[Sugestie] Sugerez sa ii se scoata [mod]-u lui Rosee
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[Sugestie] Sugerez sa ii se scoata [mod]-u lui Rosee
cum spune si titlu, sugerez sa ii se scoata moderatoru lui rosee deoarece este inactiva, cand intra sta afk mai mereu.
Cine e cu mine?
Cine e impotriva?
Cine e cu mine?
Cine e impotriva?
- cristynel
- Membru
- Sex :
Postări : 85
Puncte : 4912
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 01/09/2011
Ani : 32
Re: [Sugestie] Sugerez sa ii se scoata [mod]-u lui Rosee
O dar haide ca iti usurez eu "problema"
Gigi stie de ce nu intru si ce se intampla asa ca eu una renunt la Mod daca atat de mult va deranjeaza . Cel putin eu inainte sa fiu Mod nu am injurat ca si o tiganca sau m-am luat de toti/toate Asa ca Gigi ramane la ratiunea ta. Imi sti programul+ problema din cauza careia nu pot sa intru,
Gigi stie de ce nu intru si ce se intampla asa ca eu una renunt la Mod daca atat de mult va deranjeaza . Cel putin eu inainte sa fiu Mod nu am injurat ca si o tiganca sau m-am luat de toti/toate Asa ca Gigi ramane la ratiunea ta. Imi sti programul+ problema din cauza careia nu pot sa intru,
Eu una sunt de acord cu Kaido , si atunci cand se intampla sa intri tot afk esti
ce problema ? tu stai cu martalogii aia pe alte metine si il minti pe gigi ca ai treaba ? )Alle:x a scris:O dar haide ca iti usurez eu "problema"
- cristynel
- Membru
- Sex :
De acord cu Kaido , nu intri , nu te mai suporta nimeni , te injura tot serverul . Prin urmare , mai bine sa fie altcineva care e activ tot timpul si isi face datoria de MOD . Te-am flegmat
- Madi :)
- Miss
- Sex :
Postări : 276
Puncte : 5004
Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la : 31/12/2011
Ani : 25
Localizare : Buzau
Ohh draga Kaido daca ai sti tu ..
Si Madi pe mine chier nu ma intereseaza parerea ta de fata hmm sa spunem care isi ia cica bataie de fostele iubite ale actualului iubit. Te-am pupat si eu. A si ca sa sti Kaido nu am intrat pe nici un alt metin, si Madi doar cateva persoane de la galben au parerea ta
Si Madi pe mine chier nu ma intereseaza parerea ta de fata hmm sa spunem care isi ia cica bataie de fostele iubite ale actualului iubit. Te-am pupat si eu. A si ca sa sti Kaido nu am intrat pe nici un alt metin, si Madi doar cateva persoane de la galben au parerea ta
O idee cat de cat buna :> Adica daca ai fi activa nu ar avea nimeni nimic cu tine. Spre deosebire de Neko care mereu este activa
- Dragos23
Banat- Sex :
Postări : 91
Puncte : 3743
Mulţumiri primite : 2
Înregistrat la : 14/12/2014
Ani : 24
Motiv Ban : Injurii server+ Owner= Copil 14-15ani.
Uite ce e. Nu am de gand sa ma tot cert cu voi. Eu nu am intrat pentru ca sunt la faculta si am sesiune. Degeaba o tot ridicati voi pe Neko in slavi ca daca nu era mod nu intra deloc + ca ea inainte sa fie mod injura si vorbea ca la usa cortului. Dupa cum am mai spus e parerea lui Gigi. Aici oricum nu se poate discuta ca sunteti doar voi de la galben pe forum asa ca terminati. Am spus ca renunt ce mai tot palavragiti atata?
