Server PVP 90%?
:: Anunturi :: Anunţuri Joc
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Server PVP 90%?
Salutare, doriţi să facem următorul update la server?
Detalii:
1: Când un jucător intra pe server, să primească lvl 105 din prima.
2: Banii să se facă de 2 ori mai repede decât cum se fac în prezent.
3: Încă o evoluţie la arme
Conturile nu se vor reseta !
Detalii:
1: Când un jucător intra pe server, să primească lvl 105 din prima.
2: Banii să se facă de 2 ori mai repede decât cum se fac în prezent.
3: Încă o evoluţie la arme
Conturile nu se vor reseta !
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Re: Server PVP 90%?
Salut! sunt de Acord Doar cu Armele...In rest...daca Bagi lvl si rata de exp... in primul rand Nu va fi corect Fata de ceilalti Playerii[ Cei Vechi] si cat despre rata de Yang... Le-ai pune Totul pe Tava (Mura-n Gura) Vorba aia
Faci ce Vrei!
Faci ce Vrei!
- Yonutzuu
- Membru
- Sex :
Postări : 362
Puncte : 4227
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 19/11/2014
Ani : 25
Localizare : Romania, Jud. GJ, Turceni
Da dar fara lvl. cresti destul de repede .
- SoundWave
- Membru
- Sex :
Postări : 208
Puncte : 4355
Mulţumiri primite : 8
Înregistrat la : 09/10/2013
Ani : 29
Da , si scoase 6/7 .
- bl00dmaster
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 619
Puncte : 5034
Înregistrat la : 09/12/2014
Ani : 27
N-am cum să le scot.bl00dmaster a scris:Da , si scoase 6/7 .
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Ma repet, Da!
Si, degeaba comentati la faza cu levelul ca este foarte bine. Astazi am fost sa cresc pe cineva in map 100. Da, se creste repede dar nu rezisti. Am fost sa cresc o persoana si pana la final am crescut 3...erau 2 war-i care mureau de la un wawe mic...majoritatea se lasa din cauza crescutului...e server pvp, trebuie sa fie si cu lvl gratuit.
Si, degeaba comentati la faza cu levelul ca este foarte bine. Astazi am fost sa cresc pe cineva in map 100. Da, se creste repede dar nu rezisti. Am fost sa cresc o persoana si pana la final am crescut 3...erau 2 war-i care mureau de la un wawe mic...majoritatea se lasa din cauza crescutului...e server pvp, trebuie sa fie si cu lvl gratuit.
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Eu sunt pro ideei ăsteia doar pentru faptul că evoluează armele, în legătură cu banii şi level-ul nuştiu ce să zic.
Eu consider că dacă cei noi ar primi level 105 direct, ei practic nu ar mai avea nici o contributie la cresterea contului, respectiv înmulțirea banilor, ar sta să facă iteme şi după numai duele. Am spus asta, şi mă repet: Se vor plictisi, şi nu vei avea şanse să se înmulțească, playerii!
P.S. Eu am spus ceea ce am considerat, nu vreau să săriți pe mine! :3
Eu consider că dacă cei noi ar primi level 105 direct, ei practic nu ar mai avea nici o contributie la cresterea contului, respectiv înmulțirea banilor, ar sta să facă iteme şi după numai duele. Am spus asta, şi mă repet: Se vor plictisi, şi nu vei avea şanse să se înmulțească, playerii!
- NokS ;x
- Membru
- Sex :
Postări : 252
Puncte : 3891
Înregistrat la : 01/12/2014
Ani : 29
Sunt partener cu un server PVP in momentul de faţă care are lvl maxim din prima la crearea contului si are 1500 playeri in 24 ore si 200-300 playeri in acelasi timp.NokS ;x a scris:Eu sunt pro ideei ăsteia doar pentru faptul că evoluează armele, în legătură cu banii şi level-ul nuştiu ce să zic.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Pentru binele sv`ului sa aibe mai multi playeri ar merge..
- OxIG3NnN
- Membru
- Sex :
Postări : 69
Puncte : 3706
Înregistrat la : 05/12/2014
Ani : 26
Anunţaţi jucătorii să intre pe forum să-şi dea cu părerea, nu vrem să fie mai rău de cât este acum.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
1.Pvp nu inseamna sa dropezi bani
2.Daca nu repari bugul vizual degeaba dai tu 105
3.Bonusurile ar trb sa intre maxime cand le bonusezi (+ switch in client)
Bagi 100 de evolutii si serverul e gol.Nu inteleg de ce nu faci 1 bun ,fara buguri costumele sa fie normale ceva gen asta.: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4.Daca ti 6/7 crede-ma ca tot n-ai sa ai playeri indiferent cum schimbi modul de joc al sv-ului
5.Strange si tu bani si fa reclama pe 4 metin ca sa se populeze.
Ps.:Asta e pararea mea joc de 3 ani pvp-uri (app 3 ani)si stiu cum merge treaba pe sv pvp.
Fa-l 100% pvp daca vrei sa ai playeri nu 50/50 sau 90/10 ,e o porcarie .
2.Daca nu repari bugul vizual degeaba dai tu 105
3.Bonusurile ar trb sa intre maxime cand le bonusezi (+ switch in client)
Bagi 100 de evolutii si serverul e gol.Nu inteleg de ce nu faci 1 bun ,fara buguri costumele sa fie normale ceva gen asta.: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4.Daca ti 6/7 crede-ma ca tot n-ai sa ai playeri indiferent cum schimbi modul de joc al sv-ului
5.Strange si tu bani si fa reclama pe 4 metin ca sa se populeze.
Ps.:Asta e pararea mea joc de 3 ani pvp-uri (app 3 ani)si stiu cum merge treaba pe sv pvp.
Fa-l 100% pvp daca vrei sa ai playeri nu 50/50 sau 90/10 ,e o porcarie .
- DownLove
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 570
Puncte : 4952
Mulţumiri primite : 12
Înregistrat la : 30/03/2013
Localizare : U.S.A
Bă de ce răspunzi dacă nu şti despre ce e vorba?
Nu mai vorbiţi dracu dacă nu sunte-ţi sigur de ce scoate-ţi din gură.
CIteşte titlu am zis 90% pvp.1.Pvp nu inseamna sa dropezi bani
Care bug vizual ? dă-ne mai multe detalii.2.Daca nu repari bugul vizual degeaba dai tu 105
Aşa intră şi este switcher în client.3.Bonusurile ar trb sa intre maxime cand le bonusezi (+ switch in client)
Uite că acum am playeri şi sunt 6/7 pe el.4.Daca ti 6/7 crede-ma ca tot n-ai sa ai playeri indiferent cum schimbi modul de joc al sv-ului
De ce aş face asta? dau 400 lei pe o reclamă şi îmi vin minim 50 vizitatori /zi ? dintre care dacă se apucă 2-3 e bine.5.Strange si tu bani si fa reclama pe 4 metin ca sa se populeze.
Nu mai vorbiţi dracu dacă nu sunte-ţi sigur de ce scoate-ţi din gură.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Acum 20 de minute domnul LeuSpartan sau cum il cheama dadea niste hituri in mine dupa ce m-a aruncat jos el era la o anumita distanta iar eu la alta distanta.Lui ii aparea ca sunt langa el si dadea hituri in gol inafara de skill care scadea dmg. Bugul a disparut dupa ce s-a urcat pe mount i-a aparut ca sunt in alta parte .
Alt bug la tine pe server e rulantul logic playerul care da rulantul ii apare ca-l da dar cel care-l primeste nu vede de cat cum te-ar arunca si l-ar dar x1 dar lui ii sare x2 sau x3 depinde de cate ori il da ala care-l prinde iar dupa cand vrea sa continue cu hit fie ramane oponentul nemiscat si da in gol hit ori ii apare ca se duce alta parte ,dar de defapt acesta nu s-a miscat.^^
Asa ca nu aveai drept sa-mi dai warn din moment ce bugu l-am vazut imediat ce-am intrat pe server.
Iar faza cu reclama .Cum de serverul care-l ti l-am dat eu pe yt are minim 300 400 on pe zi?cred ca si mai mult . + ca scoate donatii destul de frumoase . (chiar daca e pvp 100% nu 90% cum vrei tu sa-l faci).Altii de ce au playeri asa multi si numai tu nu ai?
Inca ceva ,fara suparare .Te chinui de 2 ani sa ai playeri si nu prea se vad rezultatele.Adica majoritatea sunt tot aia vechi care sau reapucat pentru ca sunt ieftine donatiile sau pentru a mai tine tu serverul(sa nu-l inchizi:).Am mai auzit ca domnul LeuSpartan sau cum e domnul King (VIP) cu set war + bratara cu pc 30 ii da 2k critica sau normala.Cum sa ai playeri daca continui in acelasi fel?(si din cate stiu ala e EPoka amicul tau din realitate)
Alt bug la tine pe server e rulantul logic playerul care da rulantul ii apare ca-l da dar cel care-l primeste nu vede de cat cum te-ar arunca si l-ar dar x1 dar lui ii sare x2 sau x3 depinde de cate ori il da ala care-l prinde iar dupa cand vrea sa continue cu hit fie ramane oponentul nemiscat si da in gol hit ori ii apare ca se duce alta parte ,dar de defapt acesta nu s-a miscat.^^
Asa ca nu aveai drept sa-mi dai warn din moment ce bugu l-am vazut imediat ce-am intrat pe server.
Iar faza cu reclama .Cum de serverul care-l ti l-am dat eu pe yt are minim 300 400 on pe zi?cred ca si mai mult . + ca scoate donatii destul de frumoase . (chiar daca e pvp 100% nu 90% cum vrei tu sa-l faci).Altii de ce au playeri asa multi si numai tu nu ai?
Inca ceva ,fara suparare .Te chinui de 2 ani sa ai playeri si nu prea se vad rezultatele.Adica majoritatea sunt tot aia vechi care sau reapucat pentru ca sunt ieftine donatiile sau pentru a mai tine tu serverul(sa nu-l inchizi:).Am mai auzit ca domnul LeuSpartan sau cum e domnul King (VIP) cu set war + bratara cu pc 30 ii da 2k critica sau normala.Cum sa ai playeri daca continui in acelasi fel?(si din cate stiu ala e EPoka amicul tau din realitate)
- DownLove
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 570
Puncte : 4952
Mulţumiri primite : 12
Înregistrat la : 30/03/2013
Localizare : U.S.A
:: Anunturi :: Anunţuri Joc
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: