Dragut SV pacat ca nu poti face nimic de lumea ce se da pe liber
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Dragut SV pacat ca nu poti face nimic de lumea ce se da pe liber
Chiar frumos mereu ai ce face dar pacat ca nu poti face ... ori unde mergi trebuie sa te feresti de playerii !!
Nu poti sa iti cumperi nici macar metal magic de la magazinu general nici la 5 dimineata ca stau 2 acolo pe post de paznic ...
Vrei sa mergi la crescut ??? in nici un caz fiecare are zona lui nu ai ce cauta acolo... am intrat in juru orei 3-4 dimineata pe sv ..
Deci nu am vazut mai mult de 10 playeri la un loc dar deja sunt prea multi nu ai loc de ei ..in fine nu mai conteaza ..
SUGESTIE SAU SFAT
Scoateti boabele zen de la negustor si eu am fost SGA pe un SV de METIN aveam o regula cine se baga peste ceilalti playeri la crescut si se dadeau pe liber li se scadea 10 lv .
Ori cum un sv frumos Succes cu el
Nu poti sa iti cumperi nici macar metal magic de la magazinu general nici la 5 dimineata ca stau 2 acolo pe post de paznic ...
Vrei sa mergi la crescut ??? in nici un caz fiecare are zona lui nu ai ce cauta acolo... am intrat in juru orei 3-4 dimineata pe sv ..
Deci nu am vazut mai mult de 10 playeri la un loc dar deja sunt prea multi nu ai loc de ei ..in fine nu mai conteaza ..
SUGESTIE SAU SFAT
Scoateti boabele zen de la negustor si eu am fost SGA pe un SV de METIN aveam o regula cine se baga peste ceilalti playeri la crescut si se dadeau pe liber li se scadea 10 lv .
Ori cum un sv frumos Succes cu el
- jugulatoru
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 4
Puncte : 3892
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 13/03/2014
Ani : 35
Re: Dragut SV pacat ca nu poti face nimic de lumea ce se da pe liber
Salut,
Cine nu te lăsa să creşti sau sa-ţi faci treburile?
Cine nu te lăsa să creşti sau sa-ţi faci treburile?
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
dami ma mie pm ca sunt on 30/48 ! iar asta e o chestie de timp pana iti faci itemele dupaia ai sa te bucuri rau cand ii bati si le cad itemele
- RTI
- Membru
- Sex :
Postări : 239
Puncte : 4338
Mulţumiri primite : 8
Înregistrat la : 17/09/2013
Localizare : TULCEA
chiar nu mi se pare corect sa nu suporte nici o consecinta playeri ce se dau pe liber in mapele de farmat sau de crescut...cum poate un player nou sa creasca si sa farmeze cand unu precum Broo ma tinut pe jos o jumatate de ora in desert si in oras nu puteam iesi din cerc de cei de 105 cu itime site ..si cand iam zis ca il postez ca nu ma lasa sa cresc si ma tine pe jos a zis ca nu e nici o regula care sa ii interzica asta asa ca facea dinadins unde ma prindea ma tinea pe jos ...deci ia si mai fa ceva daca mai poti ...
- jugulatoru
- Nou Venit
- Sex :
gigi fa in desert cum ai facut si in valea metinelor , adica sa fie interzis pvp acolo
- RTI
- Membru
- Sex :
Postări : 239
Puncte : 4338
Înregistrat la : 17/09/2013
Localizare : TULCEA
jugulatoru a scris:chiar nu mi se pare corect sa nu suporte nici o consecinta playeri ce se dau pe liber in mapele de farmat sau de crescut...cum poate un player nou sa creasca si sa farmeze cand unu precum Broo ma tinut pe jos o jumatate de ora in desert si in oras nu puteam iesi din cerc de cei de 105 cu itime site ..si cand iam zis ca il postez ca nu ma lasa sa cresc si ma tine pe jos a zis ca nu e nici o regula care sa ii interzica asta asa ca facea dinadins unde ma prindea ma tinea pe jos ...deci ia si mai fa ceva daca mai poti ...
Nu-i problemă, mersi pentru avertizare, o să fac update la server nu vă zic ce bag sau ce scot pentru că o să vă pregătiţi.
Nu se poate, după ce că au scăzut jucătorii în ultimu hal de la 200 online /800 24 ore .
Au ajuns la 200 in 24 ore si 40 online şi ei bat ca turcii jucătorii noi care vor să joace.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
ori cum o sa mai incerc sa revin pe sv e chiar frumos conceput , mereu ai ce face dupa cum am zis ...am intrat pe la 3 dimineata pe joc si chiar am avut activitate noroc cu Ness care ma ajutat cu niste perle .. si ma ajutat cu niste informati despre joc ... si a avut rabdare sa imi explice si de forum .. Va Multumesc o zi buna in continuare
- jugulatoru
- Nou Venit
- Sex :
jugulatoru a scris:ori cum o sa mai incerc sa revin pe sv e chiar frumos conceput , mereu ai ce face dupa cum am zis ...am intrat pe la 3 dimineata pe joc si chiar am avut activitate noroc cu Ness care ma ajutat cu niste perle .. si ma ajutat cu niste informati despre joc ... si a avut rabdare sa imi explice si de forum .. Va Multumesc o zi buna in continuare
Daca e să se mai întâmple ceva vi aici şi le laşi numele celor de 105 care nu îți dau pace.
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Gigi baiatu are dreptate
Acuma sa fim serios.. Jucator nou fara itm bonuseaza ceva .. poc vine unu de 105 sau cu itm 6/7 si nu ca te omoara odata da nu te mai lasa sa iesi cerc ca ho cine e el .. Nu dau nume:) sunt cativa fitosi.. Asta e
Acuma sa fim serios.. Jucator nou fara itm bonuseaza ceva .. poc vine unu de 105 sau cu itm 6/7 si nu ca te omoara odata da nu te mai lasa sa iesi cerc ca ho cine e el .. Nu dau nume:) sunt cativa fitosi.. Asta e
- Serbanutzz
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 688
Puncte : 4821
Înregistrat la : 04/12/2013
Ani : 27
Localizare : Oradea
Serbanutzz a scris:Gigi baiatu are dreptate
Dă nume.
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Adevarat numai playeri care nu au fost cand s-a impartit bunul simt
- NinjaAlex
- Membru
- Sex :
Postări : 142
Puncte : 4167
Mulţumiri primite : 2
Înregistrat la : 26/11/2013
Ani : 24
Ştiţi ceva? acum toţi comentaţi şi susţineţi autorul , dar parcă văd că nici voi nu staţi cuminţi şi îi provocaţi
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Tezeu vrei exemple ? Ia unu NinjaAlex si mai prinzi pe la blue niste cacatei de 90-100 care se mai dau free sau mari:))
- Serbanutzz
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 688
Puncte : 4821
Înregistrat la : 04/12/2013
Ani : 27
Localizare : Oradea
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Subiecte similare
» Un banc dragut
» BATAIE IN VALEA METINELOR (PE LIBER) !! TheBloods
» [JOC] Cum ar fi lumea fara animale?
» Ce poti sa faci fara bani
» Domnul Tezeus Injura fara sa ii spun nimic..
» BATAIE IN VALEA METINELOR (PE LIBER) !! TheBloods
» [JOC] Cum ar fi lumea fara animale?
» Ce poti sa faci fara bani
» Domnul Tezeus Injura fara sa ii spun nimic..
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|