Zici bine ca inainte injuram. ^^ Se mai schimba lumea , nu ramane la fel.Alle:x a scris:Uite ce e. Nu am de gand sa ma tot cert cu voi. Eu nu am intrat pentru ca sunt la faculta si am sesiune. Degeaba o tot ridicati voi pe Neko in slavi ca daca nu era mod nu intra deloc + ca ea inainte sa fie mod injura si vorbea ca la usa cortului. Dupa cum am mai spus e parerea lui Gigi. Aici oricum nu se poate discuta ca sunteti doar voi de la galben pe forum asa ca terminati. Am spus ca renunt ce mai tot palavragiti atata?
Neko a scris:Zici bine ca inainte injuram. ^^ Se mai schimba lumea , nu ramane la fel.Alle:x a scris:Uite ce e. Nu am de gand sa ma tot cert cu voi. Eu nu am intrat pentru ca sunt la faculta si am sesiune. Degeaba o tot ridicati voi pe Neko in slavi ca daca nu era mod nu intra deloc + ca ea inainte sa fie mod injura si vorbea ca la usa cortului. Dupa cum am mai spus e parerea lui Gigi. Aici oricum nu se poate discuta ca sunteti doar voi de la galben pe forum asa ca terminati. Am spus ca renunt ce mai tot palavragiti atata?
Da ai spus-o chiar tu Dar sti zicala "Lupul isi schimba parul dar naravul ba?" Ar trebui sa o inveti ca ti se aplica
Asa e persoanele cu 2 fete tot cu 2 fete raman
Lasa Rosee ca de paste o sa te impaci cu toti si o sa deschidem iara topic sa-ti dea mod-u inapoi .
P.S; pentru cei ce nu stiu, ea se impaca cu toti de sarbatori ca nu e frumos sa fi certat. ( sau ma rog, ceva de genu )
P.S; pentru cei ce nu stiu, ea se impaca cu toti de sarbatori ca nu e frumos sa fi certat. ( sau ma rog, ceva de genu )
- cristynel
- Membru
- Sex :
Sti ce Cristi? Chiar nu imi pasa de parerea ta si nici a celorlalte persoane. Daca faci referire ca m-am impcat ca nu stiu cine ca a fost Craciunul nu ai decat sa speri in continuare asta nu se va intampla. Si p.s. Neko cum e sa traiesti cu 2 fete?
Nu prea stiu..Eu nu stiu multe... Dar e okay , tu esti mai desteapta ca restul si te pricepi :3 .
Pai la faza cu desteapta ai nimerit-o nu ca m-as lauda :"> Si acum gata cu off topicul ca luati avertisment :">
Ai un avertisment !
Ultima editare efectuata de catre Alle:x in Dum Ian 18, 2015 12:36 am, editata de 1 ori (Motiv : Limbaj indecent)
- American
- Membru
- Sex :
Postări : 135
Puncte : 3864
Înregistrat la : 27/12/2014
Ani : 26
Motiv Ban : Acumulare a 3 avertismente!
https://m.youtube.com/watch?v=HFpGBQbTMlo
Sunt de acord nu isi face treaba si am si printuri cand injura si ma batea pe metin si poarta ochelari si nu vede bine sa ajute playeru ca are dioptrui ca a lu mamaia de la primul razboi mondial pana acum . Hadioss https://m.youtube.com/watch?v=HFpGBQbTMlo
- American
- Membru
- Sex :
Postări : 135
Puncte : 3864
Înregistrat la : 27/12/2014
Ani : 26
Motiv Ban : Acumulare a 3 avertismente!
Momentan are nişte probleme, dacă nu şi le v-a rezolva să intre mai des ştie că o să-i scot mod-ul , adică am anunţato.
Şi ştiu kaido că joacă şi alt metin , pentru că intră pentru gagicăsu, e normal.
Şi ştiu kaido că joacă şi alt metin , pentru că intră pentru gagicăsu, e normal.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Subiecte similare
» Sugestie referitoare la [MOD]Rosee
» Propun sa se scoata GM-Anonim ca si GM din server.
» O sugestie.
» Sugestie map 100
» Propun sa se scoata GM-Anonim ca si GM din server.
» O sugestie.
» Sugestie map 100
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|