O idee destul de buna zic eo :)
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Doriti scumpirea cadourilor ?
As recomanda urmatoarele lucruri :bounce:
Din Dinte +9 sa se faca Sfanta!
Din coif de 41+9 --> Coiful zeului dragon+0 [Care da aparare si sansa otraviri]
Din colier lacrima cerului +9 --> Colier dragon de aur+0 [Care da regenerare pv ,valoarea atacului si medie 18]
Din cercei lacrima cerului +9 -->Cercei dragon de aur +0 [Care dau pv si viteza farmecului]
Din bratara lacrima cerului +9 --> Bratara dragon de aur +0 [Care da semi-om si patrundere]
Din papuci pasare de foc +9 --> Papuci zeului dragon [dau aparare ]
Din otel +9 --> King --> Posedata [aici sa fie nevoie de piatra acvatica care pica v4]
Din scut de 61 +9 --> Scutul zeului dragon [Da aparare mare , buna pt a face fata in v4]
LA ACCESORIILE ACESTEA SA AI NEVOIE DE PIATRA ACVATICA !! SI 500kk
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sa se implementeza harta de metine [Sa fie nevoie de inima lui bera , iar pentru asta un quest ar fi bun]
Sa se mareasca pretul la 3kk la cadouri roz si galbene !
CARE E DE ACORD K MINE SA DEA PRO
Din Dinte +9 sa se faca Sfanta!
Din coif de 41+9 --> Coiful zeului dragon+0 [Care da aparare si sansa otraviri]
Din colier lacrima cerului +9 --> Colier dragon de aur+0 [Care da regenerare pv ,valoarea atacului si medie 18]
Din cercei lacrima cerului +9 -->Cercei dragon de aur +0 [Care dau pv si viteza farmecului]
Din bratara lacrima cerului +9 --> Bratara dragon de aur +0 [Care da semi-om si patrundere]
Din papuci pasare de foc +9 --> Papuci zeului dragon [dau aparare ]
Din otel +9 --> King --> Posedata [aici sa fie nevoie de piatra acvatica care pica v4]
Din scut de 61 +9 --> Scutul zeului dragon [Da aparare mare , buna pt a face fata in v4]
LA ACCESORIILE ACESTEA SA AI NEVOIE DE PIATRA ACVATICA !! SI 500kk
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sa se implementeza harta de metine [Sa fie nevoie de inima lui bera , iar pentru asta un quest ar fi bun]
Sa se mareasca pretul la 3kk la cadouri roz si galbene !
CARE E DE ACORD K MINE SA DEA PRO
- SuraMan
- Nou Venit
- Postări : 6
Puncte : 4833
Mulţumiri primite : -2
Înregistrat la : 22/08/2011
Re: O idee destul de buna zic eo :)
Am sa dau raspuns pe rand la sugestiile tale:
Dinte+9 ----> Sfanta+0 ( 100% vom implementa acest lucru. )
Tot, ce tine de accesori va fi discutat impreuna cu Staff-ul Metin2Remix, intr-o sedinta, asteptam si parerile playerilor !
Otel+9 ----> King ( Cred ca asta am si implementat ) ----> Posedata ( Hmm..., asteptam parerile playerilor.. ) !
Scut+9 ----> Scut zeul dragon...( Aboslut NU , acel scut are un bug vizual, apararea lui este de 0, doar pe el apare...cat o fi..)
Sugestia: "LA ACCESORIILE ACESTEA SA AI NEVOIE DE PIATRA ACVATICA !! SI 500kk" - Merge dar, doar pt. DT, la Tyrax va cere probabil si cate 5 perle din fiecare
Harta de metine... ( De ce nu? )
Pretul cadourilor...( Neeh, raman asa , mai bine ) ! Stiu ca vrei sa insinuezi ca playeri vor face cat mai multe Full-uri, dar o sa scadem sansa drop-ului fullurilor, ca sa nu pice chiar atat de multe
Asteptam parerile playerilor in continuare !
Dinte+9 ----> Sfanta+0 ( 100% vom implementa acest lucru. )
Tot, ce tine de accesori va fi discutat impreuna cu Staff-ul Metin2Remix, intr-o sedinta, asteptam si parerile playerilor !
Otel+9 ----> King ( Cred ca asta am si implementat ) ----> Posedata ( Hmm..., asteptam parerile playerilor.. ) !
Scut+9 ----> Scut zeul dragon...( Aboslut NU , acel scut are un bug vizual, apararea lui este de 0, doar pe el apare...cat o fi..)
Sugestia: "LA ACCESORIILE ACESTEA SA AI NEVOIE DE PIATRA ACVATICA !! SI 500kk" - Merge dar, doar pt. DT, la Tyrax va cere probabil si cate 5 perle din fiecare
Harta de metine... ( De ce nu? )
Pretul cadourilor...( Neeh, raman asa , mai bine ) ! Stiu ca vrei sa insinuezi ca playeri vor face cat mai multe Full-uri, dar o sa scadem sansa drop-ului fullurilor, ca sa nu pice chiar atat de multe
Asteptam parerile playerilor in continuare !
- [GA]Cristi
- Utilizator Înregistrat
- Sex :
Postări : 19
Puncte : 4883
Mulţumiri primite : 4
Înregistrat la : 18/08/2011
Ani : 32
Ideea cu Posedata din King pare destul de buna dar daca tot se va face pose din king faceti posedata sa aibe 30% magie pentru
a fi egalitate de ex intra 60% sabie 2hand pumnal etc total dar magie intra doar 50% si asa nu ar mai fi avantajati sura
by Silent
a fi egalitate de ex intra 60% sabie 2hand pumnal etc total dar magie intra doar 50% si asa nu ar mai fi avantajati sura
by Silent
- Rai
- Membru
- Sex :
Postări : 36
Puncte : 4861
Mulţumiri primite : 4
Înregistrat la : 28/08/2011
Ani : 30
Localizare : Undeva in Romania
Pro , peste tot chiar și la mărirea prețului de 3kk ale cadourilor.
- kaPPa
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 7
Puncte : 4829
Mulţumiri primite : 1
Înregistrat la : 27/08/2011
Ani : 25
Localizare : Vrancea/Focsani
La urmatorul REBOOT cadourile vor costa 10kk
- °º•Gígíz•º°