Sugestii pentru Server
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sugestii pentru Server
Buna ziua,
Ma numesc Mihai si joc Remix de 3 zile,
in astea 3 zile am observat ca Metin 2 Remix este bn facut .
deschid acest post pentru ce trebuie facut sa fie mai bun serverul.
avem mapa de metine dar cu doar 1 ch la câți jucători sunt doar ne batem intre noi pentru ca metine sunt puține dacă sar tripla nr de metine si poate si încă 1 de lvl 100.
itm de upgrade care cad DOAR la reper asta mi se pare absurd. ar fi bun sa dropeze în mapa de 100 cu toate ca nu am văzuto încă!
900x900x300 rate puse azi astea sunt potrivite pentru consumul de yang pe sv asta.
si daca sar putea face si restul de 3 CH ar fi super
este foarte greu sa te joci când te cauta aia mari sa facă cele 100 kill la misiunea de duel.
Multumesc.
o zi buna și distracție plăcuta în joc dacă e "posibil".
- mihai2mihai
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 6
Puncte : 4109
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 10/08/2013
Ani : 35
Re: Sugestii pentru Server
Nu pot deschide încă un ch pentru că sunt aproximativ 100 playeri pe sv daca aş mai deschide încă unu ar scade mai rău.avem mapa de metine dar cu doar 1 ch la câți jucători sunt doar ne batem intre noi pentru ca metine sunt puține dacă sar tripla nr de metine si poate si încă 1 de lvl 100.
Dacă cineva te bate în Valea metinelor poţi oricând să-l filmezi şi il poţi baga pe forum unde va primi ban .
Itemele de la reaper cad şi în mapa de 100 ( acolo apar 3 reaperi )itm de upgrade care cad DOAR la reper asta mi se pare absurd. ar fi bun sa dropeze în mapa de 100 cu toate ca nu am văzuto încă!
Şi mai cad şi la dragonu din valea metinelor
Păi şi ce vină am eu aici ? dacă sunt mai multe ch-uri nu te caută pe fiecare sau ce ?este foarte greu sa te joci când te cauta aia mari sa facă cele 100 kill la misiunea de duel.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Salut,
Nu pot deschide încă un ch pentru că sunt aproximativ 100 playeri pe sv daca aş mai deschide încă unu ar scade mai rău.
Dacă cineva te bate în Valea metinelor poţi oricând să-l filmezi şi il poţi baga pe forum unde va primi ban .
cum sa scada jucatori daca sunt 2 CH nu inteleg!
de ce sa dai ban la toti jucatori care nu se pot abtine cand putem pune metine sa fie de ajuns pentru toti.
mai multe metine inseamna ca fiecare sta cu metinul lui si nu se baga peste altul.
mersi
Nu pot deschide încă un ch pentru că sunt aproximativ 100 playeri pe sv daca aş mai deschide încă unu ar scade mai rău.
cum sa scada jucatori daca sunt 2 CH nu inteleg!
de ce sa dai ban la toti jucatori care nu se pot abtine cand putem pune metine sa fie de ajuns pentru toti.
mai multe metine inseamna ca fiecare sta cu metinul lui si nu se baga peste altul.
mersi
- mihai2mihai
- Nou Venit
- Sex :
aaa si eu nu am vazut dragon in valea metinelor.
- mihai2mihai
- Nou Venit
- Sex :
Păi simplu toţi o să se înprăştie ba ch1, ba ch2 şi în map1 o să rămână doar 1-2 , player-u care intră nou pe server vede 1-2-3 în map1 si iasă deoarece crede ca serveru nu e populat.cum sa scada jucatori daca sunt 2 CH nu inteleg!
Deobicei ch-u se dublează când ch1 este full la noi nici busy nu este măcar.
Cum să bag multe metine deoarece se face lag de la mulţi mobi findcă hartă este mică
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Deoarece când te duci tu poate e omorât, dragonul apare din 6 în 6 ore...mihai2mihai a scris:aaa si eu nu am vazut dragon in valea metinelor.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
da ai incercat sa bagi mai multe metine dublu macar??????
- mihai2mihai
- Nou Venit
- Sex :
aaa si in vale sunt vreo 3 sau 4 metine care cad in zone neutre unde nu poti sa bati.!!!!
- mihai2mihai
- Nou Venit
- Sex :
Da, se face lag maremihai2mihai a scris:da ai incercat sa bagi mai multe metine dublu macar??????
Ştiu o să le scot când voi avea timpmihai2mihai a scris:aaa si in vale sunt vreo 3 sau 4 metine care cad in zone neutre unde nu poti sa bati.!!!!
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
pai nu le mai scoate scoatele afara in afara di zona
sa ramana si alea
sa ramana si alea
- mihai2mihai
- Nou Venit
- Sex :
Păi la asta mă refeream şi eu .mihai2mihai a scris:pai nu le mai scoate scoatele afara in afara di zona
sa ramana si alea
Le scot din zona de protecţie.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
- °º•Gígíz•º°