servar prost om nepotrivit .. dute la munca si fa bani reali ..nu la calculatoare unde sta toti ratatii din ziua de azi
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
servar prost om nepotrivit .. dute la munca si fa bani reali ..nu la calculatoare unde sta toti ratatii din ziua de azi
ma copile eu zic sa te duci sa muncesti la camp unde vrei tu decat sa mai ti servarua sta de 2 lei fara exp buna, yang slab, event zero ,, crezi ca ma int pe mine de ban asta e un joc si eu intru cand maplictisesc cand nam ce face atat doar e un simplu privat asa decat sa stai la rahaturi destea baga osu la munca nu la calculatoare ama vut si servar 4 ani si am facut destui bani pe urma prostilor de playerii,,, si secretu este sa colaborezi cu ei nu sa te spargi in figuri ca ai servar si este tare e doar un joc sfata > colaboreaza cu -playeri sa faci bani neneie
- bilos1
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 2
Puncte : 3450
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 29/05/2015
Ani : 35
Re: servar prost om nepotrivit .. dute la munca si fa bani reali ..nu la calculatoare unde sta toti ratatii din ziua de azi
Salut, prietene!bilos1 a scris:ma copile eu zic sa te duci sa muncesti la camp unde vrei tu decat sa mai ti servarua sta de 2 lei fara exp buna, yang slab, event zero ,, crezi ca ma int pe mine de ban asta e un joc si eu intru cand maplictisesc cand nam ce face atat doar e un simplu privat asa decat sa stai la rahaturi destea baga osu la munca nu la calculatoare ama vut si servar 4 ani si am facut destui bani pe urma prostilor de playerii,,, si secretu este sa colaborezi cu ei nu sa te spargi in figuri ca ai servar si este tare e doar un joc sfata > colaboreaza cu -playeri sa faci bani neneie
Să o luăm cu începutul.
1: Singurul copil din tu şi qwizzip eşti tu. De ce ?
Dacă erai un om matur nu făceai un topic în halul ăsta , cu limbajul ăsta.
2: Experienţa pot să spun că am rezolvato aseară, acum că mai sunt mici scăpări la unii mobi e de datoria voastră să ii raportaţi pe forum pentru a îi remedia şi pe ei.
3: Noi dăm ban pentru că voi ne obligaţi să o facem, nu ne pasă dacă vă interesează sau nu.
4: Felicitări pentru acest succes de a ţine un server de Metin2Remix 4 ani de zile cu asemenea caracter. Toată lumea trebuie să viseze. Se vede de ce ţi-a dat colegul meu ban, din cauza că eşti prost de gură.
5: Nu toţi ne deschidem servere de Metin2Remix pentru a profita de donaţiile jucătorilor. Noi plătim o sumă mare lunar , donaţiile le luăm să achităm facturile. Dacă tu ţi-ai luat un host la 5€ gata făcut de firma respectivă şi ţi-ai găsit 2-3 prieteni pe care i-ai corupt să-ţi bage 2 euro , atunci felicitări !
Şi încă o dată, singurul copil de aici , eşti tu !
Problemele nu se rezolvă în halul ăsta, prin limbajul şi comportamentul acesta.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Re: servar prost om nepotrivit .. dute la munca si fa bani reali ..nu la calculatoare unde sta toti ratatii din ziua de azi
Imi pare ca te deranjez, dar in primul rand nu inteleg nimic din scrisul tau. Evenimente au fost dar daca tu nu-ti permiti sa stai la calculator cand au loc nu este vina noastra. Daca nu era "buna" experienta pe server tu cum ai facut nivel maxim si ceilalti playeri. Yang-ul pica in v4 foarte bine plus ca se dadea si la evenimente. Tu nu ai facut decat sa stai map1 si sa jignesti pe toata lumea, niciun jucator din acest joc nu te-a luat in seama si asta dovada ca esti o persoana non-grata. Multumesc si-ti urez succes in continuare. [MOD]Beya
- Beya
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 3
Puncte : 3451
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 29/05/2015
Ani : 35
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum