Intrebare - Credite
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Intrebare - Credite
Salut,
Dupa cum spune si titlul, am o intrebare despre Credtie si anume : Mai este valabil cadoul acela de la 100 postari? De curiozitate intreb.
Multumesc.
P.S.: Nu vreau sa vad raspunsuri cu: Gigi a spus in topicul nustiu care ca da sau nu, ca sunt noob si nu am cautat pe forum.. Daca a spus intr-un topic, imi pare rau, nu am vazut.
Dupa cum spune si titlul, am o intrebare despre Credtie si anume : Mai este valabil cadoul acela de la 100 postari? De curiozitate intreb.
Multumesc.
P.S.: Nu vreau sa vad raspunsuri cu: Gigi a spus in topicul nustiu care ca da sau nu, ca sunt noob si nu am cautat pe forum.. Daca a spus intr-un topic, imi pare rau, nu am vazut.
- Cannabis
- Membru
- Sex :
Postări : 239
Puncte : 4247
Mulţumiri primite : 5
Înregistrat la : 22/12/2013
Ani : 26
Re: Intrebare - Credite
Pai tu ai 1 avertisment , deci degeaba faci 100 de postari pentru ca nu o sa primesti
La 0 avertismente si 100 de postari primeai 60 MD
La 0 avertismente si 100 de postari primeai 60 MD
- KiLLeRBee
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 474
Puncte : 4637
Mulţumiri primite : 1
Înregistrat la : 07/08/2013
Localizare : Craiova , Barcelona , Brazil
Monede nu se mai dau , se dau credite acum.
Şi da , mai este valabilă.
Şi da , mai este valabilă.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Killer, eu am intrebat doar daca se mai da CREDITE.
Gigi iti multumesc de raspuns.
O seara frumoasa!
Gigi iti multumesc de raspuns.
O seara frumoasa!
- Cannabis
- Membru
- Sex :
Si eu ti-am dat raspunsul , doar ca acum in loc de MD-uri sunt credite mai nou , nu e vreo mare diferenta , asa cum am spus , la 0 avertismente si 100 de postari primesti 600 de credite
- KiLLeRBee
- Membru Fidel
- Sex :
baiatu a primit raspuns de la gigi. Nu mai era nevoie sa postezi si tu din nou. Ce ma enervati cand va vad asa. Las-o mai moale cu postarile pentru ca eventul cu primii 5 care iau 100 de monezi mai tine. Dupa cate vad tu si serbanutzuu m-ati ajuns si chiar intrecut intr-un interval de numai 2 saptamani. Uita-te si tu la topul postatorilor de azi si vezi cate postari ai facut doar azi. Eu nu mai zic nimic. Scuze pt off topic dar mor cand ii vad asa.
- sLk.
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 587
Puncte : 4792
Mulţumiri primite : 9
Înregistrat la : 29/08/2013
Localizare : Romania
Gigi, te rog frumos sa inchizi topicul:| Vad ca au inceput cu Spam-ul.. Mai ales KillerBee. Deci sincer, sunteti asa fomisti fratilor? Okey, mi-ai dat raspunsul, Killer, pentru ce naiba a fost necesar sa mai postezi odata? Nu inteleg.
P.S.: Scuze si eu pentru off Topic, dar vreau sa se inchida acest topic, vad ca foamea dupa cele 100 MD-uri este foarte mare...
P.S.: Scuze si eu pentru off Topic, dar vreau sa se inchida acest topic, vad ca foamea dupa cele 100 MD-uri este foarte mare...
- Cannabis
- Membru
- Sex :
sLk. a scris:baiatu a primit raspuns de la gigi. Nu mai era nevoie sa postezi si tu din nou. Ce ma enervati cand va vad asa. Las-o mai moale cu postarile pentru ca eventul cu primii 5 care iau 100 de monezi mai tine. Dupa cate vad tu si serbanutzuu m-ati ajuns si chiar intrecut intr-un interval de numai 2 saptamani. Uita-te si tu la topul postatorilor de azi si vezi cate postari ai facut doar azi. Eu nu mai zic nimic. Scuze pt off topic dar mor cand ii vad asa.
Prietene , nu inteleg care-i problema ta , el a batut apropoul ca eu am scris MD in loc de CREDITE , si care-i problema ta ca te ajunge lumea din urma la postari ? Sa inteleg ca ai vreo problema cu activitatea mea dupa forum ? vezi-ti de treaba ta , sa nu mai zic ca la topic-ul cu arma aia beta care o dai , ai scris de 150 de ori upp! doar pentru un post in + , vezi-ti de treaba si de activitatea ta si lasa-i tu pe ceilalti , auzi cica te-am ajuns din urma , si unde-i problema in asta ?
- KiLLeRBee
- Membru Fidel
- Sex :
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :