Am primit mute fara motiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Am primit mute fara motiv
Pe server am primit mute, fara motiv si nu a spus cine a dat mute m-am trezit cu mute deodata fara sa vorbesc urat sau alte chestii interzise pe server, doresc o explicatie cat mai repede .
- American
- Membru
- Sex :
Postări : 135
Puncte : 3864
Mulţumiri primite : 2
Înregistrat la : 27/12/2014
Ani : 26
Motiv Ban : Acumulare a 3 avertismente!
Re: Am primit mute fara motiv
Nu mai mintii, tocmai te-am vazut cand ai injurat pe unu... si dupa aceea ai luat Mute!
Ce va place sa le vorbiti altora urat, dar voi nu va vedeti gunoiul din ochii! ... Te Tuc Alta data ai grija si la Limbaj
Ce va place sa le vorbiti altora urat, dar voi nu va vedeti gunoiul din ochii! ... Te Tuc Alta data ai grija si la Limbaj
- Vicky
- Miss
- Sex :
Postări : 222
Puncte : 3914
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 26/12/2014
Ani : 24
Localizare : Constanta
Re: Am primit mute fara motiv
In primul rand Reclamatia nu e facuta corespunzator.
In al doilea Vicky are drepate, tu tot timpul injuri, pana si pe mine care sunt moderator atat pe joc cat si pe forum ma injuri asa ca nu mai tot cere atatea explicatii. Reclamtie respinsa! Daca vrei sa fie luata in considerare te invit sa faci una corespunzatoare + Dovada. In toicul Reclamatii GM in cazul tau.
Bafta !
In al doilea Vicky are drepate, tu tot timpul injuri, pana si pe mine care sunt moderator atat pe joc cat si pe forum ma injuri asa ca nu mai tot cere atatea explicatii. Reclamtie respinsa! Daca vrei sa fie luata in considerare te invit sa faci una corespunzatoare + Dovada. In toicul Reclamatii GM in cazul tau.
Bafta !
Subiecte similare
» Jignire fara motiv
» Cont banat fara motiv
» AM PRIMIT BAN PE DEGEABA
» Sunt Fraier , si am primit ban ip !
» Cu sau fara?
» Cont banat fara motiv
» AM PRIMIT BAN PE DEGEABA
» Sunt Fraier , si am primit ban ip !
» Cu sau fara?
Permisiunile acestui forum: