Gramada cere varf
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Gramada cere varf
Din seria iar a mancat ness un bob de strugure si s-a mutat cerc cu breasla lui
Dar la final pleaca bucuros ca cica a reusit sa ne bata cu still ,adica statea pe jos ,multumesc lui jeleu ca dupa 15 minute a reusit sa imi dea si el arma "modata" si au plecat fericiti map 1 blue toti ca la 1vs1 nu ramane nici unu
Mai baga cate 1 cont 2 poate poate atunci faceti si voi dmg
Dar la final pleaca bucuros ca cica a reusit sa ne bata cu still ,adica statea pe jos ,multumesc lui jeleu ca dupa 15 minute a reusit sa imi dea si el arma "modata" si au plecat fericiti map 1 blue toti ca la 1vs1 nu ramane nici unu
Mai baga cate 1 cont 2 poate poate atunci faceti si voi dmg
- Kishin
- Super Membru
- Sex :
Postări : 1307
Puncte : 6139
Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la : 09/12/2011
Ani : 33
Localizare : Everywhere
Re: Gramada cere varf
pișatule ai uitat că erai pe 4 conturi la un moment dat mă căcatule ?! mă amuzi pe zi ce trece cățelul meu fidel <3 ! fă si video/poze cand stai in cerc mă obositule sau uiți cand stai ? fă in gtm ceva util pentru server nu poze cand suferi ca ultima zdreanță că poze cand stai tu in cerc nu pui !
PS: intreabo pe mă...a ce dracu vroia aseară că am vreo 5 apeluri de la ea
- RTI
- Membru
- Sex :
Postări : 239
Puncte : 4338
Mulţumiri primite : 8
Înregistrat la : 17/09/2013
Ani : 30
Localizare : TULCEA
Daca incepeti cu scandal (ChivasR), inchid acest frumos topic
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
RTI a scris:pișatule ai uitat că erai pe 4 conturi la un moment dat mă căcatule ?! mă amuzi pe zi ce trece cățelul meu fidel <3 ! fă si video/poze cand stai in cerc mă obositule ;)sau uiți cand stai ? fă in gtm ceva util pentru server nu poze cand suferi ca ultima zdreanță ;)că poze cand stai tu in cerc nu pui !
In care viata m-ai bagat tu cerc rautate mica ? Iei si tu un duel din 10 ??? tu vezi ca sunt doar eu si only si stati in cerc ca ultimi pokemoni ce sunteti sareati toti in acelasi timp si nici o treaba o luati in mana,cand ai fost inainte 1-1 erai cuminte ma pupai in fund ,dupa ce ai zis stai sa sun pe astia sa intre pac pac ,pac pac au intrat pac pac i-am bagat cerc,pac pac n-ai credit sa dai un telefon de afara rogi lumea sa intre pe wassup sa pun video cand va bateam cu darkone si era cu voi mai lua baiatu si 3 k pe otrava dar voi atat stiti sa faceti rau la alti ... uiti ca nu duci un rulant la duel ? uiti ?
Tine injuraturile si toate cele in game ca oricum de astia ca tine 2 la metru am muit destui din picioare.
- Kishin
- Super Membru
- Sex :
Postări : 1307
Puncte : 6139
Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la : 09/12/2011
Ani : 33
Localizare : Everywhere
RTI deageaba tot comentezi tu pe forum ca tot regatul rosu e baza
- FightToKill
- Membru
- Sex :
Postări : 61
Puncte : 4279
Mulţumiri primite : 1
Înregistrat la : 04/05/2013
Ani : 27
Ahahahahaha =]]] "Fatalaii" au stat in cerc? Doar 2 oameni din hell? =]]]]]]]]
Aviz amatorilor! ASTA A FOST DEMONSTRATIE DE FORTA! 2 MA?! VA CREDEAM MAI BUNI...CUM MA NICI CU ITEMELE DE LA NOI?
P.S: APROPO DE ITEMELE FURATE.
RENESMEE NE-A DEZAMAGIT PE TOTI. ASTA A DOVEDIT CA EA...E DOAR DUPA ITEME...SI ASTA, NU O DIFERENTIAZA PREA MULT DE MIHA.
REVENIND LA SUPIECT. CUM MA DOAR RAKAN SI LOVE? =]]]]]]]]
DACA MAI VENEA SI DANUTZ, SI SCARFACE, SI FANEPATENT, SI [VIP]KOKO15, SI JELEU, SI KISHIN, SI PYCHA...UNDE ERATI? IN PAMANT?
AGAAHSHSHAHA + CA LA WAR NICI CU DARKONE NU NE BATETI CA SUNTETI VOI PREA CRETINI. CRETINILOR.
ALEEEEE ALEEEEEEEEE SA NE TRAIESTI HELLSINGULE!
Acesta a fost un mesaj pentru toti care cred ca pot bate...cum sa spun...acest "nucleu".
Pe alta data, hah bitches.
Aviz amatorilor! ASTA A FOST DEMONSTRATIE DE FORTA! 2 MA?! VA CREDEAM MAI BUNI...CUM MA NICI CU ITEMELE DE LA NOI?
P.S: APROPO DE ITEMELE FURATE.
RENESMEE NE-A DEZAMAGIT PE TOTI. ASTA A DOVEDIT CA EA...E DOAR DUPA ITEME...SI ASTA, NU O DIFERENTIAZA PREA MULT DE MIHA.
REVENIND LA SUPIECT. CUM MA DOAR RAKAN SI LOVE? =]]]]]]]]
DACA MAI VENEA SI DANUTZ, SI SCARFACE, SI FANEPATENT, SI [VIP]KOKO15, SI JELEU, SI KISHIN, SI PYCHA...UNDE ERATI? IN PAMANT?
AGAAHSHSHAHA + CA LA WAR NICI CU DARKONE NU NE BATETI CA SUNTETI VOI PREA CRETINI. CRETINILOR.
ALEEEEE ALEEEEEEEEE SA NE TRAIESTI HELLSINGULE!
Acesta a fost un mesaj pentru toti care cred ca pot bate...cum sa spun...acest "nucleu".
Pe alta data, hah bitches.
- Hellsing Nation
- Membru
- Sex :
Postări : 86
Puncte : 3972
Mulţumiri primite : 2
Înregistrat la : 03/04/2014
Ani : 31
Subiecte similare
» Situate pe varf de prapastie
» Cere unban Devilas1/[MOD]Jayce :D