Reclamatie Luka
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Reclamatie Luka
Numele reclamatului/reaclamatiilor: Luka
Numele Tău: Skribu
Motivul: Autoclicker
Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=xTxzU-ytQj0&feature=youtu.be
Numele Tău: Skribu
Motivul: Autoclicker
Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=xTxzU-ytQj0&feature=youtu.be
- CAstraVeTe
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 488
Puncte : 5305
Mulţumiri primite : 22
Înregistrat la : 10/01/2012
Ani : 29
Localizare : Constanta-Orasul Viselor
Re: Reclamatie Luka
Trebuie să fie mai mulţi , aşa poate are vin-uri pe mai multe taste.
Dacă erau mai mulţi si nu murea lua ban permanent.
Dacă erau mai mulţi si nu murea lua ban permanent.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
nu e prima data cand se int asta,bine macar ca ia facut cineva video in sf,ei ia cel mai mult dintre toti sura si el ramane si in picioare.Bv JeLeeu pt video sper sal prinzi odata calumea:)
- [GM]CoLa
- Membru
- Sex :
Postări : 27
Puncte : 4051
Mulţumiri primite : 4
Înregistrat la : 06/11/2013
Ani : 33
Nu pot să zic că el nu avea autoclicker sau că are.[GM]CoLa a scris:nu e prima data cand se int asta,bine macar ca ia facut cineva video in sf,ei ia cel mai mult dintre toti sura si el ramane si in picioare.Bv JeLeeu pt video sper sal prinzi odata calumea:)
Spun doar atât vreau să fie mai mulţi jucători care-l atacă .
Nu mai vreau să dau ban aiurea şi după să zică că nu avea că era doar 1 pe el şi avea vin-uri pe multe taste.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Din primele minute se vede un dmg de 19 + 17 + un dmg dat de ninja cu ambuscada (cat de cat mare banuiesc deoarece luka avea war) + inca 9.
De la minutul 50 se vede un dmg de 8k + 30 + 19 + inca 3-4 k hit.
Are auto garantat
Are auto garantat
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
eu te inteleg Gigi Ce vrei sa spui,eu vreau doar sai dau un semn de alarma lui Luka sa nul mai foloseasca ca nu se stie niciodata cand poate fi prins!
- [GM]CoLa
- Membru
- Sex :
Postări : 27
Puncte : 4051
Mulţumiri primite : 4
Înregistrat la : 06/11/2013
Ani : 33
Când a dat 30k dmg nu a dat imediat alt skill.AllexutzZz ;x a scris:Din primele minute se vede un dmg de 19 + 17 + un dmg dat de ninja cu ambuscada (cat de cat mare banuiesc deoarece luka avea war) + inca 9.
Are auto garantat
Deci putea pur şi simplu sa-si fi regenerat viata.
Daca dadea 30k si imediat un skill de peste 15k si nu murea avea ban
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Nu vreau sa para ca-i iau apararea dar e vecin cu mine,si nu-l duce capu sa foloseasca auto. e doar un pusti care are un limbaj murdar.
- ionuts0
- Membru
- Sex :
Postări : 155
Puncte : 4437
Mulţumiri primite : 25
Înregistrat la : 10/04/2013
Ani : 29
Localizare : Iasi
ionuts0 a scris:Nu vreau sa para ca-i iau apararea dar e vecin cu mine,si nu-l duce capu sa foloseasca auto. e doar un pusti care are un limbaj murdar.
Las-o asa ca macane Stiu ca e vecin cu tine, stiu ca e un pustan cu un limbaj de la usa cortului, dar mai stiu ca itemele lui sunt itemele tale de pe YinYang. Nu vrei sa para ca ii iei apararea si normal. Daca iti fac un scurt istoric al reclamatiilor catre Luka (acelasi motiv ca si in aceasta reclamatie) ar rezulta ca tu nu incerci sa-l aperi deloc...doar asa te afli in treaba.
Sa lasam tampeniile si ironiile deoparte.
Mai "minitehnicus" , fiecare dintre noi (eu, jeleu, ness etc) dam in tine acelasi DMG ca si in Luka. Cum acele seturi sau ce-or fi ele sunt cand la tine cand la el era si logica treaba. In fine nu conteaza asta. Tot ce vreau sa stiu e. Cum pana mea tu pici si el nu? Raspunsul nu il vreau. Stiu deja adevarul. Este o reclamatie mai jos in care o anumita persoana (nu dau nume, te las sa cauti) va surprins vorbind despre autocliker.
Asa ca nu imi veni cu basini de genul ca de cand ti-ai luat autocliker nu ne mai intelegem cu tine uratelule. In plus mai ai si fente.
Oricum nu are rost sa vorbesc cu un neadaptat. Asa ca Cius.
Revenind la reclamatie. Ideea e ca acum va trebuii sa mai asteptam o perioada de timp petru al prinde din nou si de data asta bine.
Gigi poti da T/C.
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|