Propunere (ii vizeaza pe cei de lvl mic)
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Propunere (ii vizeaza pe cei de lvl mic)
Buna . Stiu ca este server 80 % pvp, dar cred ca e cazul sa ne gandim si la cei de lvl mic ! Propun ca cei ce se dau pe liber sa omoare playerii pana in lvl 80-90 sa fie sanctionati, prima data avertisment , a doua oara pedeapsa, care ramane la latitudinea lui Gigi. Am decis sa propun asta, dupa ce, aseara, un fortos de 105, (prefer sa nu dau nume) se lua de un incepator de lv 51. Cel de lv mare era foarte incantat ca il putea bate din pumni, nu-l lasa in pace, il agresa fara motiv... Si eu, cand m-am apucat de server am fost omorata de foarte multe ori cand eram lvl mic de playeri care se trezeau sa se dea pe liber, ca ei au iteme si eu nu. Daca propunerea va fi luata in considerare, cei ce vad jucatori agresati pot urca printurile pe forum , la reclamatii. Nu se aplica pedepse daca cel mic e intr-un regat inamic, daca insa e la "el acasa" si vine un player din alt regat sa-l omoare, sa fie sanctionat.
- Dara:X
- Moderator
- Sex :
Postări : 1371
Puncte : 5008
Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la : 13/01/2015
Ani : 27
Localizare : Arges
Re: Propunere (ii vizeaza pe cei de lvl mic)
Este această regulă. Mulţi au fost sancţionaţi cu ban 24 ore pentru omorârea jucătorilor sub lvl 90.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Vai! Imi pare rau, dar nu am gasit regula in яєgυℓαмєит. Sau exista mai multe regulamente privind jocul? Acum, macar stiu cum pot sa-i ajut pe cei mici. Se poate da t/c .
- Dara:X
- Moderator
- Sex :
Postări : 1371
Puncte : 5008
Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la : 13/01/2015
Ani : 27
Localizare : Arges
mai era unul cu câteva rεgυlι pe site stricte la joc, dar se pare ca nu mai este... cred ca o sa fie adăugat din nou
- Spaow
- Utilizator Înregistrat
- Postări : 14
Puncte : 4837
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 21/08/2011
Am actualizat site-ul.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Raspuns primit ! Eventual Gigi poti reveni cu modificari.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|