STIU ca nu va intereseaza !!!!!!!!!
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
STIU ca nu va intereseaza !!!!!!!!!
Auziti ba!! (nici salut nu va ma zic).Sa va duceti naiba cu svr vostru si cu adminatu vostru de incompetenti!!! Am observat de mult ca se fac diferente intre playeri...dar nam zis nik...dar acu mam saturat de smecheriile voastre.Azi primesc mute ca m-am luat de Buffalo si i-am zis tot pe fata.Azidimineata ma duc map 100 sa cresc si erau 2 rosii saru si deamangel ala si le-am zis ca ii las sa creasca si mai inkolo vin eu. acu cand intru eu mapa 100 imi iau bataie de la aia ca sa ma duc orash sai las ca creasca (CUM DRACU SA NU INJURI CAND VEZI CE-TI FAC).Dupa ce ca sunt om cu ei si ii las atatea ore sa creasca vin si eu 10 min si ma omoara.Si evident ca am injurat ca ma pish pe el mute.Reclamatii nu are rost sa faci pe svr asta de CACAT .Dc?.Ptr ca aici se da mute 1 ORA.Ce drq sa faci cu mute o ora ca mai mult stau eu pana fac reclamatia credeti ca se merita?Uitativa voi cate reclamatii are hawkeyes ala sau cum drq in cheama ptr injuraturi si voi ii dati mute o ora!!!
Baaa voi deaia nu aveti playeri pe svr ca nu stiti cum sa-l conduceti!!!
Conduceti serverul cum Conduce Basescu ROmania\
Oricum va doare in cur ca stiu ca nu va intereseaza !!!
Baaa voi deaia nu aveti playeri pe svr ca nu stiti cum sa-l conduceti!!!
Conduceti serverul cum Conduce Basescu ROmania\
Oricum va doare in cur ca stiu ca nu va intereseaza !!!
- ghibescucristy
- Membru
- Sex :
Postări : 48
Puncte : 4234
Mulţumiri primite : 7
Înregistrat la : 27/06/2013
Ani : 28
Localizare : Sebes, jud Alba
Re: STIU ca nu va intereseaza !!!!!!!!!
Cine eşti tu să te iei de GM ?Azi primesc mute ca m-am luat de Buffalo si i-am zis tot pe fata
Ţi-a dat mute? Mulţumeste-i ! eu unu îţi dădeam ban
Azidimineata ma duc map 100 sa cresc si erau 2 rosii saru si deamangel ala si le-am zis ca ii las sa creasca si mai inkolo vin eu. acu cand intru eu mapa 100 imi iau bataie de la aia ca sa ma duc orash sai las ca creasca (CUM DRACU SA NU INJURI CAND VEZI CE-TI FAC).Dupa ce ca sunt om cu ei si ii las atatea ore sa creasca vin si eu 10 min si ma omoara[/qoute]
Ce vină avem noi că-ţi iei tu bătaie pe server ?
Înjuri eşti pedepsit comform regulamentuluiScuza-ma ca-ti zic dar esti cam idiot , daca postezi un player intr-un timp scurt mai exact (24h) injurand va primi din ce in ce mai mult ,nu postezi acum o reclamatie peste 1 luna alta , ma omule tu esti sanatos la cap? vrei sa le dau mute 10 ore pentru că au zis da-te-n p.l..m ?Reclamatii nu are rost sa faci pe svr asta de CACAT .Dc?.Ptr ca aici se da mute 1 ORA.Ce drq sa faci cu mute o ora ca mai mult stau eu pana fac reclamatia credeti ca se merita?Uitativa voi cate reclamatii are hawkeyes ala sau cum drq in cheama ptr injuraturi si voi ii dati mute o ora!!!
La faza cu " sv de căcat" . Îmi pare rau de căcat este cel care spune.Nu ai vrea să intri in echipă să ne ajuti ?Baaa voi deaia nu aveti playeri pe svr ca nu stiti cum sa-l conduceti!!
Stai linistit ca glumeam in maxim 24 ore o sa iei ban .. astept doar sa-mi raspunzi.
Proastă educaţie ai primit de la maica-ta...Conduceti serverul cum Conduce Basescu ROmania\
De ce-i ca tine îţi dai seama.Oricum va doare in cur ca stiu ca nu va intereseaza !!!
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
1)Asa...deci se vede cat de duce capul si pe tine...tu vi la mine si imi zici ca fac reclamati de genul "date-n ™¨˜”°º• Gigi•º°”˜™:Cuvânt cenzurat !" uitate ba la reclamatia mea facuta ptr hawk ala si mai uiate la o data la poze si vezi se merita sa dai mute o ora ptr aia?Daca eu zic de maicata iti convine?Uitate ca eu nu am facut doar o poza ci mai multe la o reclamatie.
2)Ba la faza cu itemele noi...de cand te lauzi ca le implementezi....bun am inteles ai avut cu bacu ai si tu viata personala dar daca te intreb cand bagi itemele tu imi raspunzi ca azi sau maine....si cand colo trece saptamana si tu nu bagi nik..Macar taci din gura nu mai zi la toti ca pana maine sunt gata itemele daca sti ca nu te incadrezi.Poti sa spui ca incerc sa bag itemele cat mai repede posibil.Nu ne mai fa sa ne facem sperante dgeaba.
