Resetarea COnturilor
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Doriti resetarea Conturilor ?
Resetarea COnturilor
Doriti Resetarea conturilor ?
Va rugam sa raspundeti la sondaj !
Va rugam sa raspundeti la sondaj !
Ultima editare efectuata de catre ™¨˜”°º•Gigi•º°”˜™ in Lun Oct 17, 2011 4:31 pm, editata de 1 ori
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Re: Resetarea COnturilor
Ticu a scris:Nu vreau reset pentru ca eu am muncit mult la cont.
Ce nu intelegi din "raspundeti la sondaj " ?
Ai +1 Warn
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
fratilor daca nu sti sa ti un servar de metin de ce mai faci??...am strigat de buguri te faci ca ploua...sunt n buguri
exemplu:nu merge 15magie pe bratara, skuturile de 85 au bugg, licori cumper cu 0 dai cu 20k sau chiar mai mult ,dt nu merge, .
faza cu item shopu la fel, ce stiti voi e: cand apare un bug mai mare cum a fost cel de azi stiti doar sa resetati conturile!!!!
parerea mea sterge servaru!!!!!
exemplu:nu merge 15magie pe bratara, skuturile de 85 au bugg, licori cumper cu 0 dai cu 20k sau chiar mai mult ,dt nu merge, .
faza cu item shopu la fel, ce stiti voi e: cand apare un bug mai mare cum a fost cel de azi stiti doar sa resetati conturile!!!!
- Biscuitii
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 4
Puncte : 4802
Mulţumiri primite : -3
Înregistrat la : 14/10/2011
Ani : 42
imi bag pl in servaru vostru de kkt oricum era de kkt multi ratoni pe servar
mai ales [GA]Gigi un gm raton rau nu in stare sa rezolve 1-2 buguri.
stergeti servaru!!!!!!!!!!!!
mai ales [GA]Gigi un gm raton rau nu in stare sa rezolve 1-2 buguri.
- Biscuitii
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 4
Puncte : 4802
Mulţumiri primite : -3
Înregistrat la : 14/10/2011
Ani : 42
™¨˜”°º•Gigi•º°”˜™ a scris:Ticu a scris:Nu vreau reset pentru ca eu am muncit mult la cont.
Ce nu intelegi din "raspundeti la sondaj " ?
Ai +1 Warn
Gigi,ai dat un warn aiurea.
Ticu doar si-a motivat votul,cu ce a gresit de a luat warn?
Si acum,sa fiu On :
Nimeni din acest server nu vrea resetarea conturilor din 2 motive :
1.Pentru ca unii dintre ei au muncit enorm sa le aduca in starea actuala
2.Poate ca unii au bagat bani si nu doresc sa-i faca pierduti pe nimic.
Daca voua,celor din Staff nu va convin cum decurg lucrurile pe Joc,da domle',resetezi toate conturile,dar decontezi itemele facute pe munca posesorilor de drept:)Asa as fi si eu de acord.Pana atunci,sunt CONTRA.
Ultima editare efectuata de catre Dellsone in Sam Oct 15, 2011 10:57 pm, editata de 2 ori
- Dellsone
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 2
Puncte : 4768
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 15/10/2011
Ani : 32
Localizare : Nicaieri
De ce te bagi tu in vb ? [GA]Cristian fu de acord cu idee asta cu resetarea conturilor eu ii zisai dinpotriva sa nu dea reset
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Biscuitii a scris:fratilor daca nu sti sa ti un servar de metin de ce mai faci??...am strigat de buguri te faci ca ploua...sunt n buguri
Si tu ce mm vrei ma copil prost nu eu sunt owneru nu pot face modificari la server 24/24
Ai ban ip 4Ever
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
L.E :
Pai atunci,explica-mi de ce ai deschis sondajul daca erai impotriva?Din cate stiu,am vazut ca ''sunteti'' o echipa,dar ca lucrati separat.In loc sa luati deciziile impreuna,ala mai ''shmecheru'' zice ca tuna,si tu ce-ai sa faci,zici ca el.
Si ma bag,pentru ca ai dat warn aiurea.Si 2 la mana,sunt user si am tot dreptul sa-mi exprim ''plangerile'' si ''inconvenientele'' asupra actiunilor tale.Sau cel putin,asa stiu eu ca se deduce din ''politica forumului''.
Anunta-ma daca ma insel,Ja Ne'!
™¨˜”°º•Gigi•º°”˜™ a scris:De ce te bagi tu in vb ? [GA]Cristian fu de acord cu idee asta cu resetarea conturilor eu ii zisai dinpotriva sa nu dea reset
Pai atunci,explica-mi de ce ai deschis sondajul daca erai impotriva?Din cate stiu,am vazut ca ''sunteti'' o echipa,dar ca lucrati separat.In loc sa luati deciziile impreuna,ala mai ''shmecheru'' zice ca tuna,si tu ce-ai sa faci,zici ca el.
Si ma bag,pentru ca ai dat warn aiurea.Si 2 la mana,sunt user si am tot dreptul sa-mi exprim ''plangerile'' si ''inconvenientele'' asupra actiunilor tale.Sau cel putin,asa stiu eu ca se deduce din ''politica forumului''.
- Dellsone
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 2
Puncte : 4768
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 15/10/2011
Ani : 32
Localizare : Nicaieri
Dellsone a scris:L.E :™¨˜”°º•Gigi•º°”˜™ a scris:De ce te bagi tu in vb ? [GA]Cristian fu de acord cu idee asta cu resetarea conturilor eu ii zisai dinpotriva sa nu dea reset
Ba eu doar miam dat cu parera iam zis Ca mai bn sa le lase ca nu o sa mai joace dar totusi facuram sondaju sa vedem paote chiar vreti reset..
Si gata ca nu am de ce sa-ti dau tie explicatii ok ?
Si inca ceva va tin eu pe server? daca nu va place nu jucati ma ducetiva pe altu.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Topic trimis la COS.
- °º•Gígíz•º°