am luat ban pt ca am strigat ca dau iteme aici pe iteme <font color="red">™¨˜”°º• Gigi•º°”˜™</font>:Reclamă interzisă
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi :: Reclamă un GM
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
am luat ban pt ca am strigat ca dau iteme aici pe iteme <font color="red">™¨˜”°º• Gigi•º°”˜™</font>:Reclamă interzisă
am avut un sura de 99:XtremeFyre si am luat ban de la [GM]DocFather pt ca am strigat ca dau iteme aici pe iteme ™¨˜”°º• Gigi•º°”˜™:Reclamă interzisă .dar am fost la prima abatere si trebuia sa iau ban pe 7 zile iar el mia dat permanent.nu mi se pare corect.
- demonulrau
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 2
Puncte : 4156
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 20/06/2013
Ani : 29
Re: am luat ban pt ca am strigat ca dau iteme aici pe iteme <font color="red">™¨˜”°º• Gigi•º°”˜™</font>:Reclamă interzisă
[GM]DocFather te rog frumos imi debanezi si mie contul???
- demonulrau
- Nou Venit
- Sex :
Postări : 2
Puncte : 4156
Mulţumiri primite : 0
Înregistrat la : 20/06/2013
Ani : 29
Re: am luat ban pt ca am strigat ca dau iteme aici pe iteme <font color="red">™¨˜”°º• Gigi•º°”˜™</font>:Reclamă interzisă
El poate doar ban permanent , conform regluamentului pentru vanzare de conturi / iteme vei primi 7 zile ban la prima abatere zis si făcut:
Caracteru XtremeFyre este banat până în : 2013-07-14 21:15:42
Caracteru XtremeFyre este banat până în : 2013-07-14 21:15:42
- °º•Gígíz•º°
- Fondator
- Sex :
Postări : 7473
Puncte : 14773
Mulţumiri primite : 463
Înregistrat la : 17/08/2011
Ani : 30
Localizare : GJ
Subiecte similare
» Propunere Pentru <a href="/u1"><font color="red">°º•Gígíz•º°</font></a>(Fara bagaciosul de tezeu)
» Sugestie pentru [GA]<a href="/u1"><font color="red">°º•Gígíz•º°</font></a>
» [GA]<a href="/u1"><font color="red">°º•Gígíz•º°</font></a> peste 20 de ani ! :))
» Gigi cat am luat ban !?
» [SCHIMB] Iteme Sura (Beta) pe Iteme Ninja
» Sugestie pentru [GA]<a href="/u1"><font color="red">°º•Gígíz•º°</font></a>
» [GA]<a href="/u1"><font color="red">°º•Gígíz•º°</font></a> peste 20 de ani ! :))
» Gigi cat am luat ban !?
» [SCHIMB] Iteme Sura (Beta) pe Iteme Ninja
:: Coş de gunoi ! :: Coş De Gunoi :: Reclamă un GM
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|