[Cerere Debanare]Tezeus
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi :: Debanare cont
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[Cerere Debanare]Tezeus
- Nume caracter: Tezeus
- E-mail Caracter: alex.andrei_10@yahoo.com
- Motiv Ban: PvP in Valea Metinelor
- Motiv UnBan: Poate pare culmea dar nu l-am omorat pe tipul ala. Singurul video in care apar cand dau in el este chiar unul in care dansul este deja mort.
Va rog sa il urmariti cu atentie.
- E-mail Caracter: alex.andrei_10@yahoo.com
- Motiv Ban: PvP in Valea Metinelor
- Motiv UnBan: Poate pare culmea dar nu l-am omorat pe tipul ala. Singurul video in care apar cand dau in el este chiar unul in care dansul este deja mort.
Va rog sa il urmariti cu atentie.
- Alex
Banat- Sex :
Postări : 2607
Puncte : 6998
Mulţumiri primite : 65
Înregistrat la : 07/08/2013
Ani : 31
Localizare : GR
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Re: [Cerere Debanare]Tezeus
Imi pare rau dar in videoclip se vede ca ai avut intentia sa dai in el dar noroc ca l-a omorat acel razboinic .
Daca nu apucai sa dai adica sa nu fi dat nici cu sageata aceea cand el deja murise da, ti se scoatea banu.
Dar asa nu .
Mai aveti si ghinion.
Daca nu apucai sa dai adica sa nu fi dat nici cu sageata aceea cand el deja murise da, ti se scoatea banu.
Dar asa nu .
Mai aveti si ghinion.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Cum am spus si in topicul de la reclamatii jucatori. daca aveam intentia sa-l omor dateam direct skill. Aceea era o sageata de "averisment". Urma sa ma duc la el si sa-i spun ca zZEUfarmeR este farmerul meu si sa nm dea in el. Dupa daca se mai repeta probabil veneam si il omoram...dar tinand cont ca nu
l-am omorat si am primit ban 1 zi ca toti ceilalti playeri care culmea...au curatat valea...asta nu mi se pare corect. Dar in fine. Nu m-ai am ce comenta... Bafta.
l-am omorat si am primit ban 1 zi ca toti ceilalti playeri care culmea...au curatat valea...asta nu mi se pare corect. Dar in fine. Nu m-ai am ce comenta... Bafta.
- Alex
Banat- Sex :
Motiv Ban : A muncit foarte mult pe server, aşa că a primit o vacanţă bine meritată!
Tu trebuie sa intelegi ca ai avut ghinionu-l sa dai in el fix cand a dat celalalat...
Imi pare rau sincer pentru tine daca era ban permanent ti-l scoateam dar temporar nu mori pana maine .
Imi pare rau sincer pentru tine daca era ban permanent ti-l scoateam dar temporar nu mori pana maine .
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Ok. Inchide Topicul.
- Alex
Banat- Sex :
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Subiecte similare
» 《Cerere Semnatura》[CM]Tezeus
» Cerere debanare Viper57