Debanere Snaks

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Debanere Snaks Empty Debanere Snaks

Mesaj Scris de mesi13 Lun Oct 28, 2013 11:28 am

TE ROG DAMI SI MIE 1BAN CA ALTA DATA NU SE MAI INTAMPLA TE ROG SI PT ULKTIMA OARA OSA FIE Multumesc!
mesi13

mesi13
Nou Venit
Nou Venit

Sex Sex : masculin
Postări Postări : 1
Puncte Puncte : 4025
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la Înregistrat la : 28/10/2013
Ani Ani : 24

Sus In jos

Debanere Snaks Empty Re: Debanere Snaks

Mesaj Scris de costel_nino Lun Oct 28, 2013 11:34 am

Pro
Gigi a scris:Pro ce?! Ai primit un avertisment.
costel_nino

costel_nino
Membru
Membru

Postări Postări : 74
Puncte Puncte : 4099
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 1
Ani Ani : 25

Sus In jos

Mesaj Scris de °º•Gígíz•º° Lun Oct 28, 2013 3:00 pm

Respectă modelul de postare, atlfel cererea nu va fi luată în considerare.
°º•Gígíz•º°

°º•Gígíz•º°
Fondator
Fondator

Postări Postări : 7473
Puncte Puncte : 14773
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la Înregistrat la : 17/08/2011
Ani Ani : 30
Localizare Localizare : GJ

Sus In jos

Mesaj Scris de costel_nino Lun Oct 28, 2013 10:02 pm

Am zis pro pentru unban, daca tu consideri ca asa se dau advertismente...
costel_nino

costel_nino
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de costel_nino Lun Oct 28, 2013 10:03 pm

Mai bine ma las, daca tu faci asa...
costel_nino

costel_nino
Membru
Membru

Sus In jos

Mesaj Scris de sLk. Lun Oct 28, 2013 10:09 pm

costel_nino a scris:Pro
Gigi a scris:Pro  ce?! Ai primit un avertisment.
Pentru ce advertisment? Ca a vrut omul sa ajute un alt player? Am vazut ca in ultima vreme au inceput sa plece playeri de pe server si nu stiam de ce. Azi am descoperit motivul. Esti chiar tu. Las-o mai moale sau toti vom avea de suferit.
sLk.

sLk.
Membru Fidel
Membru Fidel

Postări Postări : 587
Puncte Puncte : 4792
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 9
Înregistrat la Înregistrat la : 29/08/2013
Ani Ani : 26
Localizare Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de °º•Gígíz•º° Lun Oct 28, 2013 10:14 pm

sLk. a scris:
costel_nino a scris:Pro
Gigi a scris:Pro  ce?! Ai primit un avertisment.
Pentru ce advertisment? Ca a vrut omul sa ajute un alt player? Am vazut ca in ultima vreme au inceput sa plece playeri de pe server si nu stiam de ce. Azi am descoperit motivul. Esti chiar tu. Las-o mai moale sau toti vom avea de suferit.
Off topic !
AI si tu un avertisment.

costel_nino a scris:Am zis pro pentru unban, daca tu consideri ca asa se dau advertismente...
Nu a respectat modelul ce pro ? sau mai bine ai zis pro pentru posturile celor 60 md.

costel_nino a scris:Mai bine ma las, daca tu faci asa...
Bun ,am gresit ( sa zicem )
Tot ai 1 avertisment acum pt dublu post. + off topic.
°º•Gígíz•º°

°º•Gígíz•º°
Fondator
Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de sLk. Lun Oct 28, 2013 10:27 pm

Doar ce ti-am atras atentia. Dar in fine, daca tu asa crezi ca rezolvi, tine minte ce ti-am zis. Majoritatea playerilor care iti doneaza, de exemplu StAt3 sunt e adusi pe sv de mine. Vad ca asa ma rasplatesti. Oricum, vad ca vrei sa se depopuleze sv. In vara,cand faceai observatie inainte sa dai advertismente era sv plin ochi, acum am ajuns ca sa nu mai gasesti un player nici in weekend. Poti sa imi mai dai advertismente, eu unul nu mai ma chinui sa aduc playeri care sa si doneze. Am facut reclama degeaba la sv, am peste 100 de printuri ca dovada. Multumesc de advertisment, banuiesc ca am facut degeaba reclama, acum ca am advertisment nu? Nu mai primesc monezi asain
sLk.

sLk.
Membru Fidel
Membru Fidel

Sus In jos

Mesaj Scris de °º•Gígíz•º° Lun Oct 28, 2013 11:19 pm

sLk. a scris:Doar ce ti-am atras atentia. Dar in fine, daca tu asa crezi ca rezolvi, tine minte ce ti-am zis. Majoritatea playerilor care iti doneaza, de exemplu StAt3 sunt e adusi pe sv de mine. Vad ca asa ma rasplatesti. Oricum, vad ca vrei sa se depopuleze sv. In vara,cand faceai observatie inainte sa dai advertismente era sv plin ochi, acum am ajuns ca sa nu mai gasesti un player nici in weekend. Poti sa imi mai dai advertismente, eu unul nu mai ma chinui sa aduc playeri  care sa si doneze. Am facut reclama degeaba la sv, am peste 100 de printuri ca dovada. Multumesc de advertisment, banuiesc ca am facut degeaba reclama, acum ca am advertisment nu? Nu mai primesc monezi asain
Omule , pe ce lume trăieşti ?
Am zis eu că la reclama aia daca ai avertismente nu mai primeşti ?

Nu-mi vine să cred...
°º•Gígíz•º°

°º•Gígíz•º°
Fondator
Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de sLk. Lun Oct 28, 2013 11:27 pm

Bun, am inteles cu reclama. Dar cu playerii care intra pe forum si vad ca pot sa primeasca si ei md, iar apoi din cauza unui post gresit iau advertisment si visele le sunt spulberate, ce faci? Nu e logic ca ei sa se lase? In momentul de fata imi vine sa ma las si eu...Dar zic ca am pus prea mult timp pe acest joc. Eu iti propun sa scoti advertismentele playerilor care leau primit de curand, altfel cred ca o sa ramana puatiu pe aici. App domnul costel avea de gand sa doneze , dar tu l-ai facu sa renunte la idee. Candeste de 2ori inainte de a face ceva. Astai sfatul meu.
sLk.

sLk.
Membru Fidel
Membru Fidel

Sus In jos

Mesaj Scris de °º•Gígíz•º° Lun Oct 28, 2013 11:32 pm

sLk. a scris:Bun, am inteles cu reclama. Dar cu playerii care intra pe forum si vad ca pot sa primeasca si ei md, iar apoi din cauza unui post gresit iau advertisment si visele le sunt spulberate, ce faci? Nu e logic ca ei sa se lase? In momentul de fata imi vine sa ma las si eu...Dar zic ca am pus prea mult timp pe acest joc. Eu iti propun sa scoti advertismentele playerilor care leau primit de curand, altfel cred ca o sa ramana puatiu pe aici. App domnul costel avea  de gand sa doneze , dar tu l-ai facu sa renunte la idee. Candeste de 2ori inainte de a face ceva. Astai sfatul meu.
Omule, atâta timp cât mi se încalcă regluamentul dau avertismente.
Cum să scot avertismentele?
Voi nu gândiţi , dacă credeţi că acesta e un server dela unde faci ce vrei când vreţi , ei bine, vă înşelaţi .
Ce vise? voi trăiţi din metin... off.
Această metodă am făcuto pentru ce-i care ştiu să le câştige pe drept nu să vină unu să facă spam , dublu post, off topic şi să ia monede in 1 zi .
°º•Gígíz•º°

°º•Gígíz•º°
Fondator
Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Calonzo Lun Oct 28, 2013 11:34 pm

ba sLk. m-am uitat la mesajele tele, sa-mi bag pl in fam ta de nu esti un prost Debanere Snaks 3494493907
vorba lu gigi ce ar fi sa fac eu acum triplu post la cate un topic si sa iau si eu monede acum ? ca doar e gratis ce ™️¨˜”°º• Gigi•º°”˜™️:Cuvânt cenzurat ! mea.
Calonzo

Calonzo
Nou Venit
Nou Venit

Postări Postări : 6
Puncte Puncte : 4053
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la Înregistrat la : 07/10/2013
Ani Ani : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de sLk. Lun Oct 28, 2013 11:40 pm

Bine mai, vad c nu are rost. Mai bine nu postam ca sa nu iau advertisment. Pe astia ii sanctionezi, dr pe cei care au 2 conturi pe forum nu. Laso moarta, stiu destui care au mai multe conturi pe forum, si iau md asa la misto. Tu cum crezi ca au ajuns unii asa de tari full 6/7 si cu seturi? In concluzie, mai bine stateam in banca mea si nu luam eu advertisment pentru altii stiind ca nu rezolv nimic.
sLk.

sLk.
Membru Fidel
Membru Fidel

Sus In jos

Mesaj Scris de sLk. Lun Oct 28, 2013 11:45 pm

Calonzo a scris:ba sLk. m-am uitat la mesajele tele, sa-mi bag pl in fam ta de nu esti un prost Debanere Snaks 3494493907
vorba lu gigi ce ar fi sa fac eu acum triplu post la cate un topic si sa iau si eu monede acum ? ca doar e gratis ce ™️¨˜”°º• Gigi•º°”˜™️:Cuvânt cenzurat ! mea.
Domnu nu ia advertisment pt off topic? In plus limbajul lasa de dorit. I verifica tu ip d-lui, ai sa ai o mare surpriza.
sLk.

sLk.
Membru Fidel
Membru Fidel

Sus In jos

Mesaj Scris de °º•Gígíz•º° Lun Oct 28, 2013 11:48 pm

sLk. a scris:Bine mai, vad c nu are rost. Mai bine nu postam ca sa nu iau advertisment. Pe astia ii sanctionezi, dr pe cei care au 2 conturi pe forum nu. Laso moarta, stiu destui care au mai multe conturi pe forum, si iau md asa la  misto. Tu cum crezi ca au ajuns unii asa de tari full 6/7 si cu seturi? In concluzie, mai bine stateam in banca mea si nu luam eu advertisment pentru altii stiind ca nu rezolv nimic.
Dacă au mai multe conturi , omule măcar lucrează cu cap  ştiu băieţii cum să nu bată la ochi postează rar ( sau des) dar respectând regulile astfel încât eu să nu bănuiesc şi să-l controlez.
Bafta lor.

EDIT: Debanere Snaks Aaaaca
Despre ce surpriză era vorba?
°º•Gígíz•º°

°º•Gígíz•º°
Fondator
Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de sLk. Lun Oct 28, 2013 11:55 pm

Nimic. Lasa, vad ca la cel care vb foarte frumos nu are activitatea ocupata ca si la costel. Se vede ca faci diferente intre jucatori. Macar fa si tu un lucru bun si scoate asvertismentele la toti. Macar atat.
sLk.

sLk.
Membru Fidel
Membru Fidel

Sus In jos

Mesaj Scris de °º•Gígíz•º° Lun Oct 28, 2013 11:57 pm

sLk. a scris:Nimic. Lasa, vad ca la cel care vb foarte frumos nu are activitatea ocupata ca si la costel. Se vede ca faci diferente intre jucatori. Macar fa si tu un lucru bun si scoate asvertismentele la toti. Macar atat.
Omule , înţelege nu ma enerva ca-ti dau ban , cine esti tu sa-mi zici cine sa fac?
Normal ca nu are activitatea ocupată DISPERATULE că a injurat nu a facut spam , off topic , dublu post
CE NU INTELEGI ,CE?!
°º•Gígíz•º°

°º•Gígíz•º°
Fondator
Fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alex Mar Oct 29, 2013 12:04 am

sLk. a scris:Bine mai, vad c nu are rost. Mai bine nu postam ca sa nu iau advertisment. Pe astia ii sanctionezi, dr pe cei care au 2 conturi pe forum nu. Laso moarta, stiu destui care au mai multe conturi pe forum, si iau md asa la  misto. Tu cum crezi ca au ajuns unii asa de tari full 6/7 si cu seturi? In concluzie, mai bine stateam in banca mea si nu luam eu advertisment pentru altii stiind ca nu rezolv nimic.
Vrei sa pari atotstiutor si ma faci sa rad. Omule tu ai avut vreodata acces la un acp? Nici nu stiu cum sa ma exprim ca sa ma intelegi. Probabil sa vorbesc in liniute si betisoare. Gigi daca da un singur click(administreaza utilizator) pe tine iti poate afla ip-ul. Cum sa fie persoane care sa aibe 2x account? Sa spunem ca are ip dinamic ca am observat ca a-ti auzit si voi de cuvintele astea si le rostiti acum sa pareti "jmecheri". Supremule, chiar daca are ip dinamic tot il poti depista dupa vlasa asa ca da-ti o palma si coboara cu picioarele pe pamant.
Cei care au iteme au donat pentru ele. Foarte simplu. Bagi placa cu "am adus jucatori" si il dai exemplu pe state sau cum pana mea il cheama. Ia da-mi si un alt exemplu. Si in plus majoritatea playerilor care sunt full cum spui tu joaca de mai mult timp Debanere Snaks 3269938354 pe atunci nu era faza cu 60/100 posturi pe forum si ei aveau deja iteme. Deci au donat. Mi-am schimbat parerea despre tine. Esti doar un taran infect. Incerci sa pari ceea ce nu esti si presimt ca te arzi Daca mai continui mult cu tupeul asta de "borfas". Nu te prinde Debanere Snaks 3269938354
Alex

Banat
Banat

Postări Postări : 2607
Puncte Puncte : 6998
Mulţumiri primite Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la Înregistrat la : 07/08/2013
Ani Ani : 31
Localizare Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!

Sus In jos

Mesaj Scris de °º•Gígíz•º° Mar Oct 29, 2013 12:19 am

Nu ştiu ce să mai fac cu astfel de jucători gen Sry.
Ce vreti să fac, normal că a trebuit să-i dau avertisment băiatului de deasupra pentru că a zis " pro " păi de când am scris eu da-ti-vă cu părerea la cererile de unban cu Pro sau contra + că nici nu a respectat modelul si el ii zice PRO.
Deci clar că a făcut post pentru monede.
În legătura cu Activitatea aceeea sa explic:
Ea a fost pusă ca o " protecţie" împotriva celor care o să ceară de 2 ori monede că normal dacă nu marcam cu ceva uitam la atatea monede băgate cui i-am băgat si cui nu, nu ?
Activitatea aia se ocupă când resectivul face off topic, dublu post, spam şi alte chestii.
baiatul de a luat avertisment fără activitate, se vede clar că a înjurat nicidecum să facă monede doarece înjurând era constiend că ia avertisment şi adio monede pentru o lună.

Acest topic a fost i
°º•Gígíz•º°

°º•Gígíz•º°
Fondator
Fondator