Caut GM-i in joc !
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Caut GM-i in joc !
Salut, Caut 3 GM-i , aceştia trebuie să se ocupe de ordine şi dişciplina din joc.
Eu mai mult stau afk în joc, sunt activ prin suportul Live.
De ce am nevoie de 3 GM?
Un GM să facă evenimente seara la ora 20:00 , tanaka sau ox.
Un GM să se ocupe de clienţii ce înjură şi să le dea mute 2 ore ( maxim ).
Un GM să se ocupe de întrebările jucătorilor, ce-i care vor să doneze sau vor să ia legătura cu mine, voi va trebuiţi să le zice-ţi să intre pe suport live , pentru că acolo stau mult online deoarece pot lua systemul şi pe telefon.
În joc ve-ţi primi gradul [TGM] Dacă ve-ţi fi aleşi , iar ce-i care-şi dau silinţa , adică se ocupă de evenimente, au grijă de buna desfăşurare a jocului , etc. Vor fi promovaţi la gradul de [GM].
Deasemnea, dacă aveţi caracter de jucător pe server, ne rezervăm dreptul de a vă da ban ip în caz că încălcaţi regulile cu GM-ul .
De ce dăm ban ip ?
Pentru că de obicei GM se obţine doar cu suma de 150 lei , ei bine banii aceaia sunt garanţia noastră în caz că încălcaţi regulile ve-ţi fi scoşi din funcţie şi ve-ţi pierde banii.
În cazul de fată dau gratis GM , iar la mână voi avea conturile voastre, dacă incălcaţi regulamentul în loc să pierdeţi banii donaţi , pierdeţi conturile din joc.
Celor ce nu vă comvine, nu îndrăzniţi să completaţi aplicaţia de GM , pentru că , v-am zis mai sus ce se întâmplă.
ATENŢIE: Deoarece GRADUL este gratuit, nu aveţi dreptul la 3 avertismente( 3 greşeli ) . Cum a-ţi greşit , ve-ţi fi sancţionaţi.
Aplicaţiile pentru GM, se fac aici :
Dacă aveţi nelămuriri sau alte întrebări , lăsaţi un răspuns aici .
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Re: Caut GM-i in joc !
Cereri închise.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Re: Caut GM-i in joc !
Ce-i care au fost respinşi au fost anunţaţi prin mesaj text.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum