Declaraţii de la diverşi doctori!

:: DIVERSE :: Funny

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Declaraţii de la diverşi doctori! Empty Declaraţii de la diverşi doctori!

Mesaj Scris de °º•Gígíz•º° Joi Oct 30, 2014 2:06 pm

Declaraţia 1:
Am avut odată o pacientă de 20 ani  care nu ştia că dacă faci sex, rămâi gravidă... Nu avea deloc idee despre asta.

Declaraţia 2:
A venit odată o femeie la un control la noi , cu copilul de 6 luni şi avea în mână un biberon cu ceea ce părea a fi lapte cu cacao. Aşa că medicul de gardă a început să-i explice clar , cât mai politicos posibil, că nu trebuie să-i dea lapte cu cacao unui copil  atât de mic. Ea la întrerup şi i-a spus că " Dar  nu este lapte cu cacao , este cafea! Pur şi simplu îi place la nebunie", scrie  unica.md.

Declaraţia 3:
A trebuit să-i explic unei paciente de 27 ani că sângerările acelea care durau circa o săptămână erau normale şi de ce.  Avea doi copii.

Declaraţia 4:
A trebuit să imformez câţiva bărbaţi veniţi la control că prezervativul nu se trage şi peste testicule , ci numai peste glandul  erect.

Declaraţia 5:
Sunt asistentă la secţia de pediatrie. A trebuit să comving mai mult de o mămică  să nu mai pună sucuri carbogazoase în biberoanele bebeluşilor lor.

Declaraţia 6:
Am avut o pacientă care a venit la control pentru boli venerice. Era foarte supărată  şi tot insista că nu a avut decât un partener intim în viaţa ei. În timp ce eu puneam întrebări ajutătoare, am ajuns să aflu că respectivul se culca, ocazional şi cu alte persoane, dar că asta nu ar fi trebuit să conteze .De ce? Pentru că iubitul ei folosea de fiecare dată prezervativ şi avea grijă să-l spele bine după utilizarea cu alte femei .
°º•Gígíz•º°

°º•Gígíz•º°
Fondator
Fondator

Sex Sex : masculin
Postări Postări : 7473
Puncte Puncte : 14773
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la Înregistrat la : 17/08/2011
Ani Ani : 30
Localizare Localizare : GJ

Sus In jos