Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =))))

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) Empty Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =))))

Mesaj Scris de NewLife Lun Apr 23, 2012 6:48 am

Exista si riscuri cand copiezi pe cineva de pe ro si asta e unul. :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318: :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318: :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318: :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318:
NewLife

NewLife
Membru
Membru

Sex Sex : masculin
Postări Postări : 83
Puncte Puncte : 4856
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 17
Înregistrat la Înregistrat la : 22/11/2011
Ani Ani : 30
Localizare Localizare : Departe de tine - Aproape de ea

Sus In jos

Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) Empty re

Mesaj Scris de Costyka Lun Apr 23, 2012 4:02 pm

imi dau seama cat de mult te roade daca ai ajuns sa iti ocupi timpu sa cauti cv pt mine:))) nici tu si nici 10 caractere ale tale nu aveti ce sa imi faceti;) si ca sa iti dau si rasp uite pt tine : https://www.youtube.com/watch?v=41b_tHMLm5g
Costyka

Costyka
Membru
Membru

Postări Postări : 50
Puncte Puncte : 4643
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 3
Înregistrat la Înregistrat la : 16/04/2012
Ani Ani : 31
Localizare Localizare : Langa Tine

Sus In jos

Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) Empty Re: Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =))))

Mesaj Scris de xP Lun Apr 23, 2012 4:47 pm

Uite NeWLife , daca atat te roade invidia asta , uite ceva din partea noastra beLeSe , BigCrazy si xP : https://www.youtube.com/watch?v=8dwG8tQDLpY
xP

xP
Membru
Membru

Postări Postări : 57
Puncte Puncte : 4799
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 1
Înregistrat la Înregistrat la : 01/12/2011
Ani Ani : 29
Localizare Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) Empty Re: Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =))))

Mesaj Scris de NewLife Lun Apr 23, 2012 5:07 pm

Crezi ca eu imi pierd timpu sa caut videoclipuri pentru voi? Asta a fost pus la subscribe de unu de pe ro si eu l'am aratat mai departe.

Cat despre luat la misto, ce intelegi tu prin asta? De fiecare data cand voi va luati gura in p*** cu mine tot voi va lasati si plecati. Poate ca voi imi luati maimutoiu la misto ca pana acum nu am vazut sa fiu eu luat la misto de cei 3 crai mai putin intelectuali sau depinde ce intelegeti voi prin luat la misto.

Ce invidie ma? Tu stii sa te bagi ca musca in ciorba. Crezi ca pe mine ma doare ca voi donati sau eu stiu ce altceva. Pe mine ma faceti sa rad cand va vad asa penibili si cu niste replici in voi de pe timpul lui Ceausescu.

Din cate observ voi cautati videoclipuri pentru mine, acum sa vad cu ce idei geniale mai veniti :>
NewLife

NewLife
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de Costyka Lun Apr 23, 2012 5:09 pm

eu tiam dat un rasp la ce faci tu si credema ca ai cautat aia nu mai incerca sa minti asa cum faci si cum ai facut ca ai 19 ani cand nici 15 nu ai:))) eu nu am cautat nu ma obosesc pt toti imi dau seama cat de ofticat esti doar ca ai pus videoclipul Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3494493907 tiam zis si iti repet nici daca se apuca toata familia ta nu ai ce sa imi faceti lol!

a si nu cred asta ai facut:)

te dai mare destept dar nici 15 ani nu ai lasate de texte dp google sti qm e la mintea ta vaca paste pe asfalt daca intelegi ce zic "desteptule" Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3831066421
Costyka

Costyka
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de NewLife Lun Apr 23, 2012 5:21 pm

De ce sa ma chinui sa explic cati ani am eu. Cel mai bine intrebi sa vezi si persoana care nu are motive sa te minta e FallenAngels.

Daca ma pun in comparatie cu voi sunt mai destept decat ai crede tu. Nu de alta dar voi ma faceti sa fiu mai destept Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3494493907: Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3494493907: daca ma intelegi.

