o mica nelamurire
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
o mica nelamurire
Daca cineva iti da pm in joc shi pe langa numele lui apare lvl-ul in paranteza nu e hack?
shi a doua intrebare:
mutul in functie de ce se da???deoarece am vazut ca la buff i-ai dat 20h(e adevarat ca nu stiu motivul dar ma pot informa ) shi la snowy dupa ce injuraturi a spus shi cum m-a facut ii dai 3h???mai lasama shi se spune ca se merge dupa favoritisme.....
shi a doua intrebare:
mutul in functie de ce se da???deoarece am vazut ca la buff i-ai dat 20h(e adevarat ca nu stiu motivul dar ma pot informa ) shi la snowy dupa ce injuraturi a spus shi cum m-a facut ii dai 3h???mai lasama shi se spune ca se merge dupa favoritisme.....
Re: o mica nelamurire
Ma dar tu esti facuta doar ca sa faci rau altora ? Ce te doare pe tine cat vorbeste ala sau cat nu mai vorbeste? Veziti femeie de treaba ta ca te bagi peste tot . Gigi tine server-ul gigi ia decizii nu tu , un player !
- xPforce
- Membru
- Sex :
Postări : 37
Puncte : 4760
Mulţumiri primite : -2
Înregistrat la : 17/12/2011
Ani : 30
ba copile ce te tot bagi poate ar fi timpul sa te uiti la injuraturile pe care mi le-a adresat shi dupa sa vorbesti ok...plus ca am intrebat dc asha ca nu te tot baga ca pici de prost;)
daca apare lvl in pm inseamna ca are alt client nu este hack si Eu am dat la taote reclamatiile 2 ore la toti dar daca nuti comvine ii scot 3 ore sii i dau 2 ok?
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
ok scz poti sterge un topic ca sunt 2 am pus trimite de doua ori din greseala.....oricum scz ink o data dar eram nervoasa raw.....se mai inatmpla
Majoritatea reclamatiilor de pe forum , cu privire la injuraturi , s-au soldat cu 2 ore mute
In functie de gravitatea situatiei , intervalul de timp pe care se da mute , difera...astfel un player poate lua 100h si altul 20 min
Daca nu ti-a adresat injurii severe , ci doar jigniri (e o diferenta intre ele , una destul de mare) , e si normal ca sa fie penalizat/a mai putin
Oricum , Gigi decide totul , asa ca n-avem decat sa ii respectam deciziile
Topic Inchis !
In functie de gravitatea situatiei , intervalul de timp pe care se da mute , difera...astfel un player poate lua 100h si altul 20 min
Daca nu ti-a adresat injurii severe , ci doar jigniri (e o diferenta intre ele , una destul de mare) , e si normal ca sa fie penalizat/a mai putin
Oricum , Gigi decide totul , asa ca n-avem decat sa ii respectam deciziile
Topic Inchis !
- radu12
- Membru
- Sex :
Postări : 199
Puncte : 5083
Mulţumiri primite : 62
Înregistrat la : 05/10/2011
Ani : 33
Localizare : Teleorman
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi