[Reclamatie][MOD]EpoKa
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[Reclamatie][MOD]EpoKa
Numele reclamatului/reaclamatiilor: [MOD]EpoKa
Numele Tău: Tezeus
Motivul: Folosirea unei comenzi "interzise".
Dovada:
Numele Tău: Tezeus
Motivul: Folosirea unei comenzi "interzise".
Dovada:
™¨˜”°º• Gigi•º°”˜™ a scris:/inv -> Te face invizibil. Această comandă este interzisă , dacă veţi fi prinşi că o folosiţi veţi fi scoşi din grad.
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Re: [Reclamatie][MOD]EpoKa
Dacă o folosea in scop sa ajute servăru mai ziceam ,dar când te baţi e prea de tot
- CAstraVeTe
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 488
Puncte : 5305
Mulţumiri primite : 22
Înregistrat la : 10/01/2012
Ani : 29
Localizare : Constanta-Orasul Viselor
Are dreptate jeleu. Si oricum nu e prima comanda pe care o foloseste. Am in pc un video in care vb. cu playerii si da duel cu ei fara sa dezactiveze protectia. Din cate stiu eu e interzisa...
- sLk.
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 587
Puncte : 4792
Mulţumiri primite : 9
Înregistrat la : 29/08/2013
Ani : 26
Localizare : Romania
sLk. a scris:Are dreptate jeleu. Si oricum nu e prima comanda pe care o foloseste. Am in pc un video in care vb. cu playerii si da duel cu ei fara sa dezactiveze protectia. Din cate stiu eu e interzisa...
Poti pune video-ul? Multumesc.
- Alex
Banat- Sex :
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
ce mai video eu nul vad [MOD] EpoKa undeva sa stea pe invizibil si sa te bata cum facea jeleeu cand era mod si trage lumea la el ca sai bata
- beniam1n2
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Postări : 16
Puncte : 3984
Mulţumiri primite : 1
Înregistrat la : 24/12/2013
Ani : 33
beniam1n2 a scris: ce mai video eu nul vad [MOD] EpoKa undeva sa stea pe invizibil si sa te bata cum facea jeleeu cand era mod si trage lumea la el ca sai bata
Draga mea scuză-mă că intervin, dar:
1 la mană: Eşti agramată
2 la mană: Am zis eu ca s-a dat pe invizibil şi ma batut? )Te-ai uitat macar la video? Baiețaşul nici nu ştia cum să fugă mai repede.
3 la mană: Crezi că mă interesează ce făcea JeLeuu? Asta este o reclamație strict pentru EpoKa. Dacă JeLeeu a luat remove, e clar că Gigi ştie ce a facut.
4 la mană: Nu ştiu cine eşti si de unde ai aparut dar gandeşte de 2 ori înainte sa scri. Ai un creier. Foloseştel. E gratis .
Cu greu reuşesc sa mă mențin atat de calm şi sa nu te injur. Aşa ca te-aş ruga macar sa respecți acest lucru şi să gândeşti.
Iaraşi v-aş ruga sa nu mai faceți spam pe aici sau off topic (în cazul fazei cu modul lui jeleu etc). Mai bine aşteptăm decizia lui Gigi.
FIN.
Tezeus.
- Alex
Banat- Sex :
am sa il pun indata ce intru pe pc. scuze pt 2xtopic dar nu merge edit.AllexutzZz ;x a scris:sLk. a scris:Are dreptate jeleu. Si oricum nu e prima comanda pe care o foloseste. Am in pc un video in care vb. cu playerii si da duel cu ei fara sa dezactiveze protectia. Din cate stiu eu e interzisa...
Poti pune video-ul? Multumesc.
- sLk.
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 587
Puncte : 4792
Mulţumiri primite : 9
Înregistrat la : 29/08/2013
Ani : 26
Localizare : Romania
Are 1 avertisment !