Gigi uite motivul banarii Bobocel.
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Gigi uite motivul banarii Bobocel.
http://forum.metin2remix.com/t1489-reclamatie-bobocel. Se vede ca nu ai cautat inainte sa dai un raspuns. Sper ca asta sa schime lucrurile
- sLk.
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 587
Puncte : 4792
Mulţumiri primite : 9
Înregistrat la : 29/08/2013
Ani : 26
Localizare : Romania
Re: Gigi uite motivul banarii Bobocel.
Cu ce sa le schimbe ? adica e in mapa de 100 fara lv necesar ? ce ar putea schimba asta ?
- Sparrow
- Membru
- Sex :
Postări : 92
Puncte : 4143
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 06/10/2013
Ani : 29
Localizare : Pitesti
Mah, ai citit macar cererea unban Bobocel facuta de mine? Se vede ca nu. Nu mai posta aiurea....
Poftim macar citeste si apoi lasa comentarii http://forum.metin2remix.com/t1600-cerere-unban.
Poftim macar citeste si apoi lasa comentarii http://forum.metin2remix.com/t1600-cerere-unban.
- sLk.
- Membru Fidel
- Sex :
Ce vrei sa zici?
Am zis clar cine intra in mapa de 100 fara lvl necesar nu mai vede cont debanat fără taxa de 5€
PLayerul respectiv de zici tu a fost banat din alt motiv nici decum pentru mapa de 100.
Am zis clar cine intra in mapa de 100 fara lvl necesar nu mai vede cont debanat fără taxa de 5€
PLayerul respectiv de zici tu a fost banat din alt motiv nici decum pentru mapa de 100.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Ok. Vreau sa stiu si eu macar motivul sa dorm linistit. A primit ban dupa ce domnul, RealSurika marele si unikul PinkSheep face poze si le posteaza pentru mesaje. Ok, am inteles ca nu se poate debana. Macar sa aflu motivul banarii si sunt impacat.
- sLk.
- Membru Fidel
- Sex :
Omule, fi şi tu mai explicit !sLk. a scris:Ok. Vreau sa stiu si eu macar motivul sa dorm linistit. A primit ban dupa ce domnul, RealSurika marele si unikul PinkSheep face poze si le posteaza pentru mesaje. Ok, am inteles ca nu se poate debana. Macar sa aflu motivul banarii si sunt impacat.
Motivul cui de la ce cont?
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Motivul banarii contului cu Bobocel. In fine, las-o asa banata. Eu unul ma simt discriminat, ca nu am aceleasi sanse ca si ceilalti playeri. Domnul Viper57 care se inscrisese la loterie cu 4 conturi a primit unban, da eu pentru o amarata de samanca cu 1kkk pe ea nu primesc. Ok, las-o asa si gata. Vad ca ai ceva cu mine. Poti sa dai T/C.
- sLk.
- Membru Fidel
- Sex :
Ti-sa explicat ca daca esti prins in harta de 100 esti banat permanent si ca sa-l debanezi trebuie sa donezi suma de 5 euro daca e sub lv 100 daca este pe 100 trebuie sa donezi 10
Eu cred ca nu mai are rost aceasta postare
Topic Inchis !
Eu cred ca nu mai are rost aceasta postare
Topic Inchis !
- CAstraVeTe
- Membru Fidel
- Sex :
Postări : 488
Puncte : 5305
Mulţumiri primite : 22
Înregistrat la : 10/01/2012
Ani : 29
Localizare : Constanta-Orasul Viselor
Eşti un glumeţ , ţi-a mai zis cineva?sLk. a scris:Motivul banarii contului cu Bobocel. In fine, las-o asa banata. Eu unul ma simt discriminat, ca nu am aceleasi sanse ca si ceilalti playeri. Domnul Viper57 care se inscrisese la loterie cu 4 conturi a primit unban, da eu pentru o amarata de samanca cu 1kkk pe ea nu primesc. Ok, las-o asa si gata. Vad ca ai ceva cu mine. Poti sa dai T/C.
Viper57 în baza de date arăta că avea mai multe conturi deoarece joacă 2 pe toate conturile alea şi a fost întâmplarea să intre 1 pe toate conturile ca să ia nu ştiu ce item şi a rămas ip-u lui.
Arată-mi tu pe unu care a luat ban recent pentru mapa de 100 şi l-am debanat.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: