Votaţi cel mai frumos desen.
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Votează desen-ul cel mai frumos.
Puteţi vota până astăseară la ora 22:00.
1, Mihaa : http://fileimg.tk/images/16376941709068124896.jpg
2, Neko : https://2img.net/h/s27.postimg.cc/ut53a4ykz/Nekochan.jpg
3, cristynel : http://fileimg.tk/images/32613687828305902626.jpg
Puteţi vota până astăseară la ora 22:00.
1, Mihaa : http://fileimg.tk/images/16376941709068124896.jpg
2, Neko : https://2img.net/h/s27.postimg.cc/ut53a4ykz/Nekochan.jpg
3, cristynel : http://fileimg.tk/images/32613687828305902626.jpg
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Re: Votaţi cel mai frumos desen.
Vot 3. Apreciez munca depusa.
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
am 3 voturi ,ura! va multumesc celor care m-au votat si inca ma voteaza , inseamna mult pentru mine.
- cristynel
- Membru
- Sex :
Postări : 85
Puncte : 4912
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 01/09/2011
Ani : 32
Ce dracu... ce va place la desenu lu cristynel?
- Metin2Remix
- Administrator
- Sex :
Postări : 59
Puncte : 4850
Înregistrat la : 28/09/2011
Originalitatea !Metin2Remix a scris:Ce dracu... ce va place la desenu lu cristynel?
- Kishin
- Super Membru
- Sex :
Postări : 1307
Puncte : 6139
Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la : 09/12/2011
Ani : 33
Localizare : Everywhere
Pai si la celelalte nu e originalitate?
- Metin2Remix
- Administrator
- Sex :
Postări : 59
Puncte : 4850
Înregistrat la : 28/09/2011
clar votez desenu lu Neko
- Solovestru
- Membru
- Sex :
Postări : 241
Puncte : 4180
Mulţumiri primite : 2
Înregistrat la : 06/03/2014
Ani : 27
Localizare : Arad
Ce caterinca? Poate am eu alte gusturi. Kaido nu a fost "atat de nerabdator", mie imi place ca s-a straduit.
Spunand ca e caterinca, il jignesti pe Kaido. A muncit atat pentru desenul ala, la fel ca Neko. Dar uite ca unii il prefera pe al lui.
E un fel de "rasism" ce spui tu.
Mie imi place originalitatea. Am avut de ales intre el si Miha. El are si o doza de amuzament in desen, de aceea am votat cu el. Desenul Mihăi iaradi era original. Nu stiu de ce are 0 voturi si al lui Neko 3. Daca stau sa caut desene pe google gasesc lucruri identice cu ce a facut ea. Nu zic ca a copiat, se vede ca e desenat pe loc. Zic ca nu este original.
Te-am lamurit Alle? Am lamurit pe toata lumea? Mi-am argumentat alegerea. Eu asa vad lucrurile, voi poate le vedeti altfel. Niciun om nu e la fel.
Spunand ca e caterinca, il jignesti pe Kaido. A muncit atat pentru desenul ala, la fel ca Neko. Dar uite ca unii il prefera pe al lui.
Mie imi place originalitatea. Am avut de ales intre el si Miha. El are si o doza de amuzament in desen, de aceea am votat cu el. Desenul Mihăi iaradi era original. Nu stiu de ce are 0 voturi si al lui Neko 3. Daca stau sa caut desene pe google gasesc lucruri identice cu ce a facut ea. Nu zic ca a copiat, se vede ca e desenat pe loc. Zic ca nu este original.
Te-am lamurit Alle? Am lamurit pe toata lumea? Mi-am argumentat alegerea. Eu asa vad lucrurile, voi poate le vedeti altfel. Niciun om nu e la fel.
Ultima editare efectuata de catre [CM]Tezeus in Mar Noi 11, 2014 10:42 pm, editata de 1 ori
- Alex
Banat- Sex :
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Baaaaaaaaaaa. Asa ma abtin ca deja se vede pe tine cum esti Asa ca eu numai spun nimic.
Alex nu te mai chinui sa dai explicatii sau chesti din astea ca stim toti cum sta treaba
Asa ca nu e nevoie de explicatii suplimentare
Asa ca nu e nevoie de explicatii suplimentare
Alex daca tot esti tu asa fain :3 Tare as vrea sa te vad cum combini vreo 10 desene . Fara sa fie stickman si Gigi a spus ca desenul sa fie facut de mana , nu pe pc si a lui Kaido e facut in paint deci normal nu se incadreaza in ce a spus Gigi.
P.S. Imi cer scuze ca trebuie sa scriu doua mesaje separat... Mi-a venit idea dupa ce am trimis.
Daca ai o problema cu mine , oricum se vede ca ai macar ai tupeu sa o vorbesti cu mine fara faze din astea. Mai ales ca iesi prost ca te trezesti a fi singuru ce are ceva impotriva
Daca ai o problema cu mine , oricum se vede ca ai macar ai tupeu sa o vorbesti cu mine fara faze din astea. Mai ales ca iesi prost ca te trezesti a fi singuru ce are ceva impotriva
Buna Seara,
Credeti ca am ceva cu dumneavoastra daca nu va votez? Am spus ce cred. Eu am doar un vot. Acolo sunt 7.
Imi place originalitatea pur si simplu. Uitati de ce nu mi se pare desenul dumneavoastea original:
https://imgur.com/obIS94B
https://imgur.com/tZpZTr1
O seara frumoasa in continuare. In curand vine Craciunul. Sarbatori Fericite dumneavoastra si familiei dumneavoastra.
Credeti ca am ceva cu dumneavoastra daca nu va votez? Am spus ce cred. Eu am doar un vot. Acolo sunt 7.
Imi place originalitatea pur si simplu. Uitati de ce nu mi se pare desenul dumneavoastea original:
https://imgur.com/obIS94B
https://imgur.com/tZpZTr1
O seara frumoasa in continuare. In curand vine Craciunul. Sarbatori Fericite dumneavoastra si familiei dumneavoastra.
- Alex
Banat- Sex :
Este facut de mână cu markeru pe cola A4Neko a scris:Alex daca tot esti tu asa fain :3 Tare as vrea sa te vad cum combini vreo 10 desene . Fara sa fie stickman si Gigi a spus ca desenul sa fie facut de mana , nu pe pc si a lui Kaido e facut in paint deci normal nu se incadreaza in ce a spus Gigi.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
"vom organiza un concurs în care va trebuii să realizaţi un desen de mână ( Nu în programe virtuale gen PHOTOSHOP ) . Puteţi desena ce ştiţi voi mai bine.
rεgυlι:
-Va trebuii să fie scris pe lucrarea voastră , numele vostru din joc+ numele server-ului nostru.
Exemplu: [GA]Gigi Metin2Remix
-Va trebuii să lucraţi pe coală A4."
Eu si cu Miha am respectat tot ce a spus Gigi ca ar trebui sa facem. Si eu chiar ma simt mandra de ce am facut , ca tu inca esti ofticat ca ti-am stricat "planurile" asta tine deja de tine si eu n-am treaba asa ca nu voi mai continua sa te bag in seama la orice chestie pe care o faci ca nu meriti. Si il las pe Gigi sa decida ce desen castiga.
rεgυlι:
-Va trebuii să fie scris pe lucrarea voastră , numele vostru din joc+ numele server-ului nostru.
Exemplu: [GA]Gigi Metin2Remix
-Va trebuii să lucraţi pe coală A4."
Eu si cu Miha am respectat tot ce a spus Gigi ca ar trebui sa facem. Si eu chiar ma simt mandra de ce am facut , ca tu inca esti ofticat ca ti-am stricat "planurile" asta tine deja de tine si eu n-am treaba asa ca nu voi mai continua sa te bag in seama la orice chestie pe care o faci ca nu meriti. Si il las pe Gigi sa decida ce desen castiga.
