Windows-ul XP
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Windows-ul XP
Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta:
- Unde ai fost toata noaptea?
- Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea.
- Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows !
- Unde ai fost toata noaptea?
- Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea.
- Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows !
- Dara:X
- Moderator
- Sex :
Postări : 1371
Puncte : 5008
Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la : 13/01/2015
Ani : 27
Localizare : Arges
Re: Windows-ul XP
Baby asa o sa imi zici si u mie ?"
- xAdryan
- Moderator
- Sex :
Postări : 1511
Puncte : 5137
Înregistrat la : 14/01/2015
Stai sa ma gandesc Stiuuu:> Zic "Azi dorm cu pisicul ,pe pres cu tine!" Nu presul nostru, te trimita la mamy tau acasa:)) , dupa ce vorbesc cu ea nu o sa te mai lase nici ea in pat "xAdryan a scris:Baby asa o sa imi zici si u mie ?"
Ultima editare efectuata de catre Dara:X in Sam Feb 28, 2015 8:10 pm, editata de 2 ori
- Moderator
- Sex :
Dara:X a scris:Stai sa ma gandesc Stiuuu:> Zic "Azi dorm cu pisicul ,pe pres cu tine!"xAdryan a scris:Baby asa o sa imi zici si u mie ?"
Nu cred:> u ai zis ca sunt irezistibil :> deci nu ma poti inlocui "
- xAdryan
- Moderator
- Sex :
Postări : 1511
Puncte : 5137
Înregistrat la : 14/01/2015
Am zis si ca esti urat, dar aia nu mai tii minte:)), tu auzi doar ce-ti place:*xAdryan a scris:Dara:X a scris:Stai sa ma gandesc Stiuuu:> Zic "Azi dorm cu pisicul ,pe pres cu tine!"xAdryan a scris:Baby asa o sa imi zici si u mie ?"
Nu cred:> u ai zis ca sunt irezistibil :> deci nu ma poti inlocui "
- Moderator
- Sex :
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum