Bărbaţii sunt...
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Re: Bărbaţii sunt...
Logic, nu?
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Minti!
- DownLove
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 570
Puncte : 4952
Mulţumiri primite : 12
Înregistrat la : 30/03/2013
Ani : 26
Localizare : U.S.A
elvis394 a scris:Minti!
Pai tu esti barbat, fatalau?
- Hellsing Nation
- Membru
- Sex :
Postări : 86
Puncte : 3972
Mulţumiri primite : 2
Înregistrat la : 03/04/2014
Bai Tezeus de ce nu ai curajul sa zici asta de pe Administrator ma?=)Ti-e frica?.Care e faza ce am zis eu nu te mai baga atat in seama cu mine .Hellsing Nation a scris:elvis394 a scris:Minti!
P.s:TE SUN EU ,CEAU,CEAU!
- DownLove
- Membru Fidel
- Sex :
elvis394 a scris:Bai Tezeus de ce nu ai curajul sa zici asta de pe Administrator ma?=)Ti-e frica?.Care e faza ce am zis eu nu te mai baga atat in seama cu mine .Hellsing Nation a scris:elvis394 a scris:Minti!
Tezeus? Da...am vazut si eu ca e administrator nu trebuia sa imi reamintesti. Ce sa zic...bravo lui am vazut ca munceste...el si toata lumea din staff. Ar trebui sa fi recunoscator pupincurist mic. Spuneai ca ii cerea lumea iteme lui Danutz. Amice, aseara am dat de [VIP]Cocka. Mai stii cand ii cereai iteme? Mai stii cand imi cereai iteme de pe BlackAmyy? Aviz unui ratat ca tine. Seturile erau pe Koko15 atunci nu pe BlackAmyy pupincurist
Pentru 14 ai ceva tupeu in tine. Vezi sa nu mai tai eu din el...adica stai. Deja ai un veac in cerc . Trist
- Hellsing Nation
- Membru
- Sex :
Postări : 86
Puncte : 3972
Înregistrat la : 03/04/2014
Ce e mă aici? Eu am doar un cont pe forum, ăsta. Este strict interzis să ai mai multe conturi pe forum.
Apropo. Terminați cu scandalul.
Buksen este primul şi ultimul advertisment.
Hellsing Nation tu ai deja un advertisment de la Gigi, vezi să nu-l primeşti şi pe al 2-lea
Apropo. Terminați cu scandalul.
Buksen este primul şi ultimul advertisment.
Hellsing Nation tu ai deja un advertisment de la Gigi, vezi să nu-l primeşti şi pe al 2-lea
- Alex
Banat- Sex :
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Eu cred ca ati incercat prea mult sa aburiti ceva si nu v-a iesit de aia sunteti asa recalcitranti.
Dar daca se folosea ca inainte fier de calcat pe carbuni ?? Cum mai abureau
Dar daca se folosea ca inainte fier de calcat pe carbuni ?? Cum mai abureau
- Kishin
- Super Membru
- Sex :
Postări : 1307
Puncte : 6139
Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la : 09/12/2011
Ani : 33
Localizare : Everywhere
Lui vip cocka i-am cerut iteme?)bA MA LASI HAI CA AM RAS SI ACUM:)).Da ,de pe black amy am cerut doar 3 arme si koifurile si app,parca cu tezeus am vorbit asta?Deci cum poti sa zici ca sunteti 2 persoane diferite ma?).Incearca sa nu te dai de gol mai ales ca toti stiu cine esti pe forum inclusiv joc.Hellsing Nation a scris:elvis394 a scris:Bai Tezeus de ce nu ai curajul sa zici asta de pe Administrator ma?=)Ti-e frica?.Care e faza ce am zis eu nu te mai baga atat in seama cu mine .Hellsing Nation a scris:elvis394 a scris:Minti!
Tezeus? Da...am vazut si eu ca e administrator nu trebuia sa imi reamintesti. Ce sa zic...bravo lui ?am vazut ca munceste...el si toata lumea din staff. Ar trebui sa fi recunoscator pupincurist mic. Spuneai ca ii cerea lumea iteme lui Danutz. Amice, aseara am dat de [VIP]Cocka. Mai stii cand ii cereai iteme? Mai stii cand imi cereai iteme de pe BlackAmyy? Aviz unui ratat ca tine. Seturile erau pe Koko15 atunci nu pe BlackAmyy pupincurist
Pentru 14 ai ceva tupeu in tine. Vezi sa nu mai tai eu din el...adica stai. Deja ai un veac in cerc . Trist
- DownLove
- Membru Fidel
- Sex :
Dacă mai faceţi off topic , ve-ţi primi avertisment .
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Faza cu arsul e mai bună decât faza:
Un tip nimereşte în rai. Cerul este albastru, soarele auriu, cântă păsările, grădinile sunt pline de flori.
- Oh, sunt în Paradis!
Deodată, îşi aude soţia:
- Ai fost!
Mai bine le arzi decât să ...altceva mai târziu regreți.
Un tip nimereşte în rai. Cerul este albastru, soarele auriu, cântă păsările, grădinile sunt pline de flori.
- Oh, sunt în Paradis!
Deodată, îşi aude soţia:
- Ai fost!
Mai bine le arzi decât să ...altceva mai târziu regreți.
- Alex
Banat- Sex :
- Solovestru
- Membru
- Sex :
Postări : 241
Puncte : 4180
Înregistrat la : 06/03/2014
Ani : 27
Localizare : Arad
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|