Sugestie!!!!!!!!!!1
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sugestie!!!!!!!!!!1
Eu propun asa sa se introduca ma multe camere in new map .Dc pt ca multi cresc acolo si se bat se omoara si nai cum sa cresti . Astept parerile voastre.Bine inteles Daca si GiGI are posibilitatea sa le puna.
- whodarks
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Postări : 15
Puncte : 4613
Mulţumiri primite : -1
Înregistrat la : 11/04/2012
Ani : 36
Re: Sugestie!!!!!!!!!!1
Scz dak ma bag dar eo as da un PRO!!!app este ff adevarat ce spui;)
- Marcelius
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 4
Puncte : 4588
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 18/04/2012
Ani : 28
Localizare : Craiova
PRO si eu...dar s-ar putea implementa o alta harta de la lv 110 la 127.
- stone10
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 2
Înregistrat la : 14/04/2012
Ani : 26
Pentru un server care se vrea in top,pt un Owner care vrea niste banuti din donatii.Serverul ofera prea putin,sunt 30-50 playeri zilnic cu aproximatie,nu ai informatiii legate de joc am incercat sa iau legatura cu gm sau ga desi erau ON.....pauza. Trebuie obligatoriu un loc de crescut lvl 95- 127 mult mai vast altfel unii vor creste altii nu
. In alta ordine de ideei va respect munca si va inteleg efortul pt un server mai bun si aducator de beneficii.GA Gigi cauata sa iei si ideeile noastre in considerare ca doar nu vrem raul serverului si vreau mai multe info despre donatii.Cu respect va doresc succes in munca dvs.
. In alta ordine de ideei va respect munca si va inteleg efortul pt un server mai bun si aducator de beneficii.GA Gigi cauata sa iei si ideeile noastre in considerare ca doar nu vrem raul serverului si vreau mai multe info despre donatii.Cu respect va doresc succes in munca dvs.
- Catalink
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 3
Înregistrat la : 13/04/2012
Ani : 52
informatiile despre donatii le primesti pe site in momentul in care te-ai logat este o rubrica speciala intitulata DONATII este adevarat ca ar fi mai bn sa scrie cat ar costa o moneda eu cel putin asha am vazut pe alte servere....
In al doilea rand a fost multa munca cu armele noi iar [GA]Gigi respectiv [GA]Cristian depun efort pt a imbunatatii performantza shi interesul fatza de metin.
In al treilea rand probabil ca in viitoruul apropiat se va implementa o noua mapa pt crescut deaorece este foarte greu sa cresti de la 115 in sus....Sau in cel mai bun caz ratele de experientza sa fie crescute nu neaparat permanent ci pe o perioada de timp acordata playerilor sa creasca pana de la lvl-ul 115 la 127
In al doilea rand a fost multa munca cu armele noi iar [GA]Gigi respectiv [GA]Cristian depun efort pt a imbunatatii performantza shi interesul fatza de metin.
In al treilea rand probabil ca in viitoruul apropiat se va implementa o noua mapa pt crescut deaorece este foarte greu sa cresti de la 115 in sus....Sau in cel mai bun caz ratele de experientza sa fie crescute nu neaparat permanent ci pe o perioada de timp acordata playerilor sa creasca pana de la lvl-ul 115 la 127
are dreptate de la niv 115 e prea greu,eu ma chinui de 2 zile si am de abea 20 % si tot nam facut 116.am si inel de exp si bns de experienta ar trbui totusi bagata rata de exp 600% sau macar 500% ca crestem si noi
- whodarks
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Postări : 15
Puncte : 4613
Mulţumiri primite : -1
Înregistrat la : 11/04/2012
Ani : 36
V-am zis ca lucrez la mapa noua sa puteti creste mai repede ce e asa greu de inteles?
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
™¨˜”°º• Gigi•º°”˜™ a scris:V-am zis ca lucrez la mapa noua sa puteti creste mai repede ce e asa greu de inteles?
Consider ca nu are rost sa mai las topicul deschis , deoarece decizia a fost deja luata.
Sugestie respinsa , Topic Inchis !!!
- radu12
- Membru
- Sex :
Postări : 199
Puncte : 5083
Mulţumiri primite : 62
Înregistrat la : 05/10/2011
Ani : 33
Localizare : Teleorman
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1