3)La faza ca cine sunt eu sa sa ma iau de GM.Bai tu vrei sa ma las calcat in picioare de toti?Si playerii au un punct de vedere nu doar voi...eu nu l-am injurat doar i-am spus anumite chestii.Ca pana la urma voi ptr playeri faceti toate chestiile astea....mie mi se pare normal sa isi spuna si playerii punctul de vedere....Tu zici ca ptr pobleme sa apelam la adminii on pe svr...dar cand le dai pm ei nici nu te baga in seama!!!
4)Crezi ca ma intereseaza ca-mi dai ban? ORICUM MA ASTEPTAM SA NU MA INTELEGI CA ASA SUNT TOTI AIA DE SUS!!INCAPATANATI!!!!
PTR UN SVR BUN TREBE ASCULTAT SI SFATUL PLAYERILOR!!!
Posti sa dai t/c si ban ! BAFTA
2)Ba la faza cu itemele noi...de cand te lauzi ca le implementezi....bun am inteles ai avut cu bacu ai si tu viata personala dar daca te intreb cand bagi itemele tu imi raspunzi ca azi sau maine....si cand colo trece saptamana si tu nu bagi nik..Macar taci din gura nu mai zi la toti ca pana maine sunt gata itemele daca sti ca nu te incadrezi.Poti sa spui ca incerc sa bag itemele cat mai repede posibil.Nu ne mai fa sa ne facem sperante dgeaba.
3)La faza ca cine sunt eu sa sa ma iau de GM.Bai tu vrei sa ma las calcat in picioare de toti?Si playerii au un punct de vedere nu doar voi...eu nu l-am injurat doar i-am spus anumite chestii.Ca pana la urma voi ptr playeri faceti toate chestiile astea....mie mi se pare normal sa isi spuna si playerii punctul de vedere....Tu zici ca ptr pobleme sa apelam la adminii on pe svr...dar cand le dai pm ei nici nu te baga in seama!!!
4)Crezi ca ma intereseaza ca-mi dai ban? ORICUM MA ASTEPTAM SA NU MA INTELEGI CA ASA SUNT TOTI AIA DE SUS!!INCAPATANATI!!!!
PTR UN SVR BUN TREBE ASCULTAT SI SFATUL PLAYERILOR!!!
Posti sa dai t/c si ban ! BAFTA
- ghibescucristy
- Membru
- Sex :
De cand ma laud ma? ca asa a ajuns vestea la voi eu pe 10 m-am apucat de ele ;)si azi sau maine cel tarziu sunt implementate.
Mai am de facut dropu la upgrade.
Am văzut multi ca tine care-si spun părerea la un GM zicându-i că e prost adresandu-se cu " ba" Ne respectati va respectam.. nu veniti voi vai nush ce cu 14-16 ani si ne luati peste picior.
Mai am de facut dropu la upgrade.
Am văzut multi ca tine care-si spun părerea la un GM zicându-i că e prost adresandu-se cu " ba" Ne respectati va respectam.. nu veniti voi vai nush ce cu 14-16 ani si ne luati peste picior.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Auzi ....dar cine esti tu ma TATA sa-ti zic domnule .Ba omule e un joc !!!!! Oricum voi nu nea-ti respectat!! Aaa si replica asta cu 14-16 ani e spusa de toti ca voi!!!Daca le spune cineva adevarul...voi gata "ai 14 ani,esti copil si chesti destea" de zici ca voi stiti cati ani avem noi!!!Si apropoo serverele private de metin sunt jucate in proportie de 60%de copii de 14 si sub 14 ani.Deci nu ai ce comenta in legatura cu varsta fiecaruia.
Oricum tu nu o sa imi dai dreptate cum nu o sa dai nici la altii....ptr ca crezi ca zice lumea ca te lasi la niste "amarati de playeri".
Oricum tu nu o sa imi dai dreptate cum nu o sa dai nici la altii....ptr ca crezi ca zice lumea ca te lasi la niste "amarati de playeri".
- ghibescucristy
- Membru
- Sex :
Nu are mă rost să vorbesc cu tine că vorbesc singur practic.
Ti-am cerut eu sa-mi zici Domnule? am spus sa vorbesti mai respectos ca eu muncesc de ma ia mama drq la sv asta de unu singur si vine unu de 15 ani si vb cum ii se scoala lui cu mine pai crzi ca-mi comvine?
Si stai linsitit ca voi nici parintii nu vi respectati ii injurati pe la spate..
Făcut degeaba.
Ti-am cerut eu sa-mi zici Domnule? am spus sa vorbesti mai respectos ca eu muncesc de ma ia mama drq la sv asta de unu singur si vine unu de 15 ani si vb cum ii se scoala lui cu mine pai crzi ca-mi comvine?
Si stai linsitit ca voi nici parintii nu vi respectati ii injurati pe la spate..
Făcut degeaba.
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi
Pagina 1 din 1