Reclamatie Crisstina
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi :: Reclamă un jucător
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Reclamatie Crisstina
Numele reclamatului/reaclamatiilor: Crisstina
Numele Tău: xNokS
Motivul: Vorbeste nebagata in seama, si mai si injura.
Dovada: http://postimg.org/image/zdb1wki15/
Numele Tău: xNokS
Motivul: Vorbeste nebagata in seama, si mai si injura.
Dovada: http://postimg.org/image/zdb1wki15/
- NokS ;x
- Membru
- Sex :
Postări : 252
Puncte : 3891
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 01/12/2014
Ani : 29
Re: Reclamatie Crisstina
Am nevoie de toată comversaţia, asta este doar o parte.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Imi spui si mie de unde stii tu ca este si altceva? Eu ti-am dat bara de chat la maxim? Ce pot sa fac mai mult? Sa fac poze si la ce vorbesc pe PM? Sau, aa, m-am prins, e gagica aluia de te pupa in fund si nu ii poti face una ca asta. Am inteles. Oricum, sunt constient ca Kaido in momentul de fata numai are niciun mute, chiar daca tu doar "ai spus" ca l-ai sanctionat, el s-a servit singur cu o deblocare de chat, de pe -Kizaru-.
O seara buna, Gigi!
O seara buna, Gigi!
- NokS ;x
- Membru
- Sex :
Bă câte ştiţi voi pe acest server, sunt uimit.
Şi e logic în poză, nu vezi că nu acolo începe conversaţia?
Doamne, ce dracu v-a făcut Doc mă sau celalalt?
Şi e logic în poză, nu vezi că nu acolo începe conversaţia?
Doamne, ce dracu v-a făcut Doc mă sau celalalt?
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
prea cauti nod in papura . a zis doar ' iesi in p*la mea ' mare cacat ce-a facut gata sa postati pe forum , vaiiiiiiiiiiii de voiiii _l_ mu*e sa luati toata viata .
- Madi :)
- Miss
- Sex :
Postări : 276
Puncte : 5004
Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la : 31/12/2011
Ani : 25
Localizare : Buzau
Madi, tu fetito vezi-ti de treaba ta. Daca nu ai, cauta-ti, prea suferi de bagare in seama, nu ma cunosti, nu te cunosc, numai cauta tu anturaje cu mine.
Gigi, daca vrei sa stii, eu aseara nici nu am rostit numele aleia. Nu merita bagare in seama, si sa stii si tu ca Kaido a inceput toata discutia, suferea de nebagare in seama. Hai, poti inchide topicurile, si asta, si ala cu Kizaru, oricum stiu ca nu vor pati nimic, iti place sa fii pupat, sincer, si mie mi-ar placea, dar tu ai de pierdut, nu ei. Ca sunt convins ca aia nu dau niciun ban sa te ajuta pe tine cu host-u. Ai vazut foarte bine, ca nu m-am lasat cu una cu doua, mi-am facut alt cont, ti-am intrat pe server, cu speranta ca te trezesti la realitate si mi-l debanezi pe celalalt. Ti-am dovedit ca nu m-am lasat asa usor, nu neaparat pentru server, dar pentru unii prieteni care mai joaca. Dar pentru toate astea, sunt sigur ca nu vor mai juca nici ei.
Eu iti doresc sa il tii cat mai mult deschis, si mna, ce sa zic, daca vrei ca server-ul sa fie in continuare in scadere, mai da-le iteme alora.
Succes, si multa bafta!
V-am salutat!
Cu respect,
NokS A.k.a xSearth!
Gigi, daca vrei sa stii, eu aseara nici nu am rostit numele aleia. Nu merita bagare in seama, si sa stii si tu ca Kaido a inceput toata discutia, suferea de nebagare in seama. Hai, poti inchide topicurile, si asta, si ala cu Kizaru, oricum stiu ca nu vor pati nimic, iti place sa fii pupat, sincer, si mie mi-ar placea, dar tu ai de pierdut, nu ei. Ca sunt convins ca aia nu dau niciun ban sa te ajuta pe tine cu host-u. Ai vazut foarte bine, ca nu m-am lasat cu una cu doua, mi-am facut alt cont, ti-am intrat pe server, cu speranta ca te trezesti la realitate si mi-l debanezi pe celalalt. Ti-am dovedit ca nu m-am lasat asa usor, nu neaparat pentru server, dar pentru unii prieteni care mai joaca. Dar pentru toate astea, sunt sigur ca nu vor mai juca nici ei.
Eu iti doresc sa il tii cat mai mult deschis, si mna, ce sa zic, daca vrei ca server-ul sa fie in continuare in scadere, mai da-le iteme alora.
Succes, si multa bafta!
V-am salutat!
Cu respect,
NokS A.k.a xSearth!
- NokS ;x
- Membru
- Sex :
Vrei ban ip ?
Cui am dat mă iteme ?
Server-ul este în creştere momentan de când nu mai e gaşca de la roşii, sunt peste 60 online . Inainte cu gasca rosie 20-30.
Care e problema? Nu cumva voi de la roşii cu modatele de pe conturile de GM îi ţineaţi în cerc şi îi băteaţi ?
Cui am dat mă iteme ?
Server-ul este în creştere momentan de când nu mai e gaşca de la roşii, sunt peste 60 online . Inainte cu gasca rosie 20-30.
Care e problema? Nu cumva voi de la roşii cu modatele de pe conturile de GM îi ţineaţi în cerc şi îi băteaţi ?
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi :: Reclamă un jucător
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: