[Ghid] Utilizare Fraps! Video program
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[Ghid] Utilizare Fraps! Video program
dupa cum am mentionat si in titlu o sa vz invat sa utilizati fraps pentru cei care nu stiu
pasul 1 downloadati fraps de aici :[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
pasul 2 : deschidem fraps si dam click pe MOVIEES pentru a filma
pasul 3 : Cautam casuta in care este Video Capture Hotkey si sa avem grija sa fie in acea casuta F9
pasul 4 : in partea d alaturi adica Sound Capture Setings Bifam Record Soul , Apoi Detect Best sound input i`ar cele 2 optiuni de jos avem grija sa fie debifate !
pasul 5: trimiteti FRAPS in bara , intrati in metin si apasati F9 pentru a incepe filmarea si tot F9 pentru a o oprit atunci cand vreti sa incheiati filmul
CAM ASTA ESTE TOT ! BAFTA AND ENJOY [mai jos am sa postez o poza q sectiunea MOVIES DIN FRAPS pentru a vedea exact cum trebui configurat !]
pasul 1 downloadati fraps de aici :[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
pasul 2 : deschidem fraps si dam click pe MOVIEES pentru a filma
pasul 3 : Cautam casuta in care este Video Capture Hotkey si sa avem grija sa fie in acea casuta F9
pasul 4 : in partea d alaturi adica Sound Capture Setings Bifam Record Soul , Apoi Detect Best sound input i`ar cele 2 optiuni de jos avem grija sa fie debifate !
pasul 5: trimiteti FRAPS in bara , intrati in metin si apasati F9 pentru a incepe filmarea si tot F9 pentru a o oprit atunci cand vreti sa incheiati filmul
CAM ASTA ESTE TOT ! BAFTA AND ENJOY [mai jos am sa postez o poza q sectiunea MOVIES DIN FRAPS pentru a vedea exact cum trebui configurat !]
- fantablue
- Membru
- Sex :
Postări : 63
Puncte : 4402
Mulţumiri primite : 3
Înregistrat la : 09/01/2013
Ani : 28
Localizare : Suceava
Re: [Ghid] Utilizare Fraps! Video program
De mentionat : daca aveti versiunea demo de la ei nu puteti inregistra mai mult de 30 de secunde ...
- Kishin
- Super Membru
- Sex :
Postări : 1307
Puncte : 6139
Mulţumiri primite : 19
Înregistrat la : 09/12/2011
Ani : 33
Localizare : Everywhere
Re: [Ghid] Utilizare Fraps! Video program
Gasesti versiunea full pe fillelist.
- fantablue