Bancuri Amuzante
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Bancuri Amuzante
Doamna Maria le povesteste copiilor despre fotografiile facute la scoala:
- Uitati-va, peste 20 de ani o sa luati albumul in mana, o sa va uitati la fotografii si o sa spuneti: "Aceasta e Ileana - acum e medic, acesta e Alex - acum e om de afaceri..."
Bula spune: "Asta e doamna Maria - a murit demult..."
- Uitati-va, peste 20 de ani o sa luati albumul in mana, o sa va uitati la fotografii si o sa spuneti: "Aceasta e Ileana - acum e medic, acesta e Alex - acum e om de afaceri..."
Bula spune: "Asta e doamna Maria - a murit demult..."
- MarioDin21
- Membru
- Sex :
Postări : 100
Puncte : 4127
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 27/10/2013
Ani : 25
Bula pleaca in Africa unde mostenise o plantatie de bananieri. Dupa un timp Bula se insoara cu o negresa. In noaptea nuntii Bula se urca pe negresa si incepe sa consume actul casatoriei dar negresa nu scoate nici un zgomot si ramane calma. Bula ingrijorat merge la un medic si ii explica ce sa intamplat.
M: "O fi din cauza caldurii mari".
B: "Si ce pot sa fac?"
M: "Pune un negru de pe plantatie sa faca vant cu o frunza de bananier in timp ce faceti dragoste."
Bula fuge repede acasa, cheama un negru cu o frunza de bananier, intra in dormitor si incepe sa faca dragoste cu negresa. Negresa ramane la fel ca si noaptea trecuta. Bula nervos sare din pat si il pune pe negru sa faca dragoste iar Bula face vant. Negresa in extaz.
-Ai vazut cum se face vant, ba?
M: "O fi din cauza caldurii mari".
B: "Si ce pot sa fac?"
M: "Pune un negru de pe plantatie sa faca vant cu o frunza de bananier in timp ce faceti dragoste."
Bula fuge repede acasa, cheama un negru cu o frunza de bananier, intra in dormitor si incepe sa faca dragoste cu negresa. Negresa ramane la fel ca si noaptea trecuta. Bula nervos sare din pat si il pune pe negru sa faca dragoste iar Bula face vant. Negresa in extaz.
-Ai vazut cum se face vant, ba?
- MarioDin21
- Membru
- Sex :
Bula intors de la discoteca cu "noua lui achizitie" o prietena trasnet intra in scara blocului si da sa se dea la ea. Aceasta il da la o parte si ii spune : "Mi-a zis mama sa zic 'NU' la ori si ce mi-ai propune".
La care Bula mai inspirat ca nici o data ii spune: "Te-ar deranja sa-mi ™¨˜”°º• Gigi•º°”˜™:Cuvânt cenzurat ! putin P***" ?
La care Bula mai inspirat ca nici o data ii spune: "Te-ar deranja sa-mi ™¨˜”°º• Gigi•º°”˜™:Cuvânt cenzurat ! putin P***" ?
- MarioDin21
- Membru
- Sex :
Vă mulţumesc moderatorilor că mă anunţaţi şi pe mine când cineva face 50 post, unu după altu. şi că nu mă lăsaţi să observ după ce bag monedele jucătorilor.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Intr-o seara, un sergent plin de fite, vine la unitate beat, sa verifice militarii... la poarta este oprit de santinela:
-Dumneavoastra sunteti beat?!...
la care el: -NU NU, e sunt SERGENT!
-Dumneavoastra sunteti beat?!...
la care el: -NU NU, e sunt SERGENT!
- robert237
- Membru
- Sex :
Postări : 96
Puncte : 4211
Înregistrat la : 01/07/2013
Ani : 23
Foarte Tare=))))
- Laurentiu1234
- Membru
- Sex :
Postări : 82
Puncte : 4040
Înregistrat la : 25/11/2013
Ani : 24
Foarte amuzante , Gigi propun inchiderea Topicului!
- WarAlex
- Membru
- Sex :
Postări : 93
Puncte : 4082
Mulţumiri primite : 2
Înregistrat la : 16/12/2013
Ani : 26
Pagina 2 din 2 • 1, 2
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum: