bug". Eu cred ca este o ablitate pe care o au cei din v3/v4 facut de creatorii jocului. Acum ramane de vazut ce cred si Ownerii servarului daca se poate rezolva sau nu.
Ca sa nu mai mori eu iti sugerez sa te duci la sectiunea Ghiduri si sa citesti ghidul despre v3/v4.
In v3 atakul mobilor asa ramane nuti place dute pe alt server frate.. nu te tine nimeni aici
si la teleporter Padurea rosie o so scaotem de tot
si la teleporter Padurea rosie o so scaotem de tot
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
?????
Voi asa vreti ma sa tineti lume pe serv ?? Fa ra sa rezolvati problemele care le aveti pe serv ??
Si da sa sti ca sunt servere care bug-ul ala a fost scos pentru ca nu este normal sa faca DM inaite de a ajunge la tine ...
Si da sa sti ca sunt servere care bug-ul ala a fost scos pentru ca nu este normal sa faca DM inaite de a ajunge la tine ...
- ciupan3zu
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Postări : 13
Puncte : 4792
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 08/10/2011
Ani : 41
Localizare : Bucuresti
ba tu nu intelegi ca asa ramane atacul lor?
celor care nu le comvine ( celor ca tine) ducetiva pe "serverele alea " care au rezolvat "bugul" asta ...
NU va obligam noi sa jucati !
celor care nu le comvine ( celor ca tine) ducetiva pe "serverele alea " care au rezolvat "bugul" asta ...
NU va obligam noi sa jucati !
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1