BUG Caracter
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
BUG Caracter
Salut as vrea sa rezolvati acest bug :
Va rog frumos! Mi-a ramas un king si niste pumnale 6/7 sura sura pe contul acela!
Va rog frumos! Mi-a ramas un king si niste pumnale 6/7 sura sura pe contul acela!
- proplayer123
- Membru
- Sex :
Postări : 176
Puncte : 4146
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 14/01/2014
Ani : 26
Re: BUG Caracter
Treaba asta o discuti printr-un tiket, nu aici.
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Ma tezeus, te-ai imbatat sau te faci ca esti... sa nu mai zic cum... de ce naiba crezi ca acest topic se numeste "Sugestii,intrebari,buguri" ca sa faca tezeus spam in ele? daca vb cu gigi prin ticket eu zic ca ceilalti o sa pateasca la fel lasa-ma in durerea mea si stai in curtea ta, ca pun aici sa stie toti sa nu li se intample asa ca nu mai posta aiurea!
- proplayer123
- Membru
- Sex :
Postări : 176
Puncte : 4146
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 14/01/2014
Ani : 26
Acel mesaj apare deoarece contul respectiv a fost banat.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
proplayer123 a scris:Ma tezeus, te-ai imbatat sau te faci ca esti... sa nu mai zic cum... de ce naiba crezi ca acest topic se numeste "Sugestii,intrebari,buguri" ca sa faca tezeus spam in ele? daca vb cu gigi prin ticket eu zic ca ceilalti o sa pateasca la fel lasa-ma in durerea mea si stai in curtea ta, ca pun aici sa stie toti sa nu li se intample asa ca nu mai posta aiurea!
Amice, cum spune si Gigi, contul ala a fost banat. Pentru a recupera ce ai pe el, trebuie sa dai 10 euro. Vorbesti cu Gigi aici? Ok, sa-mi spui cand lasi codul reincarcabil sa il iau eu. Cat de cretin poti fi? Sunt date importante care nu trebuiesc vazute de toata satra. N-am cu cine.
Hai Topic Inchis ca o dam in altele.
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Subiecte similare
» Bug Caracter
» Cod stergere caracter
» [EVENT]Turneu PVP -NIVEL 95+ #1
» NU Pot Sterge Un Caracter
» Blocare caracter
» Cod stergere caracter
» [EVENT]Turneu PVP -NIVEL 95+ #1
» NU Pot Sterge Un Caracter
» Blocare caracter
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1