Nu era facut de mana Gigi. Puteam sa vad foarte bine pixeli. Si la marker nu raman pixeli. Dar chiar si asa eu n-am nici o problema cu desenu lui Kaido l-am luat ca pe o glumita , nu am fost impotriva si am venit cu nu stiu ce pana sa nu comenteze Alex.
Domnisoara, este a 2-a oara cand faceti dublu post.
Pana sa postez eu? Nu am voie sa spun ca votez x pentru ca y? Ce va deranjeaza? Mi-am spus parerea.
Va recomand un control la ochi ( in legatura cu pixelii ). Daca va uitati sus dreapta, vedeti o parte din masă. Daca va uitati la corp vedeti ca este marker rosu.
http://fileimg.tk/images/32613687828305902626.jpg
Cum spuneam. Sarbatori fericite dimneavoastra si familiei dumneavoastra.
Pana sa postez eu? Nu am voie sa spun ca votez x pentru ca y? Ce va deranjeaza? Mi-am spus parerea.
Va recomand un control la ochi ( in legatura cu pixelii ). Daca va uitati sus dreapta, vedeti o parte din masă. Daca va uitati la corp vedeti ca este marker rosu.
http://fileimg.tk/images/32613687828305902626.jpg
Cum spuneam. Sarbatori fericite dimneavoastra si familiei dumneavoastra.
- Alex
Banat- Sex :
[CM]Tezeus a scris:Ce caterinca? Poate am eu alte gusturi. Kaido nu a fost "atat de nerabdator", mie imi place ca s-a straduit.
Ideea e ca nu ti-a cerut nimeni explicatii :"> Mai ales eu "
Uitasem sa spun. Daca continuati cu off topicul dupa postul meu (acest post), primiti warn. Conform refulamentului, la 3 warnuri primiti ban.
Aveti voie sa spuneti pe cine votati si de ce. Nu sa va ofticati si alte lucruri!
Cum spuneam. Fara off topic dupa acest post. START!!
Aveti voie sa spuneti pe cine votati si de ce. Nu sa va ofticati si alte lucruri!
Cum spuneam. Fara off topic dupa acest post. START!!
- Alex
Banat- Sex :
Am spus ca nu am vrut sa postez doua unu dupa altu. Si nu o sa ma cert cu tine ca se vede de ce faci asa. Si cu desenu lui Kaido e ca nu e , mie asa mi s-a parut. Dar daca era sa fac eu asa desen , care e facut la caterinca , sigur eram banata. Si tu vrei sa spui ca sponsorizezi bataia de joc pe server ? . Dar in fine.. Il las pe Gigi sa decida.
Tocmai ați primit un averisment.
- Alex
Banat- Sex :
Neko a scris:Nu era facut de mana Gigi. Puteam sa vad foarte bine pixeli. Si la marker nu raman pixeli. Dar chiar si asa eu n-am nici o problema cu desenu lui Kaido l-am luat ca pe o glumita , nu am fost impotriva si am venit cu nu stiu ce pana sa nu comenteze Alex.
Tu esti proasta la cap , sa-mi bag pula , daca ala e facut in paint inseamna ca esti prea retardata.
- cristynel
- Membru
- Sex :
Postări : 85
Puncte : 4912
Înregistrat la : 01/09/2011
Ani : 32
Locurile sunt următoare:
1: Neko
2: Mihaa
3: Kaido
De ce?
Kaido trebuia să fie locul 1, dar deoarece creaţia lui este vulgară, a fost restras de la primu loc.
Restu s-au luat după voturi.
Contactaţi-mă mâine ,13-11-2014, prin suport live pentru a vă ridica premiu, sau pm în joc de pe caracterul înscris.
1: Neko
2: Mihaa
3: Kaido
De ce?
Kaido trebuia să fie locul 1, dar deoarece creaţia lui este vulgară, a fost restras de la primu loc.
Restu s-au luat după voturi.
Contactaţi-mă mâine ,13-11-2014, prin suport live pentru a vă ridica premiu, sau pm în joc de pe caracterul înscris.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Subiecte similare
» Votaţi !
» Votaţi !