Imi zici mie ca am sub 15 ani, cand tu injuri doar de mama, de morti si atat stii, uitate la mine ca eu sunt cel care nu trebuie sa foloseasca acele cuvinte ca as jigni persoanele respective, dar oare cine sa stie, inapoiati ca voi nu cred !
NewLife

NewLife
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de Costyka Lun Apr 23, 2012 5:31 pm

eu team injurat de morti? aduti aminte ca tu esti ala care injura aici si pe sv aduti aminte de pm cand te bagai singur in seama sau vr sa intrebam pe cei dp sv:)) meritrespect si cei care mai erau pe langa noi cand ai venit cu 3 de la tine si erati pe jos si dadeati pm veniti cu tot regatu sti ce imi dem prin asta mai sus ai injurat deci tu numai cu asta te ocupi si plus ca asa e ma iei pe mine cu intreaba te dai mare star dar esti un nimik prin ce ai facut tu cu video ala ai vrut doar sa atragi atentia asa ca nu incerca sa imi explici ca asa e qm iti zic eu nu imi zice ca tia aparut din senin:)) fi serios:))
Costyka

Costyka
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de NewLife Lun Apr 23, 2012 5:39 pm

Ma intreb, ar avea frun rost sa stau sa iti explic tie ce si cum? Si chiar daca as incerca nu as reusi. Cat despre injurat, cand zici tu, intreabal pe FanTaXD cine a injurat si cine nu. Si din cate imi aduc eu aminte tu mi'ai dat pm ori sa ies sa ma bati ori mi'ai zis cat de neimportant sunt eu. Si tot tu ai fost ala care ai terminat, de ce? Ca nu ai habar sa vorbesti sau cum zici tu sa iei la misto Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3494493907:
NewLife

NewLife
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de Costyka Lun Apr 23, 2012 5:42 pm

eu aduti aminte cand vb singur si dupa sa vb q mine:))) ce nu mai ai memorie??sau ce cand tu vb si tiam zis ca nu te baga nimeni in sema:)) da la 14 ani e greu cu memoria abia aqm se dezvolta:)

e grea romana vezi ca tia cam tremurat tastatura:))
Costyka

Costyka
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de NewLife Lun Apr 23, 2012 5:47 pm

Cred ca ai ramas traumatizat de ideea ca eu am 14 ani. Pe asta o tii pana oi muri eu, ca eu am 14 ani.
NewLife

NewLife
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de xP Lun Apr 23, 2012 5:49 pm

Soarece de PC mai esti :)) , de ce nu vrei skype nostru ? sa vorbim pe skype :)) imi lasi un PM si ti-l dau prietene !
xP

xP
Membru
Membru

Postări Postări : 57
Puncte Puncte : 4799
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 1
Înregistrat la Înregistrat la : 01/12/2011
Localizare Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de NewLife Lun Apr 23, 2012 5:55 pm

Ai vorbit tu Tarzane?

Vezi ca pe metin nu iti iese si acum vrei skype? Crezi ca acolo ma impresionezi?
Ideea e ca deja exagerez cu bagatu in lista la skype si cum am vazut intr'o imagine "Prea multi prosti prea putine gloante"
Si tare imi e ca daca bag xP, imi e ca imi da cu "Don't send"
Eu pana maine dupa masa ma retrag ca lumea mai are si treaba, nu doar metin.
NewLife

NewLife
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de radu12 Lun Apr 23, 2012 7:25 pm

NewLife , eu zic sa ii lasi in pace...nu vezi ca nu ai cu cine?

Cu tine xp , nu am nimic, deci n-am sa comentez nimic la adresa ta , in schimb , Costyka , eu zic mai bine sa te uiti la tine , ca inca mai scrii "miau" legat , ca pisica. Nu te mai da tu ala matur pe aici , ca nu impresionezi pe nimeni.

Cum am spus si anterior...arunca o privire in oglinda , uita-te la tine , vezi cum esti , apoi sa iti dai cu parerea despre altii.
Eu iti garantez tie ca NewLife are peste 18 ani , si are destula minte , cat sa nu bage in seama copii complexati ca tine (ai complexul varstei...la 18-19 ani ai tai te vezi deja matur , cand de fapt nu esti in stare sa scrii o fraza corect din punct de vedere gramatical)

Asa ca eu iti sugerez sa faci ceea ce am spus mai sus , poate intr-un final ai sa realizezi ca cel de 14-15 ani de pe aici esti tu , si nu NewLife

Parerea mea !!!
radu12

radu12
Membru
Membru

Postări Postări : 199
Puncte Puncte : 5083
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 62
Înregistrat la Înregistrat la : 05/10/2011
Ani Ani : 33
Localizare Localizare : Teleorman

Sus In jos

Mesaj Scris de Costyka Lun Apr 23, 2012 10:09 pm

hai frate ma lasi cu dastea vr sa stai sa sriu corect aqm zici ca cine stie cui i scriu ..sa fim seriosi aqm tr sa scriu cu liniute pt newlife si alte chesti asa se vb in ziua de azi lol!

si din cate obs pe el il roade nu pe mine nu crd ca eu am urcat videoclipul asa ca mai taie din ele dale dreaq;) Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3831066421
Costyka

Costyka
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de NewLife Mar Apr 24, 2012 7:04 am

:Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318: "Costyka" sau "Plagiatoru`" daca e cum zici ca pe mine ma roade invidia, de ce ai raspuns topicului? Oare ca ai incercat sa ma iei la misto, dar ti'a iesit altceva, m'ai luat de maimutoi Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3494493907: Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3494493907: . Arata si tu un pic de respect limbii romane si vorbeste si tu limba romana si corect.
NewLife

NewLife
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de Costyka Mar Apr 24, 2012 1:11 pm

tu vb:)) mai dai pe la sc si tiam rasp ca nu am dc sa las sa vina unu ca tine sa faca ce vr el pe aici:) asa plagiator cum sunt eu stai lin ca am un cont pe ro de 78 asa ca taci si joaca pe remix cand o sa joci pe ro at sa vb q mn:) pana at numai bune
Costyka

Costyka
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de NewLife Mar Apr 24, 2012 1:51 pm

:Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318: :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318: :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318: :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318: :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318:

Pe ro joci pe draco? Daca nu te astept sa intri cu un cont de level 1 sa vezi ca si eu joc ro.

Daca tu doneazi asta nu inseamna ca esti buricul pamantului, ca poti sa faci ce vrei pe metin si poti sa vorbesti cum vrei tu cu toti, cu mine nu iti merge si la nimeni nu merge asta !

P.S. Ori aici ori in pm imi zici o ora cand sa intru pe ro sa vezi ca joc.
NewLife

NewLife
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de Costyka Mar Apr 24, 2012 1:53 pm

pai asta zic si eu veziti de trb ta si gata stai lin ca si pe ro tot "donator" sunt asa ca nu e trb ta ce fac eu cu banii mei tu poate i bei sau i fumezi eu i bag in jokuri te deranjeaza?? jok pe leonis
Costyka

Costyka
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de NewLife Mar Apr 24, 2012 1:58 pm

Atunci gura mica si joc de glesne. Cand va vad eu cu gura mare cum pot sa ma abtin sa nu zic ceva?

Vrei sa nu mai ai de'a face cu mine? CIOCU MIC ! Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 1693946126
NewLife

NewLife
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de Alle:x Mar Apr 24, 2012 1:58 pm

Hai mai terminati!!!! Ce is cu chestiile astea de adormit copii fiecare face ce poate....De ce trebuie sa va certati din cauza unui joc?:|...Treziti-va la realitate!!!!! nu va cunoasteti in realitate nici unu asha ca nu va puneti sa afirmati lucruri de care voi nu aveti nici o dovada sau o convingere ca este adevarat.
Shi terminati cu topicul asta ca nu mai are nici un rost;) Radu Andrei sau Gigi inchideti va rog topicul:)
Alle:x

Alle:x
Super Membru
Super Membru

Sex Sex : feminin
Postări Postări : 1557
Puncte Puncte : 6356
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 35
Înregistrat la Înregistrat la : 30/12/2011
Localizare Localizare : Romania,Satu Mare

http://farcau-alexandra.tumblr.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Costyka Mar Apr 24, 2012 2:04 pm

ok o sa ma retrag si dp sv si dp forum poate ca asa e multumit domnul newlife ce am avut de zis am zis bft cei ce joaca pe remix :)
Costyka

Costyka
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de NewLife Mar Apr 24, 2012 2:05 pm

Nu te retrage ma ca imi vine sa plang :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318: :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318: :Cea mai tare dedicatie, pentru beLeSe =)))) 3573983318:

Poate impresionezi pe altii dar pe mine slabe sanse.
NewLife

NewLife
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de Costyka Mar Apr 24, 2012 2:07 pm

asa cum am zis nu am sa iti mai dau satisfactie poti sa faci ce vr si sa scri ce vr eu am zis ca am avut de zis restul nu ma intereseaza
Costyka

Costyka
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de CAstraVeTe Mier Mai 09, 2012 5:23 pm

Topic Closed pentru Inactivitate
Pentru deschiderea topicului PM.
CAstraVeTe

CAstraVeTe
Membru Fidel
Membru Fidel

Postări Postări : 488
Puncte Puncte : 5305
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 22
Înregistrat la Înregistrat la : 10/01/2012
Localizare Localizare : Constanta-Orasul Viselor

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum