Ghid Metin2:Sansa Critic Vs Sansa Patrundere
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ghid Metin2:Sansa Critic Vs Sansa Patrundere
Un subiect destul de controversat este cel al sansei de critic, respectiv sansei de patrundere. Cu totii stim ca sansa de critic dubleaza paguba data, iar sansa de penetrare ignora apararea, licorile luate, buff-ul sau orice alta competenta activata care adauga un surplus de aparare caracterului.
Multe persoane aleg sansa de critic doar pentru ca se dubleaza paguba iar sansa de victorie intr-un duel creste radical. In schimb exista si persoane care se bazeaza mai mult pe sansa de pantrundere mai ales cand sunt in duel cu un sura, un razboinic mental sau chiar un shaman.
Eu personal asociez sansa de critic cu muschii iar sansa de penetrare cu creierul. Si cred ca ar trebui ca toate caracterele sa aiba cate putin din fiecare.
Asta a fost tot pentru astazi. Daca aveti vre-o intrebare, nu ezitati sa mi-o adresati in sectiunea de comentarii.
Multe persoane aleg sansa de critic doar pentru ca se dubleaza paguba iar sansa de victorie intr-un duel creste radical. In schimb exista si persoane care se bazeaza mai mult pe sansa de pantrundere mai ales cand sunt in duel cu un sura, un razboinic mental sau chiar un shaman.
Eu personal asociez sansa de critic cu muschii iar sansa de penetrare cu creierul. Si cred ca ar trebui ca toate caracterele sa aiba cate putin din fiecare.
Asta a fost tot pentru astazi. Daca aveti vre-o intrebare, nu ezitati sa mi-o adresati in sectiunea de comentarii.
- Riky
- Membru
- Sex :
Postări : 24
Puncte : 4764
Mulţumiri primite : 1
Înregistrat la : 23/12/2011
Ani : 35
Localizare : Targu-Jiu
Re: Ghid Metin2:Sansa Critic Vs Sansa Patrundere
Ai mare dreptate desi la ninja se foloseste mai mult aceasta patrundere dekt alte caractere care nu prea-i acorda sansa...TOtusi ce nu inteleg este ca...ninja loveste puternic deoarece are Flexibilitate mare , Tarie , critical si desigur patrundere,totusi nu rezista mult,spre deosebire de alte caractere(gen Sura,warrior-care au protectie de la skillurile lor,uneori chiar si shamanii rezista mai mult decat un ninja,desi ninja in clasamant e pe locul 2 la cele mai bune caractere,iar shamanii sunt pe ultimul) Stiu ca unii au seturi sau la universale baga si pumnal si cam evita "apararea cu evantaiul,sau clopotul" dar nu-i asa. Vroiam sa te intreb ceva despre acel COMBO. Ce stii despre el? Adica...da o "oarecare putere mai mare"?
- serap97
- Membru
- Sex :
Postări : 76
Puncte : 4872
Mulţumiri primite : -1
Înregistrat la : 15/10/2011
Ani : 27
Localizare : Romania,Teleorman,Suhaia.
Hello! sincer am intrebat de mai multe ori in legatura cu acest subiect shi anume cartile combo.Am primit raspunsuri sofisticate prin care nu aam intel mare lucru insa am incercat sa caut pe net.Deshi nu am gasit mare lucru explica urmatoarele lucruri:
Combo
De la nivelul 30 puteţi citi una dintre cărţi. De la nivelul 50 o a doua carte. Dacă cartea este citită cu success, se adauga o lovitură la seria de lovituri combo.
*Stăpănirea combo ajută la antrenarea competenţei combo.
*Cartea maestrului ajută la antrenarea competenţei combo.
*Arta înaltă combo ajută la antrenarea competenţei combo.
Voi incerca sa caut mai mmulte informatii in legatura cu insemnatatea acestei carti dar un sfat: citeste cartile combo sa le ai citite nu se stie nicioadata;)...pwp sper sa te ajute cat de cat.
Combo
De la nivelul 30 puteţi citi una dintre cărţi. De la nivelul 50 o a doua carte. Dacă cartea este citită cu success, se adauga o lovitură la seria de lovituri combo.
*Stăpănirea combo ajută la antrenarea competenţei combo.
*Cartea maestrului ajută la antrenarea competenţei combo.
*Arta înaltă combo ajută la antrenarea competenţei combo.
Voi incerca sa caut mai mmulte informatii in legatura cu insemnatatea acestei carti dar un sfat: citeste cartile combo sa le ai citite nu se stie nicioadata;)...pwp sper sa te ajute cat de cat.
Hmm, ms mult:) eu am pana acu' Combo2...dar cand vreau sa citesc arta inalta combo nu pot,dupa am incercat maestru,iarasi nimic,poate nu aveam destul EXP. Ms ptr. infomatie te pwp
- serap97
- Membru
- Sex :
Postări : 76
Puncte : 4872
Mulţumiri primite : -1
Înregistrat la : 15/10/2011
Ani : 27
Localizare : Romania,Teleorman,Suhaia.
poi combo 2 e maxim nu se mai poie imi da lost conection shi am 1 glob de experientza:)))))
PS:nu ai pt ce pwp:*
PS:nu ai pt ce pwp:*
Cel mai greu lucru este sa dati CTRL+C de pe Google (alte site-uri de metin) , si CTRL+V aici pe forum.
Macar lasati si voi sursa , cand postati ceva sau macar faceti cu mana voastra , in functie de cunostintele pe care le detineti...
Macar lasati si voi sursa , cand postati ceva sau macar faceti cu mana voastra , in functie de cunostintele pe care le detineti...
- NewLife
- Membru
- Sex :
Postări : 83
Puncte : 4856
Mulţumiri primite : 17
Înregistrat la : 22/11/2011
Ani : 30
Localizare : Departe de tine - Aproape de ea
Ar mai fi de adaugat in cazul Sura BM Shaman Vindecare/Zmeu Si ninja Arc sansa patrunderi nu ajuta cu absolut nik Preferabil ar fi sansa critik si viteza farmecului. De ce? Ei bn datorita ca sansa critik dubleaza damageul dat si viteza farmecului incarcarea mai rapida a skilurilorRiky a scris:Un subiect destul de controversat este cel al sansei de critic, respectiv sansei de patrundere. Cu totii stim ca sansa de critic dubleaza paguba data, iar sansa de penetrare ignora apararea, licorile luate, buff-ul sau orice alta competenta activata care adauga un surplus de aparare caracterului.
Cu respect [TGM]Avast
- [TGM]Avast
- Membru
- Sex :
Postări : 83
Puncte : 4679
Mulţumiri primite : 4
Înregistrat la : 24/04/2012
Ani : 30
Localizare : Reghin
Subiecte similare
» [GHID]Sansa fierar Mt2 RO
» Cum sa ai sansa mai mare la fierar(GHID)
» GHID Cum sa faceti Level 80 pe Metin2 RO(Partea1)
» [GHID]Lumea Metin2 ~ caractere
» Ghid Metin2:Unde pica iteme cu HP/PV 2000/1500/1000/500
» Cum sa ai sansa mai mare la fierar(GHID)
» GHID Cum sa faceti Level 80 pe Metin2 RO(Partea1)
» [GHID]Lumea Metin2 ~ caractere
» Ghid Metin2:Unde pica iteme cu HP/PV 2000/1500/1000/500
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|