GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) Empty GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele)

Mesaj Scris de Riky Lun Dec 26, 2011 6:47 pm

Pe un server private unde bonusurile sunt o nimica toata si puteti avea oricate si mult timp dar nu stiti sa va faceti bonusurile va rog sa urmariti acest topic.

Pentru arma si armura o sa pun (armele epice si otelurile )

Coif de 41: 10% semioameni; 15 sau 20% resistenta magie;Regenerare pv 20%(optional)--Iar la sura 20% pm

Cercei de abanos+9: 10% semioameni ; aparare la sabie 15% (si daca se poate si ceva aparare pumnal sau 2 maini este foarte bine)

Colier lacrima cerului: (20% viteza famecului are de la el), 2k pv , aparare la sabie 15% (la fel daca se poate pumnal sau 2 maini)

Papuci lacrima cerului: 2k pv ; 10% critica ; aparare la sabie (pumnal sau 2 maini daca se poate)

Scut de lvl 65 de preferat vultur(falcon): Imun la necunostinta, 10% semioameni , 12 dex(pentru un ninja),12 int(pentru un sura sau saman),12str(pentru un war),

Bratara lacrima cerului: 10 % critica(are de la el);10% semioameni 15-20% aparare la magie.

Otel : 2k pv, 15% aparare sabie, 15 aparare pumnal, 5-10% pag sa fie regenerata de pv (nu ar strica) ,putere atacului 30-50 (sau cat e maxim pe serverul respectiv)

Arma epica( sirius, cutite neinsufletite, holly , si evantaiu (nu mai stiu cum se numeste) : 2x semioameni adica 15% de la el(+9) + ce ii puneti voi inainte sa evoluati arma de 65 adica 10% semioameni , 12 dex(ninja) 12 str(war) 12int (sura si saman), si daca se poate ceva critica sau patrunzatoare este foarte bine.

Bafta si mult noroc. Eu cam bonusurile astea am pe metin 2 united si sunt foarte bun in duel mai ales contra wariror corp. Daca mai aveti ceva de completat nu ma supar:D
Riky

Riky
Membru
Membru

Sex Sex : masculin
Postări Postări : 24
Puncte Puncte : 4764
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 1
Înregistrat la Înregistrat la : 23/12/2011
Ani Ani : 35
Localizare Localizare : Targu-Jiu

Sus In jos

GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) Empty Re: GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele)

Mesaj Scris de serap97 Sam Dec 31, 2011 2:49 pm

Pai da...asta pe united si nu`i rau deloc. Cam asa intra acolo am jucat si eu cateva zile,dar m-am plictisit.Si ai dreptate asa se face. Dar pe Remix MT2 e cu totul altfel...aici conteaza mult 15 15 15(daca intelegi)
Iata o varianta de-a mea GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 3269938354 cam cum s-ar bonusa la shamani(iteme universale,nu set)

Coif: Semi-om 15% // magie15% // fulger15%

Scut: Int // Semi-om 15% // imun la necunostiinta

Cercei: Semi-om 15% // sabie15% // pumnal15%

Bratara: HP // Semi-om 15% // magie15%

Colier: HP // 2 maini 15% // sabie15% // pumnal15%

Papuci: HP // sabie15% //critical10% //pumnal15%

Evantai: INT+12 // critical10% // Semi-om 15%

Armura: HP // sabie15% // pumnal 15% // 2 maini15%

(cerceii de abanos sunt pentru warrior mai mult,iar ordinea nu conteaza important e sa bagi bonusurile care sti tu ca-s bune. HP`ul poate fi 2.5k sau 3k!)

---> Niciodata sa nu intrebi un incepator daca vrei sa fi unul/una din top GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 3269938354
--->Intreaba numai pe cei care stiu sa joace GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 326513519 sau daca nu,informeaza-te de pe mai multe forumuri GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 3269938354
serap97

serap97
Membru
Membru

Sex Sex : feminin
Postări Postări : 76
Puncte Puncte : 4872
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : -1
Înregistrat la Înregistrat la : 15/10/2011
Ani Ani : 27
Localizare Localizare : Romania,Teleorman,Suhaia.

Sus In jos

GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) Empty Re: GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele)

Mesaj Scris de serap97 Sam Dec 31, 2011 2:52 pm

Apropo,am omis ceva! ----->>> Daca ai marmura(al 5a bonus) si bonusuri 6/7 cu atat mai bine!!
Deobicei playeri buni au asa ceva,dar daca nu donezi si nu ai...esti vazut ca un player "slab".
Le puteti obtine din donatii si afaceri(cei care nu stiu cum).Totusi incercati sa va mentineti si fara bonusuri 6/7! GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 326513519 Succes! -------------------------------------------->> Si in special tie,Riki GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 3269938354
Multumesc de ajutor! GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 3273991813
serap97

serap97
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de serap97 Sam Ian 07, 2012 11:35 pm

serap97 a scris:Pai da...asta pe united si nu`i rau deloc. Cam asa intra acolo am jucat si eu cateva zile,dar m-am plictisit.Si ai dreptate asa se face. Dar pe Remix MT2 e cu totul altfel...aici conteaza mult 15 15 15(daca intelegi)
Iata o varianta de-a mea GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 3269938354 cam cum s-ar bonusa la shamani(iteme universale,nu set)

Coif: Semi-om 15% // magie15%

Scut: Int // Semi-om 15% // imun la necunostiinta

Cercei: Semi-om 15% // sabie15% // pumnal15% // 2 maini 15%

Bratara: HP // Semi-om 15% // magie15%

Colier: HP // 2 maini 15% // sabie15% // pumnal15%

Papuci: HP // sabie15% //critical10% //pumnal15%

Evantai: INT+12 // critical10% // Semi-om 15%

Armura: HP // sabie15% // pumnal 15% // 2 maini15%

(cerceii de abanos sunt pentru warrior mai mult,iar ordinea nu conteaza important e sa bagi bonusurile care sti tu ca-s bune. HP`ul poate fi 2.5k sau 3k!)

---> Niciodata sa nu intrebi un incepator daca vrei sa fi unul/una din top GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 3269938354
--->Intreaba numai pe cei care stiu sa joace GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 326513519 sau daca nu,informeaza-te de pe mai multe forumuri GHID Cum sa bagi bonusurile perfect(pentru toate caracterele) 3269938354
serap97

serap97
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de serap97 Sam Ian 07, 2012 11:40 pm

Am gresit cand zis fulger pe coif , daca intra regenerare pv sau pm (sau amandoua) e bine..daca nu lasa doar cu semi'om 15% si magie 15%
serap97

serap97
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum