Intrebari din joc
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Intrebari din joc
1. Am vazut ca o sa bagi 3 evolutii la armura. Fiecare armura da la fel sau ceva in plus la fiecare evolutie?
2. De ce tot ii favorizati pe cei de la red? Si prin asta zic ca numai acolo stati si le tot bagati pe Tirax si aveti grija sa nu duca lipsa de ceva. Vreti sa aveti un metin frumos, aveti grija de fiecare regat, nu doar de unul.
2. De ce tot ii favorizati pe cei de la red? Si prin asta zic ca numai acolo stati si le tot bagati pe Tirax si aveti grija sa nu duca lipsa de ceva. Vreti sa aveti un metin frumos, aveti grija de fiecare regat, nu doar de unul.
- Skippy95
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Postări : 12
Puncte : 4337
Mulţumiri primite : 1
Înregistrat la : 05/01/2013
Ani : 29
Re: Intrebari din joc
Nu se favorizeaza nici un regat toti sunteti la fel pentru administrator,dar cu npc`urile....
- CAstraVeTe
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 488
Puncte : 5305
Mulţumiri primite : 22
Înregistrat la : 10/01/2012
Localizare : Constanta-Orasul Viselor
Skippy95 a scris:1. Am vazut ca o sa bagi 3 evolutii la armura. Fiecare armura da la fel sau ceva in plus la fiecare evolutie?
Scuză-mă ai zis tu cumva unui GM să bage un npc la tine în regat şi nu a băgat ?
Cei de la roşii strigă pe chat dar ceilalţi nu strigaţi ce vreţi să vă fac
Dacă asta înseamnă pentru voi ca avem " Favoriţi " vă înşelati .
În legătura cu armurile .. ai pus o întrebare stupidă .. e logic că o să fie mai bune cu cat evoluati mai mult doar nu ma muncesc atât să le pun de frumuseţe
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Sa iti raspund la intrebare. Da am strigat pe chat dupa un GM dar nu mi-a raspuns nimeni. Si nu numai odata, dar nu am primit nici un raspuns.
Acum daca un GM baga un npc pe un regat nu ar fi normal sa bage pe toate regatele? Poate ca cei de la blue nu stiu ca trebuie sa strigi pe chat dupa npc.
Mie mi se pare normal ca un GM sa bage pe toate regale npc-urile, chiar daca nu a zis nimeni, nu va e greu sa va teleportati si sa pierdeti 1 min.
Acum daca un GM baga un npc pe un regat nu ar fi normal sa bage pe toate regatele? Poate ca cei de la blue nu stiu ca trebuie sa strigi pe chat dupa npc.
Mie mi se pare normal ca un GM sa bage pe toate regale npc-urile, chiar daca nu a zis nimeni, nu va e greu sa va teleportati si sa pierdeti 1 min.
- Skippy95
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Npc'urile care nu sunt la locul lor obisnuit dispar la un reboot sau cand cade hostul , GM baga NPC unde le cer jucatorii ( regat , nu va ganditi ca se duce in Vf.Omu si baga acolo ) .
- LeTsGo
- Very Important Person
- Sex :
Postări : 143
Puncte : 4486
Mulţumiri primite : 9
Înregistrat la : 09/01/2013
Ani : 27
Repet ce am zis. Mi se pare normal ca atunci cand baga un NPC pe un regat sa il puna pe toate indiferent daca il cere sau nu jucatori, adica eu asa am vazut pe metine, poate la voi e altfel. Daca e asa ar trebui sa faceti un topic cu cateva sugestii si asa nu va mai deranjez.
- Skippy95
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Aceasta este sectiunea si pentru sugestii , daca ai una o postezi aici ( nu in topicul asta , faci altu ) .
- LeTsGo
- Very Important Person
- Sex :
Postări : 143
Puncte : 4486
Mulţumiri primite : 9
Înregistrat la : 09/01/2013
Ani : 27
De acum incolo nu se va mai baga nici un npc in niciun regat
- °º•Gígíz•º°
- Fondator